- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Hyaloronic asit de var amaAloe veraaaaa
Herşeye koymasalar olmaz zaten hıhHyaloronic asit de var ama
Şuna ne dersin bunda yok.Bu arada ben ha aşığıyım ama aşık olmayanlar olabilir tabii ki de.Herşeye koymasalar olmaz zaten hıh
Ha yok aloevera var süper.Şuna ne dersin bunda yok.Bu arada ben ha aşığıyım ama aşık olmayanlar olabilir tabii ki de.
Ahaaa bu tam benim aradığım şeyŞuna ne dersin bunda yok.Bu arada ben ha aşığıyım ama aşık olmayanlar olabilir tabii ki de.
Ben de dikkat etmemiştim bunaAhaaa bu tam benim aradığım şeyha’yı seviyordum da zahmetli kerata. Benim işim şipşak olacak onu ararken şunu buldum soothing yazmıyor. Farkı ne ola ki
Doğru o zaman bi farkı yoktur. Favorilere ekledim gittiBen de dikkat etmemiştim bunaBir tea treeli bir de cicalı var onları da kullandım bir de bu düz olanı var diye biliyordum. Sonra bir araştırma içine girdim Bir soothing olanı bir de olmayanı var mı diye. Trendyol Justin beautyden almıştım orijinal satıcı yani fotide yazmıyor soothing ama bana gelende yazıyor. Justin beautynin kendi sitesinde ise mini yani bende olan üründe ve orta boyunda yazıyor ama büyük boyunda yazmıyor soothing. Sonuç olarak hepsi aynı ürün gibi duruyor. Belki eskiden yazmıyordu yeni yazmaya başladı ondan bu farklılık. Bu arada güzel ürün.
Unlisha tarzını mı diyorsun görl? Ben kullandım aşırı cuteOhaaa küçükken kullandığımız simler şimdi lip gloss formatında yeniden moda olmuş puhahahaha
Ohaaa küçükken kullandığımız simler şimdi lip gloss formatında yeniden moda olmuş puhahahaha
Galiba öyle bişey deniyor, onlar benim için simUnlisha tarzını mı diyorsun görl? Ben kullandım aşırı cute
Unlisha tarzını mı diyorsun görl? Ben kullandım aşırı cute
4-5 sene önce diyorduk ki “ayyy ne varoş şeymiş nasıl sürmüşüz onları” falan. Şimdi yeniden moda olmuş puhahahaOha sim dedi geldim hemen
Biriniz evlense de saçıma sim doksem haahaahahah
Miikemmmell cok beğendimBugün gratisten sadece bunu alabildim okadar Kalabalikti ki yedekleyeyim dedim ve birde geç çıktım işten tabi mobil uygulamayla uğraşamayiz dedi şimdi düzeltmesi uzun dediler müşteri hizmetleri hiç açmadı zaten int sipariş veremedim gittim bunu aldım bnde ne alırsam kardırN nscckts Kova hatunu B bensimo S sepyazeytin C ceycey0406 A Arrietty_ Kirmizi krizantem A Ametistt yesa
Hani ne almış?Miikemmmell cok beğendim
Oyy sebbo sebooo
Hani ne almış?
Yine fotoğraf yüklenmemiş sebboBugün gratisten sadece bunu alabildim okadar Kalabalikti ki yedekleyeyim dedim ve birde geç çıktım işten tabi mobil uygulamayla uğraşamayiz dedi şimdi düzeltmesi uzun dediler müşteri hizmetleri hiç açmadı zaten int sipariş veremedim gittim bunu aldım bnde ne alırsam kardırN nscckts Kova hatunu B bensimo S sepyazeytin C ceycey0406 A Arrietty_ Kirmizi krizantem A Ametistt yesa
yedekledin mi?bundan sen de zaten vardı.güle güle kullan.T tu me manque bunu aldım yine yüklenmemiş