Bunu aldım yüklenmemiş yine oy bn ölem @Kovahatunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu aldım yüklenmemiş yine oy bn ölem @Kovahatunu
Yedekledim cnm diğeri bitmek üzere C ceycey0406yedekledin mi?bundan sen de zaten vardı.güle güle kullan.
bu sefer de 3 kere yükledin yeter daaa sebbom.Bunu aldım yüklenmemiş yine oy bn ölem @Kovahatunu
Görmeyen görene desin diye cnm bu Gratis mobil bni delirtti annemden deniyim dedim yine olmadı dudak nemlendiricimle idare etcem artık@ceycey0406bu sefer de 3 kere yükledin yeter daaa sebbom.
resmen koptum ya sebooooo sebobu sefer de 3 kere yükledin yeter daaa sebbom.
senin öyle güzel pembe beyaz bir cildin var ki en güzel makyaj bence cildinin güzelliği ... bir gloss rimel bile yeter sana gözaltında kapatılacak birşey görmedim ne varki kapatıyorsunkendime bakım yapmam lazım el tırnaklarıma vs.yarın ne giysem derdi var.okulda veli toplantısına gideceğim.belki bir iki arkadaş edinirim aralarından.ilk imaj önemli.makyaj da yapayım ama berecemiyorum da.en iyisi cc krem rimel gözaltı kapatıcı ve gloss la yetineyim.tırnaklara da cila kullanırım yeter.
Ya bence bir allık da patlatkendime bakım yapmam lazım el tırnaklarıma vs.yarın ne giysem derdi var.okulda veli toplantısına gideceğim.belki bir iki arkadaş edinirim aralarından.ilk imaj önemli.makyaj da yapayım ama berecemiyorum da.en iyisi cc krem rimel gözaltı kapatıcı ve gloss la yetineyim.tırnaklara da cila kullanırım yeter.
yakından var.doğuştan mordur altları.ben kapatayım onları.revolution kapatıcım var.senin öyle güzel pembe beyaz bir cildin var ki en güzel makyaj bence cildinin güzelliği ... bir gloss rimel bile yeter sana gözaltında kapatılacak birşey görmedim ne varki kapatıyorsun
iyi bir kapatıcıdır valla bir kere kullanmıştım çok sevmiştimyakından var.doğuştan mordur altları.ben kapatayım onları.revolution kapatıcım var.
kız sebbo iyi ki varsınn.valla içinde kötülük yok olduğun gibi bir kadınsınn.seviyorumm seni uleynnnn.
Bnde seni balımkız sebbo iyi ki varsınn.valla içinde kötülük yok olduğun gibi bir kadınsınn.seviyorumm seni uleynnnn.
Tşk cnm. A Aylakkadin
aaa iyi fikir bak.canlı canlı gözükeyimm.ordan bir kahve içmeye arkadaş edinirim belki.belki değil kesin edinirimmmm. biri hemşerimmiş velilerden benle tanışmak istiyormuş zatiii.Ya bence bir allık da patlat
İyi yapmışsın yedeklemekle sürekli lazım olan bişey. Hayırlı olsun Bende bepanthol’ün 30 spf’lisi var ama çok yağlı his bırakıyor, belki bundan alırım ben de@tu me manque bunu aldım yine yüklenmemiş
günün kutlu olsun kuzum.tüm engellilerin kutlu olsunn.saçlarını da yap süslen püslen git.belki biriyle tanışırsın sebbom.kısmet bu işler.Yarın engelliler günü kızlar gidiyorum kutlamaya yarın süslenip puslencem