- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Çohhhh haklısın bacım. Eskiden Dove'umuz vardı, yıkar çıkardık. Bu nedir, bu nasıl bir çılgınlıktır?Eskiden ne güzel aloe Vera modaydı. Her kremin içine koyarlardı. Kuru cilde sürüp geçerdik. Şimdi hyaluronik çıkarmışlar. Yok efendim nemli cilde sür, yok efendim üstüne nemlendirici sür. Bıhdım bıhdımaloe veralı krem araştırdım onun içine de hyaluronik koymuşlar
o zamanlar cahildik. şimdi skinkeyrcanki olduk. zamana uydukÇohhhh haklısın bacım. Eskiden Dove'umuz vardı, yıkar çıkardık. Bu nedir, bu nasıl bir çılgınlıktır?Hyalüroniği geç, centella çıktı mertlik bozuldu bacım
Yaaa ben çocukken tam bir ezoydum herhalde daha iyi anladımben küçükken annemin küçük küçük kavanozlarda kremleri vardı. o küçük cam kavanozları elime yüzüme koluma nereyi bulursam sürerdim çok kızardı. lancome uzun güzel bir şişe de fondöteni vardı şişe gözüme büyük göründü heryerimee sürmüştüm. bana mavi teneke kutuda nivea vermişti. kocaman bir kutuydu onu da çok sevmiştim kokusuda güzeldi. duvarlara bile sürmüştüm.
Oy bana bir şeyler oluyorbana mavi teneke kutuda nivea vermişti. kocaman bir kutuydu onu da çok sevmiştim kokusuda güzeldi. duvarlara bile sürmüştüm.
bana dokunma dedikleri şeye ilk fırsatta dokunur hatta bozulacak kırılacak bir şeyse mutlaka bozardım. çok yaramazmışım.Yaaa ben çocukken tam bir ezoydum herhalde daha iyi anladımBakıcım da annem de diyor bir şey tehlikeli elleme veya işte bu benim şuyum falan dediklerinde hiç yapmamışım o şeyi. 10 metre öteden geçermiş sıcak şeylerin yanından falan Tabii onlar çok akıllı bir çocuk olamama yordu bunu ama ben Boirng olduğumu tekrar anladım
aa hatırlıyor musun mavi kutulu niveayıOy bana bir şeyler oluyorÇocukluğummmm
Ezo değil de aşırı tatlı ve pozitif bir cankisinYaaa ben çocukken tam bir ezoydum herhalde daha iyi anladımBakıcım da annem de diyor bir şey tehlikeli elleme veya işte bu benim şuyum falan dediklerinde hiç yapmamışım o şeyi. 10 metre öteden geçermiş sıcak şeylerin yanından falan Tabii onlar çok akıllı bir çocuk olamama yordu bunu ama ben Boirng olduğumu tekrar anladım
Meraklı, özgüvenli, maceracı görlbana dokunma dedikleri şeye ilk fırsatta dokunur hatta bozulacak kırılacak bir şeyse mutlaka bozardım. çok yaramazmışım.
Koca teneke kutuyu nasıl unuturum?aa hatırlıyor musun mavi kutulu niveayı
Vıcık vıcık yağdı kız oBana hiçbir krem şunun verdiği hissi veremiyor. Ah Arko… üzümlü kekim… güzel olan herşey gibi sen de zararlısın be gülüm
Ezo, ezik tabii ki de görl herıldsEzo değil de aşırı tatlı ve pozitif bir cankisinİyi ki böylesin, bize böyleleri lazım. Enerjimizi emen tiplere gerek yok
NOT: Ezo ne kız, ezik mi? Allah iyiliğini vereeeeee
Ben çok seviyordum kışın kuru, çatlamış ele sürünce üffff mis gibi yumuşacık yapıyorduVıcık vıcık yağdı kız oBen hiç sevmemiştim. Bir ara kaşlarım gürleşsin diye sürüyordum
JumisoNeyim ben ha cankisi miNem şov severiz. Üçü de çok güzeldi.
Aloe veraaaaaNeyim ben ha cankisi miNem şov severiz. Üçü de çok güzeldi.
Super soothing mi waterfull mu görl?Jumisogunes kremi haric, denedigim urunleri hep güzeldi