Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çohhhh haklısın bacım. Eskiden Dove'umuz vardı, yıkar çıkardık. Bu nedir, bu nasıl bir çılgınlıktır? Hyalüroniği geç, centella çıktı mertlik bozuldu bacım

ben küçükken annemin küçük küçük kavanozlarda kremleri vardı. o küçük cam kavanozları elime yüzüme koluma nereyi bulursam sürerdim çok kızardı. lancome uzun güzel bir şişe de fondöteni vardı şişe gözüme büyük göründü heryerimee sürmüştüm. bana mavi teneke kutuda nivea vermişti. kocaman bir kutuydu onu da çok sevmiştim kokusuda güzeldi. duvarlara bile sürmüştüm.

Çohhhh haklısın bacım. Eskiden Dove'umuz vardı, yıkar çıkardık. Bu nedir, bu nasıl bir çılgınlıktır? Hyalüroniği geç, centella çıktı mertlik bozuldu bacım
o zamanlar cahildik. şimdi skinkeyrcanki olduk. zamana uyduk

Yaaa ben çocukken tam bir ezoydum herhalde daha iyi anladım Bakıcım da annem de diyor bir şey tehlikeli elleme veya işte bu benim şuyum falan dediklerinde hiç yapmamışım o şeyi. 10 metre öteden geçermiş sıcak şeylerin yanından falan Tabii onlar çok akıllı bir çocuk olamama yordu bunu ama ben Boirng olduğumu tekrar anladım

bana dokunma dedikleri şeye ilk fırsatta dokunur hatta bozulacak kırılacak bir şeyse mutlaka bozardım. çok yaramazmışım.

Ezo değil de aşırı tatlı ve pozitif bir cankisin İyi ki böylesin, bize böyleleri lazım. Enerjimizi emen tiplere gerek yok

NOT: Ezo ne kız, ezik mi? Allah iyiliğini vereeeeee

bana dokunma dedikleri şeye ilk fırsatta dokunur hatta bozulacak kırılacak bir şeyse mutlaka bozardım. çok yaramazmışım.
Meraklı, özgüvenli, maceracı görl Ben değilmişim ya. Kendime zarar verecek şeyleri yapmayıp hep kendimi kollarmışım. Sadece bir kere ayak parmağım çatladı ama onda da zaten 8 9 yaşında falandım karate kursundayken oldu onun haricinde yok öyle hikayelerim.

Ezo değil de aşırı tatlı ve pozitif bir cankisin İyi ki böylesin, bize böyleleri lazım. Enerjimizi emen tiplere gerek yok

NOT: Ezo ne kız, ezik mi? Allah iyiliğini vereeeeee
Ezo, ezik tabii ki de görl herılds Hayat yeterince zor düşün düşün çok iyi sonuçlar elde edeme Aslında çok da pozitif değilim gerçekçi bir görlüm ama zaten kötü olan şeyler daha iyi olmuyor iyice kötü hissediyorum.

Vıcık vıcık yağdı kız o Ben hiç sevmemiştim. Bir ara kaşlarım gürleşsin diye sürüyordum
Ben çok seviyordum kışın kuru, çatlamış ele sürünce üffff mis gibi yumuşacık yapıyordu bide grip olunca burun kenarlarına sürüyordun hiç acıtmıyordu. Kaliteli olduğundan acıtmıyor sanıyordum meğer içinde gliserin yokmuş ondan acıtmıyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…