Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benden daha büyük galiba görl 😂Ben de yok böyle bir akıl 😂Maşallah 😂Ben de sade severim kahveyi aynıyız. Sade Türk kahvesi, sade filtre, cold brew, americano, ice americano içiyorum sadece 😂
Skinysu kokusu geldi kahvenin ☕

Biz oğlanla bi şifayi kapmışız dün...
Nasıl bir geceydi anlatamam yorganla battaniyeyle klimayla zangir zangir titriyordum asla ısınmıyordum yaşadığım en saçma durumlardan biriydi
Sabah ilk is hastaneye gittik öyle tatlı ve ilgili bir doktora denk geldik ki ❤ verdiği antibiyotik ve bilimum ilaçlarla hemen toparladık...

Nasıl bir geceydi anlatamam yorganla battaniyeyle klimayla zangir zangir titriyordum asla ısınmıyordum yaşadığım en saçma durumlardan biriydi
Sabah ilk is hastaneye gittik öyle tatlı ve ilgili bir doktora denk geldik ki ❤ verdiği antibiyotik ve bilimum ilaçlarla hemen toparladık...
Toparlamanıza çok sevindim geçmiş olsun ikinize de. 🐞🍀

Çok geçmiş olsun cnm Kova hatunu Kova hatunu

Çabuk toparlamışsınız ne güzel doktor ne güzel ilaçmış. Dr un güzel enerjisi geçti demek ki. Geçmiş olsun ikinize de.

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-27-15-45-01-753_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-11-27-15-45-01-753_trendyol.com.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 29
Çok geçmiş olsun 🌺

Teşekkür ederim kızlar ❤😘😘

S sebbo o şampuanı ben kullanıyorum genel olarak memnunum sadece normalden kuruya olan çeşidini aldığım için saçlarım bir tık erken yağlaniyor
Bitkisel sampuandır kurutmasin diye o çeşidi aldım ama keşke öyle yapmasaydım...çok güzel dolgunluk hacim veriyor saça,eğer mevsimsel dökülmen varsa hemen işe yarıyor güzel bir şampuan yani
Uzatma ve yeni sac çıkarma özellikleri hakkinda henüz yorum yapamiyorum

Teşekkür ederim kızlar ❤😘😘

S sebbo o şampuanı ben kullanıyorum genel olarak memnunum sadece normalden kuruya olan çeşidini aldığım için saçlarım bir tık erken yağlaniyor
Bitkisel sampuandır kurutmasin diye o çeşidi aldım ama keşke öyle yapmasaydım...çok güzel dolgunluk hacim veriyor saça,eğer mevsimsel dökülmen varsa hemen işe yarıyor güzel bir şampuan yani
Uzatma ve yeni sac çıkarma özellikleri hakkinda henüz yorum yapamiyorum
Bn alırsam yağlı saçlar için olanıni alacağım cnm o öyle istedi diye aldım tşk cnm😘 Kova hatunu Kova hatunu

ah ya çok geçmiş olsun şifa diliyorum canım :KK200: ateşin yükseldiyse ondan olmuştur belki çok üşümen :KK43:

Nisa annemin fotoğraflarına baktığımda hep böyle düşünüyorum. Sanırım onlar bizden daha başkaymış😍
kesinlikle o dönemin kadınları çok güzel, birde kalemle çizilmiş gibi ortalama aynı boy, aynı vücut tipleri dikkat ettin mi :KK70:

ah ya çok geçmiş olsun şifa diliyorum canım :KK200: ateşin yükseldiyse ondan olmuştur belki çok üşümen :KK43:
Oğlumun ateşi vardi daha cok 39 40 bütün gece 😑 onu kontrol etmekten kendiminkine bakmamisim hic
ya o üşüme ne berbatti ya...insan sağdan sola dönerken buz keser mi ya
ilk defa böyle bir grip çeşidi yaşadim desem yeridir...şükür geçti gitti

Kızlar bu şampuanı kullanan varmı aranızda bugün asli özyilmazdan gördüm sipariş ettim önce annem kullanacak ona iyi gelirse bn de alacağım N nscckts Kova hatunu Kova hatunu C ceycey0406 B bensimo A Ametistt A Aylakkadin S Skinkeyrlover L LinaAsel
yok ben kullanmadım.dökülme karşıtı şampuanlara da inanmayanlardanım.şampuan ne kadar süre kalıyor ki 2 3 dakika en fazla sonra yıkıyoruz.ne etkisi olacak o sürede?ağızdan alınan vitaminler, biotin desteği ,durulanmayan saç toniği artı mezoterapi türü işlemler çok daha faydalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X