- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
ne mi oldu kozmetik ala ala oturgaçıma don alamaz oldum.buradan ne duyduysam aldım aldım stokladım.artık almayacağım sadece sizlerin almasına sevineceğimmmAy buna noldu kız?
Naptınız kadına ayol kozmetikten soğudu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne mi oldu kozmetik ala ala oturgaçıma don alamaz oldum.buradan ne duyduysam aldım aldım stokladım.artık almayacağım sadece sizlerin almasına sevineceğimmmAy buna noldu kız?
Naptınız kadına ayol kozmetikten soğudu
Yok canim işlemiyor bize artik cay kahve kibu saat de çay içerse sabaha dek cin gibi oturur adam.
Daha dün eşime dert yanıyordum ben de, bu aralar hiç kitap okumuyorum diye. Ne zaman kitabı elime alsam ya uyku basıyor, yada kendimi kitaptan kopmuş başka şeyler düşünürken buluyorum. Çok gıcık bi durumbenim kız şu an tolstoy okuyor anna karenina.eskiden ben de çok okurdum.haftada 2 kitap bitirdim.ama son 3 yıldır ayda 1 belki okuyorum.aslında kitap önerileri vs de yapabiliriz birbirimize.teşvik edip okuyabiliriz beraber.hep kozmetik hep kozmetik olmaz anacığımm.
Haaa anladım ama aklını cok çeleriz bence cok heveslenme birimizden birine illa karşı koyamazsinne mi oldu kozmetik ala ala oturgaçıma don alamaz oldum.buradan ne duyduysam aldım aldım stokladım.artık almayacağım sadece sizlerin almasına sevineceğimmm
Nisanin tarzı herkese gitmez amateşekkürler.nisa holding ceo su gibi giyiniyor tarzı o çok da yakışıyor.bense üniversiteli kızlar gibi
yooo koydum bak karşı.muhteşem indirimlerden hiç bir şey almadımmmm sebbom aldı ben almadımmm.Haaa anladım ama aklını cok çeleriz bence cok heveslenme birimizden birine illa karşı koyamazsin
tam 5 yıl işimde kalem etek beyaz gömlek yelekli bir üniforma giydim.altına topuklu ayakkabı.artık kesseler giymemmmNisanin tarzı herkese gitmez ama
Bosver kız biz dun lise bitti gibi takilalim ne zarari olucak ki
Sebbonun sanal alışveriş heyecanı bir başka şu an ellemeyooo koydum bak karşı.muhteşem indirimlerden hiç bir şey almadımmmm sebbom aldı ben almadımmm.
sebbo duvarlarını kırdı.artık bir kozmetik gurusu olma yolunda.Sebbonun sanal alışveriş heyecanı bir başka şu an elleme
Ufff 1 sene sonra nasil tavsiyelerle ve yönlendirmelerle geleceğini tahmin et bisebbo duvarlarını kırdı.artık bir kozmetik gurusu olma yolunda.
Güle güle kullanAldım kendime yeni yıl hediyesi. Uzundu kışlık montlarım hep. Buna bayıldımmm. 280 tl satıştan gelen param vardı 20 tl de kuponum ürün bana 1100 e geldi. Valla Allah’ın defactosun da bile 800 900 tl montlar
Bende çok kitap okurum. Kitap önerileri paylaşmak güzel fikirbenim kız şu an tolstoy okuyor anna karenina.eskiden ben de çok okurdum.haftada 2 kitap bitirirdim.ama son 3 yıldır ayda 1 belki okuyorum.aslında kitap önerileri vs de yapabiliriz birbirimize.teşvik edip okuyabiliriz beraber.hep kozmetik hep kozmetik olmaz anacığımm.
aynı yazarın kitaplarını arka arkaya okumayı seviyorum.yazdan beri ayşe kulin in romanlarını bitirdim.bir de sabahattin ali nin tüm eserlerini.Bende çok kitap okurum. Kitap önerileri paylaşmak güzel fikir
Tv izlemediğime bir daha şükrettirdin sağol var olkadın yemekleri gelinliğiyle yaptı ayoll.akıllara zarar.yemekteyiz de bir ilkk kocası da bir iki ay önce aynı yarışmaya boynunda kocaman iki kuklayla katılmıştı
Bende genellikle aynı yazarın kitaplarını seri halinde okurum. Ayşe Kulin çok severim.aynı yazarın kitaplarını arka arkaya okumayı seviyorum.yazdan beri ayşe kulin in romanlarını bitirdim.bir de sabahattin ali nin tüm eserlerini.
adı aylin le üniversitede başladım ona sonra da tutku oldu.eski ankarayı anlatıyor bazı romanlarında.bir ankaralı olarak severek okuyorum.Bende genellikle aynı yazarın kitaplarını seri halinde okurum. Ayşe Kulin çok severim.
Balık burcu görle yapılır mı ya buskinkeyr şimdi sen genç bir girl sün ya cin ali kitaplarını hiç duymamışsındır.ha bir de kemalettin tuğcu serisi vardı ovvvvv.acıların çocuğu olmuştum onları okuya okuya ilkokulda.