Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
maru derm ürünlerini kullanan var mı?fiyatları çok ucuz da ürünlerin.bir acaba doğdu içime.bariyer güçlendirici kremi var hyaluronik serumu var gözüme çarpan hepsi burada da
Marudermin temizleme jeli güzelmiş birde leke karşıtı ürünü nisa önermişti cnm

maru derm ürünlerini kullanan var mı?fiyatları çok ucuz da ürünlerin.bir acaba doğdu içime.bariyer güçlendirici kremi var hyaluronik serumu var gözüme çarpan hepsi burada da
Bende C vitamini var pek bir faydasını göremedim.
She vec ürünlerinde de 2. Si 1 tl var. Bence she vec daha başarılı

Ben cream co nemlendiricye de yukseliyorum arada valla

ben kozmetik almaktan vazgeçtim.kıyafet alacağım.:halay:ama bir fiyatları var anca 36 ay taksitle alınır

Aldım kendime yeni yıl hediyesi. Uzundu kışlık montlarım hep. Buna bayıldımmm. 280 tl satıştan gelen param vardı 20 tl de kuponum ürün bana 1100 e geldi. Valla Allah’ın defactosun da bile 800 900 tl montlar

Eklentiler

• 4C2096C4-E92E-4CB3-ABA3-3E8E89CBAB45.png
    4C2096C4-E92E-4CB3-ABA3-3E8E89CBAB45.png
    369,7 KB · Görüntüleme: 46
Güle güle kullan ceycey🌺
teşekkür ederim daha iyileri senin olsun.ıvır zıvırlara para vereceğime tek parça iyi bir şeye vereyim 5 yıl giyeyim dedim.dolabımı kapsül dolaba çevirmeye çalışıyorum.az öz ama iyi parçalar.eskiden o ucuz bu indirimde diye topluyordum çoğunu ya bir kere giyiyordum ya hiç.indirimlere kanıp kozmetik de almadım bu sefer.evde var onlarla idare ederim.:KK53:

benim kız şu an tolstoy okuyor anna karenina.eskiden ben de çok okurdum.haftada 2 kitap bitirirdim.ama son 3 yıldır ayda 1 belki okuyorum.aslında kitap önerileri vs de yapabiliriz birbirimize.teşvik edip okuyabiliriz beraber.hep kozmetik hep kozmetik olmaz anacığımm. :KK53: :KK53:

benim kız şu an tolstoy okuyor anna karenina.eskiden ben de çok okurdum.haftada 2 kitap bitirdim.ama son 3 yıldır ayda 1 belki okuyorum.aslında kitap önerileri vs de yapabiliriz birbirimize.teşvik edip okuyabiliriz beraber.hep kozmetik hep kozmetik olmaz anacığımm. :KK53: :KK53:
Ay buna noldu kız?
Naptınız kadına ayol 🙄 kozmetikten soğudu 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X