İyi olmaya çalışıyorumNabersiniz bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmaya çalışıyorumNabersiniz bakim
Marudermin temizleme jeli güzelmiş birde leke karşıtı ürünü nisa önermişti cnmmaru derm ürünlerini kullanan var mı?fiyatları çok ucuz da ürünlerin.bir acaba doğdu içime.bariyer güçlendirici kremi var hyaluronik serumu var gözüme çarpan hepsi burada da
Bende C vitamini var pek bir faydasını göremedim.maru derm ürünlerini kullanan var mı?fiyatları çok ucuz da ürünlerin.bir acaba doğdu içime.bariyer güçlendirici kremi var hyaluronik serumu var gözüme çarpan hepsi burada da
ona bakayım o zaman.teşekkür ederim.Bende C vitamini var pek bir faydasını göremedim.
She vec ürünlerinde de 2. Si 1 tl var. Bence she vec daha başarılı
teşekkür ederim canımkendini alışverişe vermişsin ama güzel şeyler almışsın.güle güle kullan.
ben kozmetik almaktan vazgeçtim.kıyafet alacağım.ama bir fiyatları var anca 36 ay taksitle alınırBen cream co nemlendiricye de yukseliyorum arada valla
Cream Co. Moisturizer | Su Bazlı Nemlendirici Yüz Kremi Cilt Tonu Eşitleyici Aydınlatıcı | Tüm Cilt Tipleri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cream Co. Moisturizer | Su Bazlı Nemlendirici Yüz Kremi Cilt Tonu Eşitleyici Aydınlatıcı | Tüm Cilt Tipleri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
mango uzun manto bende de vardı 5 yıl olmuştur alalı.2 kere giydim kaldırdım.çıkarayım da giyeyim barii.senden heveslendim.teşekkür ederim canım
Güle güle kullan ceyceyAldım kendime yeni yıl hediyesi. Uzundu kışlık montlarım hep. Buna bayıldımmm. 280 tl satıştan gelen param vardı 20 tl de kuponum ürün bana 1100 e geldi. Valla Allah’ın defactosun da bile 800 900 tl montlar
teşekkür ederim daha iyileri senin olsun.ıvır zıvırlara para vereceğime tek parça iyi bir şeye vereyim 5 yıl giyeyim dedim.dolabımı kapsül dolaba çevirmeye çalışıyorum.az öz ama iyi parçalar.eskiden o ucuz bu indirimde diye topluyordum çoğunu ya bir kere giyiyordum ya hiç.indirimlere kanıp kozmetik de almadım bu sefer.evde var onlarla idare ederim.Güle güle kullan ceycey
Güzel günlerde kullanAldım kendime yeni yıl hediyesi. Uzundu kışlık montlarım hep. Buna bayıldımmm. 280 tl satıştan gelen param vardı 20 tl de kuponum ürün bana 1100 e geldi. Valla Allah’ın defactosun da bile 800 900 tl montlar
bu saat de çay içerse sabaha dek cin gibi oturur adam.Ben bugün buranın yolunu bulamıyorum
Içim dışım çay kahve oldu herkesle içmekten,simdi de kocam cay diye tutturuyor yiterrrrr daha gormek icmek yapmak istemiyorum
Ay buna noldu kız?benim kız şu an tolstoy okuyor anna karenina.eskiden ben de çok okurdum.haftada 2 kitap bitirdim.ama son 3 yıldır ayda 1 belki okuyorum.aslında kitap önerileri vs de yapabiliriz birbirimize.teşvik edip okuyabiliriz beraber.hep kozmetik hep kozmetik olmaz anacığımm.
teşekkürler.nisa holding ceo su gibi giyiniyor tarzı o çok da yakışıyor.bense üniversiteli kızlar gibiGüzel günlerde kullan