- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
çok teşekkür ederimHepsi de çok güzel mutlu güzel günlerde kullan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederimHepsi de çok güzel mutlu güzel günlerde kullan.
Göz serumu alacağım cnm o eksik şuan o lazım bana su bazlı temizleyici bitince ya celenes yada marudermin alacamZiaja temizleme jelini de deneyebilirsin.
Bn nete de baktım reelden de baktım yok yokAyy watsons devam ediyor mudur sizce gidip şansımı denesem kalmis midir nette pek bisey kalmamis malumda
Sen ne arıyordun şu leke serumu olsa fena olmazdı burada popülarite pek yok diye düşünüyor şansımı denemek istiyorum lakin hiç enerjim yok ve uykusuzumBn nete de baktım reelden de baktım yok yok
The purest göz serumu burada tavsiye edilmişti indirime girmişken alayım dedim işten çıkana kadar bitti Wings06Sen ne arıyordun şu leke serumu olsa fena olmazdı burada popülarite pek yok diye düşünüyor şansımı denemek istiyorum lakin hiç enerjim yok ve uykusuzum
Bence benim de fiddym geldi. Siyah noktalar gordum burnumun ucunda.Kızlar ben başlıyorum fiddye
Allahım inşallah siyah kumlar gelir elime aminnnnnnnnn
iyiyi beaa senden naber :)Nabersiniz bakim
mikroskopla bakmış olmalısın görebilmek için ,o pürüzsüz cildinde . şuraya bir maşallah da yazayımBence benim de fiddym geldi. Siyah noktalar gordum burnumun ucunda.
Ya migren atagimin gecmesini bekliyorum. Kalkip yapacagim yoksaiyiyi beaa senden naber :)
mikroskopla bakmış olmalısın görebilmek için ,o pürüzsüz cildinde . şuraya bir maşallah da yazayım
ay birde asansör ışıkları çok fena , sanki yüzüm sahil ve birileri kumdan kale yapmışda yıkılmış gibi duruyorYa migren atagimin gecmesini bekliyorum. Kalkip yapacagim yoksa
Is yerinde fark ettim. Isiklari fena lavaboda
Hyaluroniğim bitmek üzereydi hepsiburadadan cream co 108 tl aldım, peptitli olan. En ucuz 128e görmüştüm. İhtiyacı olan bakabilir hanımlar.
kendini alışverişe vermişsin ama güzel şeyler almışsın.güle güle kullan.TRENDYOLMİLLA Siyah Seamless/Dikişsiz İp Askılı Balensiz Kaplı Bralette Örme Sütyen THMAW22SU0043 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla
TRENDYOLMİLLA Siyah Seamless/Dikişsiz İp Askılı Balensiz Kaplı Bralette Örme Sütyen THMAW22SU0043 yorumlarını inceleyin, Trendyolmilla'da özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Koton Kadın Kolsuz Kazak 1kak93376ot Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Koton Kadın Kolsuz Kazak 1kak93376ot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunları blazer ceketlerimin altına aldım
Mango Metalik Düğmeli Palto Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL sonuncusunu ben aldım , bende rue markadan aynısının tek düğmelisi var bu kabanın. bu sefer üç düğmeli mangodan aldım . ne büyük fark değil mi kabanda tarzımın dışına çıkmak istiyorum ama yok olmuyor ya .
o markanın yüz serumu var bende.biraz kokusu rahatsız edici ama üründen memnun kaldım.Ziaja temizleme jelini de deneyebilirsin.