Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebek zorlamıştır tabi sağlıklı olsunda kariyer bir şekilde yapılır.
Çok iyi anlıyorum sizi tek başına olmak bir hayli zorluyor. Bende tek başımayım 2. Doktorayı bitireceğim diye uğraşırken arkadaşlarım doçentliklerini almaya başladılar. Arkadaşlarımın büyük çoğunluğu da grafik tasarım görsel tasarım gibi bölümlerden onlar bir sergiye digital 2 çalışma gönderiyorlar oluyor bizde öyle değil. Üzerimdeki ataletsizlik için bunlar bahane değil elbette ama geçmişteki yorgunluklar stresler de etkiledi sanırım. Kalıcı tembellikten korkuyorum.

Bunu favladım
Evet çok şükür burda öğrendim nemlendirici kullanımını. Kuru cilde sürüyordum ben. Bide diyordum bu krem niye işe yaramıyor meğer yanlış kullanıyormuşum

svrnin 9 ay içinde tüketilmesi gerek canım kaçırma sakın süreyi
Ühühhhh E peki SKT 2025 ise hiç kullanılmadan dolapta bekleyebilir değil mi? Bir de açılıp kapatılan, hava ile temas sağlayacak olan bir kapağı olmadığı için ben 12 ay diye düşünmüştüm. Bu uyarı yine tam isabet oldu, teşekkürler balım

Geçen sene tam bu zamanlarda 114 liradan aldım. Mayısta 122 liradan aldım. Aslında normal bir artışmış. Sonra uçtu gitti.
Uçup gitmeyen tek şey maaşımız. 2 gün önce veterinere bile 550 TL bayılıp geldim. Bu nasıl bir orantısızlık, akıl alır gibi değil.

hiç açılmadığı sürece kalır canım , sıkıntı yok ,ben son svr mi açmadım effectha ve dermoskin kullanıyorum biliyorsun, svr yi tutabildiğim kadar tutucam elimde, o bizim kıymetlliiiiimiiiissss

Havalar o kadar soğudu ki direniyoruz resmen. İnce polar tv battaniyeleri var ya, onları sarıyorum kendime, oturuyorum. Akşam çayını içerken ısınıyorum. Böyle böyle idare edelim bu ay da yakmayalım diyorum da İzmir bu kadar soğuksa başka illeri hele Ankara'yı düşünemiyorum bile

Çok güzel ve net yazmışsınız, inceliğiniz için teşekkür ederim. Aynı dönemsel beyin yorgunluklarını hepimiz yaşıyoruz. Kolajen iyi geliyor bakalım...
kolajen sende de enerji veriyor değil mi bak unutmuştum sen +kovahatun enerjik kızlar 2 oldunuz bakalım kimler ben enerji doluyum diyecek genel bir analiz raporu çıkarıyorum da

bizim bugun 12 derece bi ara yağmur yağdı ama bence hava güzel gidiyor , akşamları serin oluyor . bundan sonra sert kışa gireriz artık... yazımız ne kadar sıcaksa kışımız o kadar soğuk ,sanki sibirya gibi ,havası bile soğuktan yüzünü keser kaç kere ayaz vurdu kışın yüzüme, kırmızı yanık yanak gezdim ahahha

izmiri de öyle biliyorum kışı soğuk çok rüzgarlı fırtınalı geçer diye yanlış bilmiyorum değil mi kız

hiç açılmadığı sürece kalır canım , sıkıntı yok ,ben son svr mi açmadım effectha ve dermoskin kullanıyorum biliyorsun, svr yi tutabildiğim kadar tutucam elimde, o bizim kıymetlliiiiimiiiissss
Efendimissssss elimisss ayağımıssss Çok değerli benim için, çok. İyi ki tanıştırdın beni onunla Arkadaşıma da aldırmıştım biliyorsun, eşi bir iki kez kullanmış el koymuş. Ne kadar zorda olursak olalım bu kremi mutlaka alalım demiş Dudağındaki uçuğa sürmüş, diğer gün uçuk iyileşmiş. Ailecek bayılmışlar
Bak Nisa, ne kadar çok insana dokunmuşsun, ne kadar faydan olmuş gör işte. Gerçi sen ne anlattın ki, ne gibi faydan oldu ki 574658985 kere yazdım diye atarlanıyorsun?

kolajen sende de enerji veriyor değil mi bak unutmuştum sen +kovahatun enerjik kızlar 2 oldunuz bakalım kimler ben enerji doluyum diyecek genel bir analiz raporu çıkarıyorum da
Cosmed yağ şeysi için de böyle bir analiz raporu oluşturmuştun Evet beybim, kolajen az uyku ile enerjik sabahlar armağan ediyor bana. Hatırlamana bayıldım Fil hafızalı seniiii

Öyle ama üst yöneticiler öyle bakmıyor duruma, geçen ay yeni müdürüm epey sıkıştırdı beni ve ayıpladı neden yayın yapmadım diye, topu eşime attım, çocuk da sanki bahane gibi kaldı, eşimi tanıdığı için ona da takılmak için zarf attı ama ben sonuca çok rahatsız oldum çünkü dediğinde de haklılık payı da vardı.
Yalnız insanın da bir kapasitesi var işte, her türlü durumu bilen kp bile kıyas yaptı, bir akrabası kadın doç olmuşta ben niye olmamışım. Aman neyse..
Tembellik olarak ben de kendimi nitelendiriyorum da aslında tam olarak dediğin gibi atalet. Sadece erkeklerle kadınları kıyasladığımda, erkekler işine motive olmayı beklemeden, hiç ara vermeden yaptıkları ve o dala sıkı sıkı sarıldıkları için daha hızlı gidiyorlar ve kadınları anlamıyorlar. Yani bencillik yapıp, motive olmayı beklemeden her gün uğraşmak gerekiyor, işte cilt bakımı gibi.

ya faydam olur inşallah olsun da amacım o anlatmaya gocunan biri de değilim , ama aynı şeyleri sorup sorup her yazmamda geri aynı sorunlarla gelip, 8387484 yaz ben okumuyorum ki alehey alehey dendi mi ,bana garip birşeyler oluyor, göz deviyorum hööffff diyorum ,gerilsem mi gerilmesem mi terslesem mi yoksa tepkisiz mi kalsam şeklinde beyin nöronlarımı yoracak düşünceler içine giriyorum en çok ona sinirim bozuluyor ,daha faydalı birşey için beynim çalışmalı halbuki beni boşuna yormuş oluyorlar yani

Doğru biliyorsun. Zaten yaz kış rüzgar vardır, etek giymek yürek ister İzmir'de. Eteğini alır kafana koyar valla ne olduğunu anlamazsın Kışı kısa sürer ama pistir.

Doğru biliyorsun. Zaten yaz kış rüzgar vardır, etek giymek yürek ister İzmir'de. Eteğini alır kafana koyar valla ne olduğunu anlamazsın Kışı kısa sürer ama pistir.
bunu bilmem iyi oldu hep elbise giyen biri olarak ben ,izmire geldiğimde elbise getirmeyeyim kayınvalidem 1 ay oluyor sanırım izmire taşınalı, kaynımlar da geçen sene taşındı eşimin teyzeleri ,kuzenleri zaten orada oturuyorlar benimde dayımın kızı orada oturuyor

Ayyyyyy harika. Geldiğinde seni görmek, hoş geldin çayı, kahvesi, hatta yemeği ısmarlamak isterim

Ben elektrik ve doğal gazı bol kullanıyorum, bir aydır doğal gaz yanıyor bizde. Ailece çok üşügengillerdeniz. Ekim ortası açılıyor kombi, Mayıs ortası kapanıyor epey yıldır. Alt ve üst tek oda yakıyor karakışta bile, ben salonu oturma odası olarak kullandığım için tüm ev yanıyor, yine de donuyorum.
Bir tanıdığın dediğini hatırlıyorum hep bu zenginler milyonluk villalarda oturuyor da kışın kombi yakmayıp zatürreden ölüyorlar.

4 sene önce Nisan ayının sonunda gitmiştim İzmir'e, Antep ile havası aynı gözüküyordu hafif bulutlu, 28 derece diye hatırlıyorum. O yüzden uzun kollu penye aldım bol bol. İkinci günü yandık kavrulduk, lcw mağazasına kendimizi atıp, çocuklara bir şey aldım. Kızıma sıfır kol almıştım, biraz fazla açık kaldı Antepte bir daha giydiremedim, hem soğuk geliyordu onu giyse hem de atlet olmadan bu nasıl giyilecek ki diye bakınıyorsun öylece ama İzmir'de rahat rahat giymişti yavrucak o giysiyi.

ayyy şaka de canımmm dün hava 18 önceki gün 19-20 derece güneşliydi nasıl üşüyebilirsin dicem ama düşündüm benim bir yakınımda böyle çok aşırı üşür özellikle fırının tam üstünden ev almıştı ben thirtlee baygınlık geçiriyordum evinde o kazakla oturmuş sıcak su torbası almış donuyorum diyordu kansızlık falan mı var sende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…