Bebek zorlamıştır tabi sağlıklı olsunda kariyer bir şekilde yapılır.Maşallah, güzel bölümler, yayın için darısı başıma, ben 4 senedir yatıyorum, prematüre bebek ve sonra pandemiyle yatmaya alıştım, bu yılda 3 farklı yere koşturuyorum, bildiri bile yapamıyorum. Tek isimli yayın be yeni bir konuda bildiriye ihtiyacım var, bu dönem de elim kolum resmen bağlandı ve tek başımayım şimdilik. Bakalım bir patlama olmasını bekliyorum...
Bunu favladımbirtek burun üstüne karma cilde yönelik ürün sürüp geri kalan heryerini nemlendirmek gerek yani oyyşbak duşta yıkandın çıkıyorsun bacaklara yağ bazlı temizleyici sür ovala, sadece suyla durula daha ıslakken hemen nemlendiricini sür vücuduna pammuuk gibi olursun
yüzüne de yıkadıktan hemen sonra nemliyken hyaluronik-sonra nemlendirici gerekirse bir termal su fıttırıtıverirsincilt nemliyken neme doyar yoksa çorak toprak gibi olur sürersin hemen emer yine sürersin yine hemen emer kuru kuru his olur yine .
Ühühhhhsvrnin 9 ay içinde tüketilmesi gerek canım kaçırma sakın süreyi
Uçup gitmeyen tek şey maaşımız. 2 gün önce veterinere bile 550 TL bayılıp geldim. Bu nasıl bir orantısızlık, akıl alır gibi değil.Geçen sene tam bu zamanlarda 114 liradan aldım. Mayısta 122 liradan aldım. Aslında normal bir artışmış. Sonra uçtu gitti.
hiç açılmadığı sürece kalır canım , sıkıntı yok ,ben son svr mi açmadımÜhühhhhE peki SKT 2025 ise hiç kullanılmadan dolapta bekleyebilir değil mi? Bir de açılıp kapatılan, hava ile temas sağlayacak olan bir kapağı olmadığı için ben 12 ay diye düşünmüştüm. Bu uyarı yine tam isabet oldu, teşekkürler balım
kolajen sende de enerji veriyor değil mi bak unutmuştum sen +kovahatun enerjik kızlar 2 oldunuz bakalım kimler ben enerji doluyum diyecekÇok güzel ve net yazmışsınız, inceliğiniz için teşekkür ederim.Aynı dönemsel beyin yorgunluklarını hepimiz yaşıyoruz. Kolajen iyi geliyor bakalım...
bizim bugun 12 derece bi ara yağmur yağdı ama bence hava güzel gidiyor , akşamları serin oluyor . bundan sonra sert kışa gireriz artık... yazımız ne kadar sıcaksa kışımız o kadar soğuk ,sanki sibirya gibi ,havası bile soğuktan yüzünü keser kaç kere ayaz vurdu kışın yüzüme, kırmızı yanık yanak gezdim ahahhaHavalar o kadar soğudu ki direniyoruz resmen. İnce polar tv battaniyeleri var ya, onları sarıyorum kendime, oturuyorum. Akşam çayını içerken ısınıyorum. Böyle böyle idare edelim bu ay da yakmayalım diyorum da İzmir bu kadar soğuksa başka illeri hele Ankara'yı düşünemiyorum bile
Efendimisssssshiç açılmadığı sürece kalır canım , sıkıntı yok ,ben son svr mi açmadımeffectha ve dermoskin kullanıyorum biliyorsun, svr yi tutabildiğim kadar tutucam elimde, o bizim kıymetlliiiiimiiiissss
Cosmed yağ şeysi için de böyle bir analiz raporu oluşturmuştunkolajen sende de enerji veriyor değil mi bak unutmuştum sen +kovahatun enerjik kızlar 2 oldunuz bakalım kimler ben enerji doluyum diyecekgenel bir analiz raporu çıkarıyorum da
Öyle ama üst yöneticiler öyle bakmıyor duruma, geçen ay yeni müdürüm epey sıkıştırdı beni ve ayıpladı neden yayın yapmadım diye, topu eşime attım, çocuk da sanki bahane gibi kaldı, eşimi tanıdığı için ona da takılmak için zarf attı ama ben sonuca çok rahatsız oldum çünkü dediğinde de haklılık payı da vardı.Bebek zorlamıştır tabi sağlıklı olsunda kariyer bir şekilde yapılır.
Çok iyi anlıyorum sizi tek başına olmak bir hayli zorluyor. Bende tek başımayım 2. Doktorayı bitireceğim diye uğraşırken arkadaşlarım doçentliklerini almaya başladılar. Arkadaşlarımın büyük çoğunluğu da grafik tasarım görsel tasarım gibi bölümlerden onlar bir sergiye digital 2 çalışma gönderiyorlar oluyor bizde öyle değil. Üzerimdeki ataletsizlik için bunlar bahane değil elbette ama geçmişteki yorgunluklar stresler de etkiledi sanırım. Kalıcı tembellikten korkuyorum.
ya faydam olur inşallah olsun da amacım oEfendimisssssselimisss ayağımıssss Çok değerli benim için, çok. İyi ki tanıştırdın beni onunla Arkadaşıma da aldırmıştım biliyorsun, eşi bir iki kez kullanmış el koymuş. Ne kadar zorda olursak olalım bu kremi mutlaka alalım demiş Dudağındaki uçuğa sürmüş, diğer gün uçuk iyileşmiş. Ailecek bayılmışlar
Bak Nisa, ne kadar çok insana dokunmuşsun, ne kadar faydan olmuş gör işte. Gerçi sen ne anlattın ki, ne gibi faydan oldu ki 574658985 kere yazdım diye atarlanıyorsun?
Doğru biliyorsun. Zaten yaz kış rüzgar vardır, etek giymek yürek ister İzmir'de. Eteğini alır kafana koyar valla ne olduğunu anlamazsınbizim bugun 12 derece bi ara yağmur yağdı ama bence hava güzel gidiyor , akşamları serin oluyor . bundan sonra sert kışa gireriz artık... yazımız ne kadar sıcaksa kışımız o kadar soğuk ,sanki sibirya gibi ,havası bile soğuktan yüzünü keser kaç kere ayaz vurdu kışın yüzüme, kırmızı yanık yanak gezdim ahahha
izmiri de öyle biliyorum kışı soğuk çok rüzgarlı fırtınalı geçer diye yanlış bilmiyorum değil mi kız
bunu bilmem iyi oldu hep elbise giyen biri olarak ben ,izmire geldiğimde elbise getirmeyeyimDoğru biliyorsun. Zaten yaz kış rüzgar vardır, etek giymek yürek ister İzmir'de. Eteğini alır kafana koyar valla ne olduğunu anlamazsınKışı kısa sürer ama pistir.
Ayyyyyy harika. Geldiğinde seni görmek, hoş geldin çayı, kahvesi, hatta yemeği ısmarlamak isterimbunu bilmem iyi oldu hep elbise giyen biri olarak ben ,izmire geldiğimde elbise getirmeyeyimkayınvalidem 1 ay oluyor sanırım izmire taşınalı, kaynımlar da geçen sene taşındı eşimin teyzeleri ,kuzenleri zaten orada oturuyorlar benimde dayımın kızı orada oturuyor
birlikte kahve içeriz inşallahAyyyyyy harika. Geldiğinde seni görmek, hoş geldin çayı, kahvesi, hatta yemeği ısmarlamak isterim
Ben elektrik ve doğal gazı bol kullanıyorum, bir aydır doğal gaz yanıyor bizde.bizim bugun 12 derece bi ara yağmur yağdı ama bence hava güzel gidiyor , akşamları serin oluyor . bundan sonra sert kışa gireriz artık... yazımız ne kadar sıcaksa kışımız o kadar soğuk ,sanki sibirya gibi ,havası bile soğuktan yüzünü keser kaç kere ayaz vurdu kışın yüzüme, kırmızı yanık yanak gezdim ahahha
izmiri de öyle biliyorum kışı soğuk çok rüzgarlı fırtınalı geçer diye yanlış bilmiyorum değil mi kız
4 sene önce Nisan ayının sonunda gitmiştim İzmir'e, Antep ile havası aynı gözüküyordu hafif bulutlu, 28 derece diye hatırlıyorum. O yüzden uzun kollu penye aldım bol bol. İkinci günü yandık kavrulduk, lcw mağazasına kendimizi atıp, çocuklara bir şey aldım. Kızıma sıfır kol almıştım, biraz fazla açık kaldı Antepte bir daha giydiremedim, hem soğuk geliyordu onu giyse hem de atlet olmadan bu nasıl giyilecek ki diye bakınıyorsun öylece ama İzmir'de rahat rahat giymişti yavrucak o giysiyi.bunu bilmem iyi oldu hep elbise giyen biri olarak ben ,izmire geldiğimde elbise getirmeyeyimkayınvalidem 1 ay oluyor sanırım izmire taşınalı, kaynımlar da geçen sene taşındı eşimin teyzeleri ,kuzenleri zaten orada oturuyorlar benimde dayımın kızı orada oturuyor
ayyy şaka deBen elektrik ve doğal gazı bol kullanıyorum, bir aydır doğal gaz yanıyor bizde.Ailece çok üşügengillerdeniz. Ekim ortası açılıyor kombi, Mayıs ortası kapanıyor epey yıldır. Alt ve üst tek oda yakıyor karakışta bile, ben salonu oturma odası olarak kullandığım için tüm ev yanıyor, yine de donuyorum.
Bir tanıdığın dediğini hatırlıyorum hep bu zenginler milyonluk villalarda oturuyor da kışın kombi yakmayıp zatürreden ölüyorlar.