Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok teşekkür ederim canım
Gümüşü bir de limon tuzu konulmuş su da kaynatmak eski haline getiriyor. Çok eskiden gümüşçüden öğrenmiştim, ama taşı olan bir ürünse taşları düşebilir dikkatli olmak lazım, bu tür ürün ile çözümün olması iyi olmuş.

Ben influenzerlara özellikle de takipçisi çok olanlara güvenemiyorum nedense. Sen okey diyorsan okeydir benim için
çisem sıradan biri değil güvenebilirsin yağmur vardar ve çisem kimyacı edasıyla ürünlere yaklaşıyorlar önerdiklerinin hepsi nokta atışıdır onların önerdiklerinide kullanıyorum ben hatta en sevdiğim ürünler onların önerisi mesela dermoskin

valla böyle çok pratik oldu musmutlu oldum bıkmıştım cezve önünde kase çanak başında beklemekten

Doçentliğe çalışıyorum eğiticinin eğitimi adında zorunlu dersler var almam gereken orada ki derslerden biri. Notlarımdan paylaşırım sizinle
Bölüm ne hocam? Başarılar.. Sözel alanından sanırım, sayısalda yayın kriteri ve puan durumu var çünkü.
Notlardan ben de isterim.

bundan sonra etki görmeye başlarsın genelde en az 6 ay gerekir derinliğine büyüklüğüne leke çeşidine göre de süre uzayabilir bu iş sabır işi canım
Ben 7 Haziran'da başladım, şu an gerçekten çok memnunum sonuçtan. Daha da iyi olabilir tabii ki. Zamanla o da olacak, inanıyorum. Ben ilk 3,5 ay sadece sabah akşam niacinamide kullandım. Sabah Purest, akşam SVR ile hiç aksatmadan yola devam ettim. 4. ay Eylül olduğu için arbutin ve peptit ekledim, haftada bir de yeşil olan enzim peeling.

Ekim ayında bunlara bir de fiddy ve centellacığım eklendi hepsi bu. Gayet sağlam gidiyorum gibi bir his var içimde

senin süreci hızlandıran svr oldu ,içindeki antiaging ile bombastik çalıştı ,hücre yenilenmeni hızlandırdı o ,keşke her cilde uysa meret ,kızlar faydalanamıyorlar ona üzülüyorum, param olsa benden hepinize svr dicem o derece

Kişisel gelişim kısmında ömrümü kendime harcamak hedefim diye bir topik var oraya bak istersen. Günlük ne yaptıklarını yazıyorlar. Belki sana da ilham olur gaza gelip sen de yaparsın

Geçen "sayıların gizemi"diye bir konu ve kaynağa denk geldim. Bu tam skinkeyrlover'lık diye düşündüm.
Vaktin varsa, academia.edu'da sayıların gizemi diye kitap..

Kişisel gelişim kısmında ömrümü kendime harcamak hedefim diye bir topik var oraya bak istersen. Günlük ne yaptıklarını yazıyorlar. Belki sana da ilham olur gaza gelip sen de yaparsın
ay o ne güzel bir başlık ''ömrümü kendime harcamak'' . ne kadar doğru . çok doğru. valla.

Geçen "sayıların gizemi"diye bir konu ve kaynağa denk geldim. Bu tam skinkeyrlover'lık diye düşündüm.
Vaktin varsa, academia.edu'da sayıların gizemi diye kitap..
burayı nasıl benimsediysek vallahi birşey olunca benimde aklıma bu tam x lik diye geliyor

Bölüm ne hocam? Başarılar.. Sözel alanından sanırım, sayısalda yayın kriteri ve puan durumu var çünkü.
Notlardan ben de isterim.
Mimarlık ve şehir planlama. Anabilim dalım coğrafi bilgi sistemleri. 2 tane bitmek üzere ve 1 tane yayınlanmayı bekleyen yayınım var onları halledersem kriteri sağlıyorum. Ama üzerime bir tembellik geldi konsatre olamıyorum.

Benim de süreçte S sepyazeytin ile aynı, yalnız arbutin kullanınca SVR biraz geride kaldı, Eylülden bu yana.

Zalımın fiyatı 218'di, 270 oldu. Bazı sitelerde 320 TL'den satılıyor. Yazın 160'a alıyorduk. Kullanmamamız için ellerinden geleni yapıyorlar. İlk indirimde 3 şişe almazsam ben de ne olayım! Hadi bakalım!

Benim de süreçte S sepyazeytin ile aynı, yalnız arbutin kullanınca SVR biraz geride kaldı, Eylülden bu yana.
svrnin 9 ay içinde tüketilmesi gerek canım kaçırma sakın süreyi
inşallah indirime girer kuzuş ya

Geçen sene tam bu zamanlarda 114 liradan aldım. Mayısta 122 liradan aldım. Aslında normal bir artışmış. Sonra uçtu gitti.

Maşallah , güzel bölümler, yayın için darısı başıma, ben 4 senedir yatıyorum, prematüre bebek ve sonra pandemiyle yatmaya alıştım, bu yılda 3 farklı yere koşturuyorum, bildiri bile yapamıyorum. Tek isimli yayın be yeni bir konuda bildiriye ihtiyacım var, bu dönem de elim kolum resmen bağlandı ve tek başımayım şimdilik. Bakalım bir patlama olmasını bekliyorum...

Çok güzel ve net yazmışsınız, inceliğiniz için teşekkür ederim. Aynı dönemsel beyin yorgunluklarını hepimiz yaşıyoruz. Kolajen iyi geliyor bakalım...

tabi hatırlıyorsun, tarihi geçse bile para verdim kullanmam lazım durumunu. Yok falla artık acımıyorum, hopp tarihi geçen çöpe. Gelsin yenileri, Rabbimin kesesi bol, artık israf beni korkutmuyor.. Yine de süre süre tüketeyim tabiii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…