Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güle güle kullan. İndirim koduna HOSGELDIN30TL yazdın mı?
Sağ ol indirim haberleri çok işimize yarıyor. Okuyan çok vardır da ben de tekrar alışveriş yapsam, yine aklıma gelmez ya.
sıcağı sıcağına olursa aklımıza geliyor o tür bilgiler. Bir de insanın, özellikle benim bazı dönemlerde algım kapanıyor. Bazı dönemler zehir gibiyim, tak tak sorun çözer iş hallederim. Bazı dönemler kafamı yorganın altına gömüp iki gün deliksiz uyumak, film izleyip kafamı uyuşturmak isterim.
Ahh ahh eskiden on sene önce izlediğim film sahnesini saniyesine hatırlardım. Şimdi ucundan kıyısından..

Merhabalar herkese.
Ben de sabah banyo yapınca retinol sürdüm. Gece sıfır enerji oluyor, bu günde hava kapalı olunca ve nasıl olsa gece daha çok bilgisayar başındayım diye yaptım bir deney!. Geçen hafta ilk retinol deneyimiydi, normalde sanırım ilk iki hafta bir sonra haftada teke düşürmem lazımdı ama daha sık kullananları okuyunca ve ilk deneyimde olumsuz bir şey olmayınca haftada bir ile deneyimlemek istedim.
gece hücre yenilenmesi olduğu için, daha çok faydalanman adına bu tarz şeyler gece daha iyi olur canım, hadi hayırlı olsun renitol adımın :KK36:

Gece gece olmayaydı iyidi 😆
Bazı geceler sabahlamak iyi oluyor.
Uyku benim yıllardır mücadele verdiğim bir konu, hep az uyumak istemişimdir. Az uyuyan ve enerjik olan insanlara hayranım. Benim sanki ömrümün yarısı uykuda geçiyor. çok üzülüyorum çok uyduğum zamanlara. yetiştirmem gereken işim varsa, ya da merak ettiğim filmin devamı o zaman ancak feragat edebiliyorum. Yoksa bırakın beni kış uykusuna yatmak istiyorum durumu var sürekli.
Tabi çocuklardan biri gündüzümü, diğeri gecemi çok bölüyor, aşırı bölüyor.. Onlar bölmezse ben rahat durmuyorum, öyle iştee..
Zaman planlaması dosyasını konuşan olsa keşke buralarda..:KK75:

kızlar hani hyaluronik için nemli cilt diyorum ya, eğer uğraşması zor oluyorsa direkt termal su da alabilirsiniz deodarant şişesi gibi birşey direkt serum krem sürer sonra üstüne pıııııssss :KK70: kuru ciltler için nemli cilt üstüne sürülen hyaluronik onun üstüne termal çok minnoş olur
Ben kuru ciltliyim. Sadece burnum yağlı diğer yerlerim kuru. Her yerime hyalüronik, poliglutamik asitler süresin var😂😂 hatta ucuz hyalüronik bulup bacaklarıma kollarıma her yerime süresim var. Ne kadar güzel bir ürün😂😂😂

gece hücre yenilenmesi olduğu için, daha çok faydalanman adına bu tarz şeyler gece daha iyi olur canım, hadi hayırlı olsun renitol adımın :KK36:
Bazı geceler yüzümü yıkamadan yatmış oluyorum, daha doğrusu bayılmış oluyorum.:KK70: Bahanem biraz uyuyayım sonra kalkar yaparım. Sanki enerji depolamam lazım biraz uyuyarak. O şekil olduğu zaman oluyor kalkıp üç beş saat daha çalışır yapacaklarımı yapar sonra tekrar uyurum bir saat bile olsa...
Düzenli aksatmadan rutini olanları, planladıklarını o gün yapanlara da hayran olduğumu söylemem gerek yok sanırım.:KK68:
Vallaha bu da bir nimet kıymet bilene..
Ben sürekli engel yiyormuşum gibi, her şeyle mücadele içinde gibiyim. yani o kadar ufak tefek şeyler için bile çaba gerekiyor ki. Zaman olunca da sudan çıkmış balığa dönmüş oluyorum. Akıntıya karşı yüzen ama durgun zamanda ne yapacağına şaşıran.
O yüzden burayı okumak bana iyi geliyor. Gaza da getiriyor, kalk yap artık, bak ne güzel yapan var diyorum...

Bazı geceler sabahlamak iyi oluyor.
Uyku benim yıllardır mücadele verdiğim bir konu, hep az uyumak istemişimdir. Az uyuyan ve enerjik olan insanlara hayranım. Benim sanki ömrümün yarısı uykuda geçiyor. çok üzülüyorum çok uyduğum zamanlara. yetiştirmem gereken işim varsa, ya da merak ettiğim filmin devamı o zaman ancak feragat edebiliyorum. Yoksa bırakın beni kış uykusuna yatmak istiyorum durumu var sürekli.
Tabi çocuklardan biri gündüzümü, diğeri gecemi çok bölüyor, aşırı bölüyor.. Onlar bölmezse ben rahat durmuyorum, öyle iştee..
Zaman planlaması dosyasını konuşan olsa keşke buralarda..:KK75:
Zaman yönetimi dersi alıyorum 2 part halinde. 1. Yi bitirdim ama sınavına girmedim henüz. Teorikte çok etkili görünüyor ancak uygulamaya dökmede pek başarılı değilim henüz. Biribirimizi motive edebiliriz.

Zaman yönetimi dersi alıyorum 2 part halinde. 1. Yi bitirdim ama sınavına girmedim henüz. Teorikte çok etkili görünüyor ancak uygulamaya dökmede pek başarılı değilim henüz. Biribirimizi motive edebiliriz.
Çok sevinirim. Öyle bir ders almadım, dersinin ya da eğitiminin olması çok iyi.

S Skinkeyrlover canım önerdiğin gümüş altın parlatma solüsyonundan çok memnun kaldım acayip teşekkürlerimi fışkırtıyorum sana :KK36: muhteşem oldu kızzzz. ben bu parlattıklarımı sonra o aldığım mendille sildim . sildikten sonra da mendile sardım bir kutuya koydum :KK70: erhana söyleyeyim bir kuyumcudan kadife kese alsın ona koyayım değil mi ?

S Skinkeyrlover canım birde solüsyonu cam bir kaseye solüsyonun yarısını koyup tüm takılarımı attım bekledim 15 saniye böyle oldu . yarısını koymasaymışım olurmuş boşa harcamışım solüsyonu farkedince geri içine aktarmak istemedim ay takılarla temas edince bir pis koktu :KK70: sonra musluk altında yıkadım kuruladım kuruladıktan sonra o mendille geçtim tekrar doğru yapmışmıyım
Rica ederim 😍Ben solüsyonu ayrı bir yere ayırmıyorum görl bir ip takıp içine salıyorum solüsyonun. Aynen doğru yapmışsın suyun altına tutup kurulayıp en son mendille geçiyorsun. Kapalı tutmak çok önemli evet sana kadife keserler yakışır tabii kisi de 😂Çıt çıtlı poşetler var ya onlar da olur.

Bazı geceler yüzümü yıkamadan yatmış oluyorum, daha doğrusu bayılmış oluyorum.:KK70: Bahanem biraz uyuyayım sonra kalkar yaparım. Sanki enerji depolamam lazım biraz uyuyarak. O şekil olduğu zaman oluyor kalkıp üç beş saat daha çalışır yapacaklarımı yapar sonra tekrar uyurum bir saat bile olsa...
Düzenli aksatmadan rutini olanları, planladıklarını o gün yapanlara da hayran olduğumu söylemem gerek yok sanırım.:KK68:
Vallaha bu da bir nimet kıymet bilene..
Ben sürekli engel yiyormuşum gibi, her şeyle mücadele içinde gibiyim. yani o kadar ufak tefek şeyler için bile çaba gerekiyor ki. Zaman olunca da sudan çıkmış balığa dönmüş oluyorum. Akıntıya karşı yüzen ama durgun zamanda ne yapacağına şaşıran.
O yüzden burayı okumak bana iyi geliyor. Gaza da getiriyor, kalk yap artık, bak ne güzel yapan var diyorum...
O engel yemiş hissi ve en ufak boşlukta rahatlıkta sudan çıkmış balığa dönme hissi o kadar tanıdık geldi ki şu an 😁
Oğlum ilk doğdunda full 1 yılım böyle geçti,okula başladı keza yine o hissin benzeri bu sefer stres ve merakla karışık
Çünkü insan hem kendi dünyasından bildiğinden çıkmak istemiyor (ki çıkmamali da zaten) hem sorumluluk allak bullak oluyor ve o kadar normal ki...zaman öyle yada böyle geçiyor biraz dağıtarak biraz toparlayarak geçir kasmaya gerek yok ❤

şaka mı bu :KK70: burayı takip etmiyorsanız buradan ürün tavsiyesi isteyip eksik okuyarak ürünü uyguladığınızda cildiniz zarar görünce ilk buraya yazacaksınız ama... burayı ya tam okuyun lütfen okuyamıyorsanızda bir doktordan gidip tavsiye alın sizin uyguladığınız şekilde neyi nasıl kullanacağınızı bilmeden cilt bakımı olmaz cilt felaketi olur
Şaka değil ama daha kolay böyle. Arada gelip soru sorup cevabı kapmak daha kolay. Okumak zaman kaybı gibi görüldüğünde böyle olur. Ben artık şaşırmıyorum. Hatta iki post üstte bile aynı konuya değinilmiş olduğunu belirttiğimizde "saldırgan, hemen parlayan" biri olarak nitelendiriliyoruz. Hatta hakarete bile uğruyoruz.

O dersten bana da lazım sanırım ya, ben de hiç bişeyi yetiştiremiyorum gibi geliyor. Komple evi temizlemem lazım. Sınavlar yaklaşıyor ders çalışmam lazım. Eve çağırmam gereken misafirlerim var falan. Ayy sayarken üşendim :mad:

Şaka değil ama daha kolay böyle. Arada gelip soru sorup cevabı kapmak daha kolay. Okumak zaman kaybı gibi görüldüğünde böyle olur. Ben artık şaşırmıyorum. Hatta iki post üstte bile aynı konuya değinilmiş olduğunu belirttiğimizde "saldırgan, hemen parlayan" biri olarak nitelendiriliyoruz. Hatta hakarete bile uğruyoruz.
Halbuki bizim kafalar allak bullak olması daha normal,her gün çeşit çeşit konuşuyoruz dikkatten kacabiliyor bazı şeyler...sadece sorusuna cevap alan biri nasıl unutabiliyor ya? Bi fav bi ss bile alması yeter halbuki...neyse bisey demiyorum 🙄 zaten nankörluğe çare de yok

Çok sevinirim. Öyle bir ders almadım, dersinin ya da eğitiminin olması çok iyi.
Doçentliğe çalışıyorum eğiticinin eğitimi adında zorunlu dersler var almam gereken orada ki derslerden biri. Notlarımdan paylaşırım sizinle

Ben kuru ciltliyim. Sadece burnum yağlı diğer yerlerim kuru. Her yerime hyalüronik, poliglutamik asitler süresin var😂😂 hatta ucuz hyalüronik bulup bacaklarıma kollarıma her yerime süresim var. Ne kadar güzel bir ürün😂😂😂
birtek burun üstüne karma cilde yönelik ürün sürüp geri kalan heryerini nemlendirmek gerek yani oyyş :KK70: bak duşta yıkandın çıkıyorsun bacaklara yağ bazlı temizleyici sür ovala, sadece suyla durula daha ıslakken hemen nemlendiricini sür vücuduna pammuuk gibi olursun

yüzüne de yıkadıktan hemen sonra nemliyken hyaluronik-sonra nemlendirici gerekirse bir termal su fıttırıtıverirsin :KK70: cilt nemliyken neme doyar yoksa çorak toprak gibi olur sürersin hemen emer yine sürersin yine hemen emer kuru kuru his olur yine .

O dersten bana da lazım sanırım ya, ben de hiç bişeyi yetiştiremiyorum gibi geliyor. Komple evi temizlemem lazım. Sınavlar yaklaşıyor ders çalışmam lazım. Eve çağırmam gereken misafirlerim var falan. Ayy sayarken üşendim :mad:
İnan ki tamamen aynı durumdayım arasınavlar var okunacak sınav kağıtları, hazırlanacak sorular var. Davet etmem gereken misafir ve bitirmem gereken 2 makale sırada bekliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X