Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben burayı sizin gibi her vakitte takip etmiyorum..okumuyorum neler aldınız neler kulladınız..ne iyi ne kötü..ondan aldıkca bura yazıyorum.Benim için şimdi ilk sorun çocuk hamilelik topikleri.O konuda 1000000 defa bile kızlar bana yazıyorlar hangi ilacı kullanıyım hangisini kullanmayım..ben yorulmadan anlatıyorum..ama yok komiksin..bu gibi sözler yazmıyorum.Allah banada nasip etsin bu cocuk konusunu kapatmaya..doktorlardan canım kurtarsın.O zaman bende bu topiklere zaman ayıra bileyim.Bu güne kadar neyi anlatdınız..yazdınız teşekkürler.

iyiki gözardı butonu var bakıyorum lafı çarpıdan duygu sömürüsü yapan, ,zorundaymışız gibi beklentiye giren ,genel olarak saygısız tavrı olana hoop gözardı miiss zaman ayırıp uzun uzun yazmalarımıza hiç önem vermeyip ,okumak şöyle dursun kaydetmeyip, burada emir kulu olup 8847482748 kere aynı şeyleri yazmamızı isteyene sabır göstermek zorunda değilim artık.sanki kötülüğüne birşey söyledik

Hepsi nasıl da yenilenmiş,denendi,onaylandı hepimiz alabiliriz
bunca zaman boşuna fırçalamış sirkelemiş karbonatlamış diş macunuyla ovup ter akıtmışım vallahi 10 -15 saniye sürdü toplamda çok memnun kaldım

bunca zaman boşuna fırçalamış sirkelemiş karbonatlamış diş macunuyla ovup ter akıtmışım vallahi 10 -15 saniye sürdü toplamda çok memnun kaldım
Şimdi takılarını güle güle parlaya parlaya kullanabilirsin.Hemen sipariş verecem ben de

Şimdi takılarını güle güle parlaya parlaya kullanabilirsin.Hemen sipariş verecem ben de
ayın 20 si sanırım büyük kasım indirimi var belki daha da ucuzlar eğer acelesi yoksa ? ben aldıktan sonra köftehor daha da indirime girdi keşke bekleseymişim dedim de

ayın 20 si sanırım büyük kasım indirimi var belki daha da ucuzlar eğer acelesi yoksa ? ben aldıktan sonra köftehor daha da indirime girdi keşke bekleseymişim dedim de
O zaman sepette duruversin acelem yok hatırlattığın için teşekkür ederim,eksikler favorilensin

Nisa beni bir konuda aydınlatırmısın?şimdi elimde 3 farklı markanın arbutini var sırayla kullanıp birini bitirip diğerine geçmek mi mantıklı yoksa senin dediğin şekilde sabah birini akşam diğerini dönüşümlü kullanmak mı daha mantıklı.cildime çok yüklenmek istemiyorum hassaslaşıp daha kötü olmasından çekiniyorum.the purest,rimu health ve dermoskin var.

arbutini günde 1 kere akşam kullanman yeter bence daha iyi gündüzde niacinimade kullarsın . eğer içinde hem arbutin hem niacinimade varsa ürünlerinde birini sabah diğer markayı da akşam kullanırsın . sen elindekileri söyle bana ekleyelim rutinine

bak sabah önce puresti kullan akşam dermoskini kullan
purest bitince sabah rimuyu kullan . rimu daa gerçekten güzeldir bu arada... purestle rimunun içeriği çok benzer rimu purestden bir tık daha güzel . o yüzden önce purest kullan dedim purestde alışma sürecini atlatır tam etki göreceğin sırada daha iyisi rimu ile arşa çıkarırsın bunlar nemli uygulanacak cilde unutma bebeytom

Çift fazlı temizlik için cosmed ve celenes var cosmedin bitmesini bekliyorum artık kullanmayacağım,the purest hyaluronic asit ,niacinamide,arbutin,göz altı serumu,peptit var,rimu health arbutin var,dermoskinde arbutin,c vitamini,göz altı serumum var,ceyceyin kullandığı nıveanın leke için kremi,skın1004 centella var,la roche güneş kremlerim var bunlar açılmış kullanımda olanlar

Tamam bebitom aynı istikrarla aynı düzende devam edecem,ama birşey kafamı kurcaladı şimdi serum deri altına,kremler deri üstüne çalışıyor ya dermoskin krem formda o deri üstünü mü onaracak altını mı,göz altı da krem formda,saçma bir soru mu oldu bilmiyorum ama merak ettim işte

Ya bu lekeler ne zaman açılacak gitmesini beklemiyorum galiba ama hazirandan bu yana düzenli niacinamide kullandım eylülde evde olduğum için arbutine başladım,ama lekelerde hiç açılma yok,şöyle lekesiz eşit bir cilde ne zaman kavuşacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…