Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kullanıyorum. Benim göz çevrem hiç kuru değildir o yüzden benim tek başına kullandığım oldu. Bana yetti. Üzerine güneş kremi de sürünce o da nemlendirici etkili olunca tabii onun da etkisi vardır. Sadece sabahları böyle yaptım ama akşamları değil. Artık daha soğumaya başladı yavaş yavaş o yüzden sabah da üzerine kremle kitliyorum genelde ama hala tek başına sürdüğüm olıyor. İçinde nemlendirici içerikler de var ama kuru ciltlere yetmez krmele kirlenmek lazım serum sonuçta bu. Argireline olduğu için şişedeki botoks diye geçen o da bir gergin yapıyor tabii göz çevresini.

Göz çevrem kuru benim..hatda sol gözümün altı kabık verdiği günlerde oldu..bir tek sol.Botoks gibi sanki bende onu hiss etdim.İki tane göz altı kremi kullanmak istemiyorum..o zaman bunu sabahlar kullana bilirim dediğiniz gibi mantıkli..sonuçta sabahlar üstüne güneş kremi kullanıyorum daha nemli durur..böylede denerim.Dermoskin akşam ederim.

2 krem olmuyor aslında bu krem değil Yani güneş kremine bağlı çok nem veriyorsa belki ama yetmez büyük ihtimal o kadar kuruysa gözçevreniz o zaman siz bir daha serum almayın en iyisi. İçinde çok iyi sakinleştirici içerikler de olduğu için hassas göz çevrenize iyi gelir. Botoks efektini hissetmeniz süper olmuş mükemmel gergin göz çevresi ile gezme keyfi

Yok bu krem diğil biliyorum..yani 2 ürün kullanmak istemiyordum göz çevreme.Serum neden istedim..mimik kırışlar var..dedim belki iyi gelir bana.O zaman mecbur krem alıcam((

Yok bu krem diğil biliyorum..yani 2 ürün kullanmak istemiyordum göz çevreme.Serum neden istedim..mimik kırışlar var..dedim belki iyi gelir bana.O zaman mecbur krem alıcam((
İyi gelir ama mimik kırışıklıklarına argireline var ya gerçekten fark ediyor. Akşam sürdüğünüzü gündüz de kullanın olmaz mı öyle?

İyi gelir ama mimik kırışıklıklarına argireline var ya gerçekten fark ediyor. Akşam sürdüğünüzü gündüz de kullanın olmaz mı öyle?
Aynen ondan Mia devam etmek istiyorum..Nisa burda söylemişti 2 farklı ürün kullanınca sabah ve akşam daha güzel oluyormuş.Ondan hatda jeli bile sabah akşam ikiside farklı..

Enzim peeling yapcam birazdan duştan sonra hem nisamed (böyle yazması cidden daha kolaymış kız ) hem peptit süreyim mi? Problem değilse ilk hangisi Nisamed hanım N nscckts
Tırstım hahah cok kurutur falan centella üzeri peptit yaptım effecthayi da 1 saat sonra avuclarimı ıslatarak elimde seyreltirerek sürdüm iş gördü baya ha...
Ah effectha ah cok güzelsin ama meşakatlisin...neden tüm güzel şeyler böyle

Enzim peeling yapcam birazdan duştan sonra hem nisamed (böyle yazması cidden daha kolaymış kız ) hem peptit süreyim mi? Problem değilse ilk hangisi Nisamed hanım N nscckts
duşa girmiş çıkmışsın ama ben şimdi görebildim kusuruma bakma canım, ilk niacinimade 15 dk sonra peptit sürmüşsündür inş.
çünkü bu serum krem değil serumun üstüne krem sürersen daha verim alırsın . serum daha alt katmanlara nüfus eder krem daha yüzeyseldir serumla derinlemesine çalışır son dokunuşu kremle yaparsan ektra sonuca ulaşırsın ,umarım nemli yani yıkadıktan sonra ıslaklığı tam geçmeden uygulamışsındır bu serumu çünkü hyaluronik asit var içinde nemli cilde uygulanmak zorunda ya da üstüne krem uygulanmak zorunda yoksa daha da kurutur . hyaluronik nem varsa nemi arttırır yoksa deri altındaki suyu bile çeker kurutur bunu çok yazıyoruz burada .

bak boş bir fıs fıs şisesine arıtılmış su koy hyaluronikli birşey süreceksen veya herhangi bir nemlendirici yüzünde de serum varya onuda bozmak istemiyorsan bir kere yüzünün ortasına fısla ondan sonra kremi sür daha kolay oluyor

Aynen krem edicem..ama nemli cilde uyğulamadım..jelle yıkayıb kurutuyordum yüzümüsonra bunu miani kullanıyordum.Karar aldım mianın yanına 1 tanede serium alıcam..sabah ve akşam iki tane farklı olsun..dermoskin sonuçta krem..

kızlarrrrrrrrrrrrr

yıne bır bıtenler vıdeosu ıle karsınızdayım hhadsjhf saka saka yorum yazcam sadece

ıncelecegımız marka the purest solutions

urunumuz hyrolonık asıt

1 sıse bıtırdım

evet guzel bır urun rutınde olsa guzel olur ama bu marka bu urun tekrar almam onun yerıne

cream co hyaluronık asıt var mesela elımde o kesınlıkle bundan cok cok daha ıyı ıcınde peptıt olması sanırım bayaa fark yaratmıs.

yanı vıdeonun sonuna yaklasırken toparlayacak olursak, hyaluronık asıt yes ama baska bır marka :)

dınledıgınız ıcın cok tesekkrler arkadaslar kanalıma abone sjkdfgsdjhajklkafd

Kuru cilde uygulanmaz diye 35786677 kere yazdık ama ya eksik okunursa cildi daha çok bozarsınız

Siz 37957588 yaza bilirsiniz burada..ama ben burayı takip etmiyorum.Teşekkürler cevab verdiğiniz için
şaka mı bu burayı takip etmiyorsanız buradan ürün tavsiyesi isteyip eksik okuyarak ürünü uyguladığınızda cildiniz zarar görünce ilk buraya yazacaksınız ama... burayı ya tam okuyun lütfen okuyamıyorsanızda bir doktordan gidip tavsiye alın sizin uyguladığınız şekilde neyi nasıl kullanacağınızı bilmeden cilt bakımı olmaz cilt felaketi olur

S Skinkeyrlover canım önerdiğin gümüş altın parlatma solüsyonundan çok memnun kaldım acayip teşekkürlerimi fışkırtıyorum sana muhteşem oldu kızzzz. ben bu parlattıklarımı sonra o aldığım mendille sildim . sildikten sonra da mendile sardım bir kutuya koydum erhana söyleyeyim bir kuyumcudan kadife kese alsın ona koyayım değil mi ?

S Skinkeyrlover canım birde solüsyonu cam bir kaseye solüsyonun yarısını koyup tüm takılarımı attım bekledim 15 saniye böyle oldu . yarısını koymasaymışım olurmuş boşa harcamışım solüsyonu farkedince geri içine aktarmak istemedim ay takılarla temas edince bir pis koktu sonra musluk altında yıkadım kuruladım kuruladıktan sonra o mendille geçtim tekrar doğru yapmışmıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…