Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam bebitom aynı istikrarla aynı düzende devam edecem,ama birşey kafamı kurcaladı şimdi serum deri altına,kremler deri üstüne çalışıyor ya dermoskin krem formda o deri üstünü mü onaracak altını mı,göz altı da krem formda,saçma bir soru mu oldu bilmiyorum ama merak ettim işte😂
dermoskindeki arbutin ve niacinimade deri altına da üstüne de etkili diğer içerikleri deri üstü :KK66: zaten diğer içeriklerin etki etmesi gereken yerlerde deri üstü o kremde

Ya bu lekeler ne zaman açılacak gitmesini beklemiyorum galiba ama hazirandan bu yana düzenli niacinamide kullandım eylülde evde olduğum için arbutine başladım,ama lekelerde hiç açılma yok,şöyle lekesiz eşit bir cilde ne zaman kavuşacağım. :kızgın:
bundan sonra etki görmeye başlarsın genelde en az 6 ay gerekir :KK66: derinliğine büyüklüğüne leke çeşidine göre de süre uzayabilir bu iş sabır işi canım

Çift fazlı temizlik için cosmed ve celenes var cosmedin bitmesini bekliyorum artık kullanmayacağım,the purest hyaluronic asit ,niacinamide,arbutin,göz altı serumu,peptit var,rimu health arbutin var,dermoskinde arbutin,c vitamini,göz altı serumum var,ceyceyin kullandığı nıveanın leke için kremi,skın1004 centella var,la roche güneş kremlerim var bunlar açılmış kullanımda olanlar
hey maşallah savaşa hazır savaşa :KK70:

Ay dün gece bana bi haller oldu ☺
Kolajenimi içip duşa girip bakımımı yapıp uyuyacaktım ki,butun bunların sonunda beni bi enerji bastı 06.00 da uyudum 🤯 dahası 10:00 da uyandım ve nasıl dinç sanırsın 8 saat uyumuşum...ki benim uyuma sürem en az 6 saattir,olur da yanlışlıkla 5 buçuk saat uyursam bütün gün yorgun ve şaftım kaymış bir şekilde gezerim
Bu kolajen üstümde birşeyler deniyor şu an 🤣🤣

kızlar hani hyaluronik için nemli cilt diyorum ya, eğer uğraşması zor oluyorsa direkt termal su da alabilirsiniz deodarant şişesi gibi birşey direkt serum krem sürer sonra üstüne pıııııssss :KK70: kuru ciltler için nemli cilt üstüne sürülen hyaluronik onun üstüne termal çok minnoş olur

Kolajenimi içip duşa girip bakımımı yapıp uyuyacaktım ki,butun bunların sonunda beni bi enerji bastı 06.00 da uyudum 🤯 dahası 10:00 da uyandım ve nasıl dinç sanırsın 8 saat uyumuşum...ki benim uyuma sürem en az 6 saattir,olur da yanlışlıkla 5 buçuk saat uyursam bütün gün yorgun ve şaftım kaymış bir şekilde gezerim
maşallah :KK70: birkaçgüne alışır vücudun demek ki depoların çok boş değilmiş direkt enerji yüklemesi de yapmış :KK70: bu güzel birşey depolar çok boş olsaydı belki kaç kür sonra dolacaktı kaç kutu sonra etki görmeye başlayacaktın bu hemen çalıştığını gösterir hemen etki göreceksin yani

kızlar hani hyaluronik için nemli cilt diyorum ya, eğer uğraşması zor oluyorsa direkt termal su da alabilirsiniz deodarant şişesi gibi birşey direkt serum krem sürer sonra üstüne pıııııssss :KK70: kuru ciltler için nemli cilt üstüne sürülen hyaluronik onun üstüne termal çok minnoş olur
Bunu soracaktım termal su daha mi cok onerirsin diye 🤗🤗 birde dün ben 1 saat bekledim serumlar bi işlesin diye iyi mi yaptım yoksa beklemeden termallayıp geçelim mi 🤣🤣

maşallah :KK70: birkaçgüne alışır vücudun demek ki depoların çok boş değilmiş direkt enerji yüklemesi de yapmış :KK70: bu güzel birşey depolar çok boş olsaydı belki kaç kür sonra dolacaktı kaç kutu sonra etki görmeye başlayacaktın bu hemen çalıştığını gösterir hemen etki göreceksin yani
Ufff ne güzel şeyler yazıyorsun ha :KK49:
❤❤❤
😂😂

Bunu soracaktım termal su daha mi cok onerirsin diye 🤗🤗 birde dün ben 1 saat bekledim serumlar bi işlesin diye iyi mi yaptım yoksa beklemeden termallayıp geçelim mi 🤣🤣
1 saatde kanına işlemiş sonra vücut onu atmıştır bile :KK53: termal suyu hemen kullanabilirsin hiç bekleme derdi olmaz hatta hyaluronikten sonra hemen kullanman gerek ki hyaluronik nemi tutsun cilt altındaki suyu kurutmadan aveneninkini zamanında kullanmıştım güzeldi şöyle bir bakalım neler varrmış neler

1 saatde kanına işlemiş sonra vücut onu atmıştır bile :KK53: termal suyu hemen kullanabilirsin hiç bekleme derdi olmaz hatta hyaluronikten sonra hemen kullanman gerek ki hyaluronik nemi tutsun cilt altındaki suyu kurutmadan aveneninkini zamanında kullanmıştım güzeldi şöyle bir bakalım neler varrmış neler
Avene olani kullanmıştım bi 10 yıl once falan...kurutuyo gibiydi sanki ama manyak gibi sürüp durdum ondan da olabilir tabi 😂😂

termal sular :

Avene olani kullanmıştım bi 10 yıl once falan...kurutuyo gibiydi sanki ama manyak gibi sürüp durdum ondan da olabilir tabi 😂😂
hyaluronik kullandıktan sonra mı sıkıyordun ... nasıl kullanıyordun akıllardaki en önemli soru neden o kadar çok kullanıyordun :KK70:

Merhabalar herkese.
Ben de sabah banyo yapınca retinol sürdüm. Gece sıfır enerji oluyor, bu günde hava kapalı olunca ve nasıl olsa gece daha çok bilgisayar başındayım diye yaptım bir deney!. Geçen hafta ilk retinol deneyimiydi, normalde sanırım ilk iki hafta bir sonra haftada teke düşürmem lazımdı ama daha sık kullananları okuyunca ve ilk deneyimde olumsuz bir şey olmayınca haftada bir ile deneyimlemek istedim.

Böyle bir sihirli değnek bana da lazım:KK35:

aramızda taze çiğ kuruyemişinden hakiki bal pekmezine tüketen suyunu alkali içen ilikli kemik kaynatıp bol bol iliğini kemiğinden hüpleterek yiyen bol balık yiyen varsa ızgara şeklinde ve somon gibi yağdan zengin balıkları bu kolajenlere gerek yok :KK70: arada bir vitamin hap olarak alırsın belki . hangimiz ilikli kemik suyu kaynatıp hüpletiyor... doktorlar önce sağlıklı beslenmeyi yerine getirdiğimizi kabul ediyor :KK70: arada spor yaptığımızı falan düşünüyor olması gerekeni yapanlar için gereksiz diyorlar aslında. ya da bilinçsiz kullanan çok ondan korkuyorlar vitamin kullanırken + kolajen içip kendilerini zehirliyorlar
Ben ilikli kemik suyu kaynatıyorum bu yıl. Üçüncü turdayım. Geçen şubat ayında covid geçirince ablam tavsiye etti . Benim en küçük minnoşa biberona kattım düzenli yarım çay bardağı kemik suyu. Bir ay sonra rutin kontrolüne götürdüm, doktor çok et mi tüketiyorsunuz diye sordu, haftada bir deyince kemik suyu mu içiyor dedi, evet son bir aydır her gün içiriyorum deyince, haftada bire düşürdü. Çocuğun b12si 4 katına çıkmış çünkü.:confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X