- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Ben de almam, zaten beğenmiyorum burnumuBeen de aslan Çok ince düşünürüm maalesef ama sevmediğim bi özelliğim burnum düşse yerden eğilip almam çok gururluyumdur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de almam, zaten beğenmiyorum burnumuBeen de aslan Çok ince düşünürüm maalesef ama sevmediğim bi özelliğim burnum düşse yerden eğilip almam çok gururluyumdur
halbuki kendini birdaha beğenmezsen vururum seni demiştim ah ah şaka gibisin ileride aslında nasılsa güzelmişim kıymetimi bilmemişim diyeceksin aha buraya yazıyorum kaydet bunu ilerde hatırlarsın bu dediğimi. güzelliğinin kıymetini bilmelisin kendine haksızlık yapıyorsunBen de almam, zaten beğenmiyorum burnumu
Sonradan muhabbeti olmuş, okudum canım teşekkür ederimMary May peptit serumu görl
Keisnlikle Aynı şeyleri yazacaktım ya gibi gölsün sepyoş ya taşsınhalbuki kendini birdaha beğenmezsen vururum seni demiştim ah ah şaka gibisin ileride aslında nasılsa güzelmişim kıymetimi bilmemişim diyeceksin aha buraya yazıyorum kaydet bunu ilerde hatırlarsın bu dediğimi. güzelliğinin kıymetini bilmelisin kendine haksızlık yapıyorsun
Aynı bensin ya ben de Bir de gerçekten çok güzel yanibu hatunlar kendilerini beğenmeyince ben kendimi cardın gibi hissediyorum yemin ederim üstüme basılmış kayıp balık memo da olabilirim
Ay niye ileride çirkin mi olurum? Güzelim 520 zengoyum 777 burnum çohhhh hoş Doğru, bir daha öyle dersem vuracaktın şimdi hatırladım. İptal iptal çok güzelimhalbuki kendini birdaha beğenmezsen vururum seni demiştim ah ah şaka gibisin ileride aslında nasılsa güzelmişim kıymetimi bilmemişim diyeceksin aha buraya yazıyorum kaydet bunu ilerde hatırlarsın bu dediğimi. güzelliğinin kıymetini bilmelisin kendine haksızlık yapıyorsun
Oy çok merci seviyorum sizi kızlarKeisnlikle Aynı şeyleri yazacaktım ya gibi gölsün sepyoş ya taşsın
dikkat ettin mi genelde gerçekten güzeller kendilerinde hep kusur buluyorlarAynı bensin ya ben de Bir de gerçekten çok güzel yani
Aşko 520 lütfenAy niye ileride çirkin mi olurum? Güzelim 530 zengoyum 777 burnum çohhhh hoş Doğru, bir daha öyle dersem vuracaktın şimdi hatırladım. İptal iptal çok güzelim
Kız düzelttim, hemen alıntılamışsınAşko 520 lütfen
Doğru haklısın ama yükselen başakmış normal onlar hep bulur kendine bir bahanedikkat ettin mi genelde gerçekten güzeller kendilerinde hep kusur buluyorlar
hayatım yaşlanıcaz ilerde . 70 yaşına gelince resimlerine baktığında nasıl güzelmişim diyeceksin. ne kadar kusur aramışım zorla kendimde kendimi beğenmeyerek kendi tadımı çıkaramamışım şimdiki aklımla o zamanki enerjik güzelliğim olsaydı keşke diyeceksin . yemin ederim diyeceksin .Ay niye ileride çirkin mi olurum? Güzelim 530 zengoyum 777 burnum çohhhh hoş Doğru, bir daha öyle dersem vuracaktın şimdi hatırladım. İptal iptal çok güzelim
hayırlı olsuuunn bereket dolsunCızdancı geldi cızdancııııı eşim dedi ki cüzdana mı ihtiyacın vardı, yoooo bereket şeysi yapıcam dedim. Bana bir bakışı vardı ki sormayın şunu aldım bugün, olmuş mu? Adaçayı tütsüsü mü yapayım? Hele bana bir daha anlatın gözünüzü seveyim siz alıştınız nasıl olsa, bir şeyi 38 defa anlatmaya
E ben de sana bayılıyorum, hem bayılıyorum hem de örnek alıyorum Skingörl'ü daha göremedik ama o da pek bi' minnoşbu hatunlar kendilerini beğenmeyince ben kendimi cardın gibi hissediyorum yemin ederim üstüme basılmış kayıp balık memo da olabilirim
Ay korkunç şeyler yazmışsın çok üzüldüm. O yaşta da yanımda ol lütfen, bana son çıkan zengin içerikli serumlar falan önerirsinhayatım yaşlanıcaz ilerde . 70 yaşına gelince resimlerine baktığında nasıl güzelmişim diyeceksin. ne kadar kusur aramışım zorla kendimde kendimi beğenmeyerek kendi tadımı çıkaramamışım şimdiki aklımla o zamanki enerjik güzelliğim olsaydı keşke diyeceksin . yemin ederim diyeceksin .
birlikte ufak dokunuşlar yaptırırız kızAy korkunç şeyler yazmışsın çok üzüldüm. O yaşta da yanımda ol lütfen, bana son çıkan zengin içerikli serumlar falan önerirsin
Hayırlı olsun Görlll Aslında yengeçler meraklı olurlar enerji işlerine ama kadın yengeçler herhalde erkeklerde öyle olmuyor Benim kartlık geldi cüzdan gelmedi ya ama yarın gelir inşallah. Kova girl başkanımız yapabilirsin demişti enerji temizliği ama benim yok Adaçayı tütsüm Ne yapsam. Ben de yani daha cüzdanın yeitşip yetişmeyeceği belli değil dediğim şeye bak onu yapmadan da olur bence ya zorunlu değil ama varsa yap güzel olur. Adaçayı ver o yüzden belki o zaman normal Adaçayı yakmak da oluyor değil mi onu yapayım.Cızdancı geldi cızdancııııı eşim dedi ki cüzdana mı ihtiyacın vardı, yoooo bereket şeysi yapıcam dedim. Bana bir bakışı vardı ki sormayın şunu aldım bugün, olmuş mu? Adaçayı tütsüsü mü yapayım? Hele bana bir daha anlatın gözünüzü seveyim siz alıştınız nasıl olsa, bir şeyi 38 defa anlatmaya
Ben normal bir görlüm ya boring çok değişik bir tip değilimE ben de sana bayılıyorum, hem bayılıyorum hem de örnek alıyorum Skingörl'ü daha göremedik ama o da pek bi' minnoş