Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hele Purest'in % 1 retinolünü kullansa oturur ağlar 😂
Ay bunu alıntılamasaydın görl düzelttim ama dedim düzeltmeden biri alıntılamasa diye. Te diye düzeltmiş korkunç gayet te 😂Hayal etmesi bile eğlenceli 😂Ph formula vita a krem alıyormuş 1.5 😂Çok tatlı sebboş kankim ya

Bnde oyle düşünüyorum dermoskinin yıkama jelini gözüme kestirdim aynen yanlış yazmış olabilirim🤣 cildime okadar üzüldüm ki hemen onarıcı kremi alayiim dedim yanlışlıkla sivilce kremi sipariş etmiştim sonra birde onarıcı yi ekledim hikaye böyle gelişti kuzum artık ne nisayi ne sizi çıldırtmak çok çat diye almak var hakkınızı helal edin hepiniz çok yardımcı oldunuz oluyorsunuz hepinizi görmeden çok sevdim❤️🤗 S sepyazeytin
Boşa yoruyon hem keseni hem kendini. Sadece niacinamide ya da SVR serum kullansan... veya Nisa'nın artık ezberlettiği Dermoskin arbutin veya EffectHA ürünlerini alsan... Rutinini de kabartmasan, kafanı da karıştırmasan... Bir de Akgun yıkama jeli ile Sİberian'ı alsan... Taam sustum :KK70:
şimdi ben çok şey söyleyip hiçbirşey söylememiş oldum
:KK70::KK70::KK70:

Ben onu gayet de diye düzelterek okuyorum sıkma güzel canını :KK70: Ah nedir şu -de, -da bağlacının bizim milletin elinden çektiği :KK70:
Ben hiç karıştırmam ya valla otomatik düzeltmiş. Sertifikam bile var 😂

Eklentiler

• sertifika- -dahianlamindaki.de.jpg.png
    sertifika- -dahianlamindaki.de.jpg.png
    352,9 KB · Görüntüleme: 35
revunun yüzdesi kesinlikle yüksek purestde içeriği değişmiş eminim ama niacinimade ı her türlü yine de güzel enzim peelingde cosmed ve purest kesinlikle güzel şimdi ben çok şey söyleyip hiçbirşey söylememiş oldum eee yani sadede gel dedim kendi kendime :KK70: salisilik için en güzeli nip fab şu morlu fuşyalı şişe varya o sen tam olarak ne istiyordun :KK70: peki en başta sormam gerekini sonda sormam :KK70:

ahhh yaaa keşke gidebilseydin o makine ile ölçüm en en en sağlıklısı nem dengene de bakarlardı tekrar makineyle bakım istesen sana özel birşey yaparlar mı uygun gününde acaba

Yarin ya da Pazartesi annemlere gidecegim sehir disina yani. Yegenler Çincap’i bekliyorlar tatil icin soz vermistim. Bir kac aya tekrarlanir. Ya da temsilcimden cihazin hangi subede oldugunu ogrenir oraya giderim. İsin guzel yani su, hem İzmir’den hem İstanbul’dan hem de Cin’den randevu bilgisi geliyor bana. Birinden birine denk duserim anlayacagin. :KK70:

Ben hiç karıştırmam ya valla otomatik düzeltmiş. Sertifikam bile var 😂

İsmin de ne guzelmis. 💜

Yarin ya da Pazartesi annemlere gidecegim sehir disina yani. Yegenler Çincap’i bekliyorlar tatil icin soz vermistim. Bir kac aya tekrarlanir. Ya da temsilcimden cihazin hangi subede oldugunu ogrenir oraya giderim. İsin guzel yani su, hem İzmir’den hem İstanbul’dan hem de Cin’den randevu bilgisi geliyor bana. Birinden birine denk duserim anlayacagin. :KK70:

İsmin de ne guzelmis. 💜
Üç farklı yerden gelmesi çok iyiymiş 😂Güzel marka gerçekten yağ baskısını denedin mi bir ara alacaktım ama beğenmeyenler de olmuş. Teşekkür ederim. 😍

Üç farklı yerden gelmesi çok iyiymiş 😂Güzel marka gerçekten yağ baskısını denedin mi bir ara alacaktım ama beğenmeyenler de olmuş. Teşekkür ederim. 😍

Kullaniyorum canim. Sadece gunes kremi surdugum icin mi bilmem ama benim cok hosuma gidiyor. Oil-to-milk ozelligi var biliyorsun, yikarken sute donuyor ve akip gidiyor. Piril piril bir cilt kaliyor. Seviyorum temizlik hissini. Son gidisimde kardesim el koydu simdi bazi urunlerin yenisini siparis edecegim. :KK70:

Kullaniyorum canim. Sadece gunes kremi surdugum icin mi bilmem ama benim cok hosuma gidiyor. Oil-to-milk ozelligi var biliyorsun, yikarken sute donuyor ve akip gidiyor. Piril piril bir cilt kaliyor. Seviyorum temizlik hissini. Son gidisimde kardesim el koydu simdi bazi urunlerin yenisini siparis edecegim. :KK70:
Thank you görl. Ben de sadece güneş kremi sürüyorum aynıyız. Bana gene l'occitane yolları göründü o zaman 😂Bir kaç beğenmeyen yorum görünce vazgeçmiştim. Aslında parfümlerinden hiç almadım ama tam bana uygun geliyor kafası onlara da bakayım ama en önemlisi bademli hem duş yağı hem de duştan sonra sürülen yağ yani insana kendini premses gibi hissettiriyor normalde ben daha cerave kafasıyım kokmasın iyi nemlendirsin işte içeriği iyi yeto ama o ayrı bir şey ya 😍Badem kokusuna bayılıyorum.

Boşa yoruyon hem keseni hem kendini. Sadece niacinamide ya da SVR serum kullansan... veya Nisa'nın artık ezberlettiği Dermoskin arbutin veya EffectHA ürünlerini alsan... Rutinini de kabartmasan, kafanı da karıştırmasan... Bir de Akgun yıkama jeli ile Sİberian'ı alsan... Taam sustum :KK70:

:KK70::KK70::KK70:
Effectha var bnde zaten niacamide de var bitmek üzere elimdeki arbutin. Bitsin Dermoskin alacağım sberian yolda svr serumda alırız hayırlısı bu ay 521 TL cilt bakımı alışverişi yapmışım yeter bir dahaki aya devam etcem 🤣🤣 S sepyazeytin

duşumu aldım.banyo da enzim peeling imi yaptım kırmızı olanla.sonra hyloronik acid niacinamide sürdüm ara vererek.az sonra peptid serum kullanacağım the purest ın.o da emince göz kremim yüzüme de diadermine kapsül kullanacağım bir tane bitecek.leke serumumu sabah ve banyodan yarım saat öncesi yaptım.onu artık sürmem.yarın dışarı çıkacağım.cildimi hazırlamam lazım.:KK45:

duşumu aldım.banyo da enzim peeling imi yaptım kırmızı olanla.sonra hyloronik acid niacinamide sürdüm ara vererek.az sonra peptid serum kullanacağım the purest ın.o da emince göz kremim yüzüme de diadermine kapsül kullanacağım bir tane bitecek.leke serumumu sabah ve banyodan yarım saat öncesi yaptım.onu artık sürmem.yarın dışarı çıkacağım.cildimi hazırlamam lazım.:KK45:
Fıstığım maşallah sana❤️ C ceycey0406

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X