Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Thank you görl. Ben de sadece güneş kremi sürüyorum aynıyız. Bana gene l'occitane yolları göründü o zaman 😂Bir kaç beğenmeyen yorum görünce vazgeçmiştim. Aslında parfümlerinden hiç almadım ama tam bana uygun geliyor kafası onlara da bakayım ama en önemlisi bademli hem duş yağı hem de duştan sonra sürülen yağ yani insana kendini premses gibi hissettiriyor normalde ben daha cerave kafasıyım kokmasın iyi nemlendirsin işte içeriği iyi yeto ama o ayrı bir şey ya 😍Badem kokusuna bayılıyorum.

Bi Almond serisini sevemedim desem? Yine de seyahat boylarindan ediniyorum. Bu son siparisimde aldigim. Benden ziyade askitoskolukociskom kullaniyor bu seriyi. :KK70:

Parfum deyince eriyenlerdenim. 🫠 L’occitane’nin denemedigim parfumu kalmamistir. Arada klasik markalara (Hermes, Dior, Prada, Guerlain ve Givenchy) kaysam da, elimde muhakkak tutsam da imza kokum L’occitane Peony. (Kirmizi siseler) Bir ara uretimden kaldirdilar ve nihayet klasiklere eklendi. Haliyle eklenince fiyati da otomatikman 2 katina cikti. Onun da yeni sisesi dikdortgene donduz bkz. fotografta sag arkadaki. Su an aktif olarak Rose’u kullaniyorum. Herbae yesil bitti, bu hafta siparis edecegim. Gece kokusu olarak Orkide & portakal cicegini kullaniyorum.

Sanirim sisesini bitiremedim tek kokusu kiraz cicegi oldu ki ilk etapta bayiliyordum, sonra cidden baydi kardesime vermistim. Yazin mesela limon parfumu ucus ucus, yok boyle bir ferahlik. 🫠🫠🫠

Eklentiler

• 6A60B8E6-A943-41B7-A027-E451B49D2ACA.jpeg
    6A60B8E6-A943-41B7-A027-E451B49D2ACA.jpeg
    125,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 3E422819-AADE-485E-B52B-B51397B9F6AD.jpeg
    3E422819-AADE-485E-B52B-B51397B9F6AD.jpeg
    192 KB · Görüntüleme: 38
Bi Almond serisini sevemedim desem? Yine de seyahat boylarindan ediniyorum. Bu son siparisimde aldigim. Benden ziyade askitoskolukociskom kullaniyor bu seriyi. :KK70:

Parfum deyince eriyenlerdenim. 🫠 L’occitane’nin denemedigim parfumu kalmamistir. Arada klasik markalara (Hermes, Dior, Prada, Guerlain ve Givenchy) kaysam da, elimde muhakkak tutsam da imza kokum L’occitane Peony. (Kirmizi siseler) Bir ara uretimden kaldirdilar ve nihayet klasiklere eklendi. Haliyle eklenince fiyati da otomatikman 2 katina cikti. Onun da yeni sisesi dikdortgene donduz bkz. fotografta sag arkadaki. Su an aktif olarak Rose’u kullaniyorum. Herbae yesil bitti, bu hafta siparis edecegim. Gece kokusu olarak Orkide & portakal cicegini kullaniyorum.

Sanirim sisesini bitiremedim tek kokusu kiraz cicegi oldu ki ilk etapta bayiliyordum, sonra cidden baydi kardesime vermistim. Yazin mesela limon parfumu ucus ucus, yok boyle bir ferahlik. 🫠🫠🫠
Yalniz fotograflarken tekinin jelatinini acmaya kiyamadim elimde henuz yarim ve kutudan cikardigim ama kapagini acmadigim 1 sise var diye. :KK70: :KK70: :KK70:

şu orjinal parfümlere bir iyice bakayım.pandemi başından beri almıyorum da. :KK45: :KK45: ama pek bi güzel göründüler gözüme de.

şu orjinal parfümlere bir iyice bakayım.pandemi başından beri almıyorum da. :KK45: :KK45: ama pek bi güzel göründüler gözüme de.

Henuz acmadigim, belki ablama ya da kardesime hediye ederim diye bir de Hermes’i tutuyorum. Diger evde unutmusum. :olamaz: Aktif olarak actigim epey parfum olunca araya kaynamasin dedim.:eek:

Guerlain’i esim seviyor diye onu da evde kullaniyorum. Digeri gencligimin kokusu. Tam bir Melekler ve Seytanlar kokusu. :halay:

Eklentiler

• C3597A75-4AE2-4447-A1D0-811DEA4146A2.jpeg
    C3597A75-4AE2-4447-A1D0-811DEA4146A2.jpeg
    126,9 KB · Görüntüleme: 33
  • B04CBECC-F728-4CE3-8216-A554409D91E9.jpeg
    B04CBECC-F728-4CE3-8216-A554409D91E9.jpeg
    107,9 KB · Görüntüleme: 27
  • FDCFAAD2-E441-4445-AC00-4017248364C3.jpeg
    FDCFAAD2-E441-4445-AC00-4017248364C3.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 32

Almonda aşığım ya ben 😍Hissi de çok güzel kokusu da. Caudalinin temizleme yağı da badem kokuyor. 😍Parfüm ben niyeyse çok almadım bu zamana kadar aldığım bir kaç şeyi de hep kardeşime verdim. Başım ağrıyor bir noktadan sonra. Mavili Kapı diye bir marka var ya organik bir marka o kafalarda şeyler daha mı hoşuma gider acaba diyorum.Body Shopun moringasını 2 3 ay önce koklamıştım beğenmiştim kardeşim hiç beğenmedi mesela 😂Limonu aklıma yazmıştım bana uygun olabilir gibi gelmişti. Peony de çok merak ettim şimdi ya merakşov 😂

Henuz acmadigim, belki ablama ya da kardesime hediye ederim diye bir de Hermes’i tutuyorum. Diger evde unutmusum. :olamaz: Aktif olarak actigim epey parfum olunca araya kaynamasin dedim.:eek:

Guerlain’i esim seviyor diye onu da evde kullaniyorum. Digeri gencligimin kokusu. Tam bir Melekler ve Seytanlar kokusu. :halay:
aaaa ben kayıp ablanım tatlicincap.dur adresimi yolluyorum. :KK45: :KK45:

Almonda aşığım ya ben 😍Hissi de çok güzel kokusu da. Caudalinin temizleme yağı da badem kokuyor. 😍Parfüm ben niyeyse çok almadım bu zamana kadar aldığım bir kaç şeyi de hep kardeşime verdim. Başım ağrıyor bir noktadan sonra. Mavili Kapı diye bir marka var ya organik bir marka o kafalarda şeyler daha mı hoşuma gider acaba diyorum.Body Shopun moringasını 2 3 ay önce koklamıştım beğenmiştim kardeşim hiç beğenmedi mesela 😂Limonu aklıma yazmıştım bana uygun olabilir gibi gelmişti. Peony de çok merak ettim şimdi ya merakşov 😂
body shop vanilya kokan parfüme hastaydım devamlı alırdım.ne zaman fiyatları uçurdular kızdım almıyorum.

Görlll💥💯Sen de tam bir parfüm cankisisin 😂Guerlaini koklamıştım ben de beğenmiştim. Ben daha clinique happy tarzı bir görlüm galiba 😂

Kanki şimdi seni telaşlandırmayayım ama o krmei almana şaşırdım probiyotikli krem de mi ben kullanmadım ama o kuır ciltlere uygun diyebiliyorum senin cildin kuru muydu görl
Sivilce kreminin üstünde kuru hassas ciltlere uygun değil yazıyor kanka sıkıntı olmaz bana diye düşünüyorum karmayim ya bn. S Skinkeyrlover

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X