Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yilda 4 defa filan yapiyorlar bunu. Ama bu defa yeni bir makine ile yapacaklarmis. Sonrakine artik. L’occitane benim Love Brand’im. Her urununu denedim. Hepsi birbirinden guzel. Gecen atmistim sunlari kullaniyorum diye. Simdi yedek icin bir kac urun daha alacagim. İsin guzel yani SKT’sinin kapak acinca basliyor olmasi. Temiz icerik olmasi ayri bi guzellik zaten. Onun icin Euro da ucusa gecmisken zam gelmeden stok yapmak mantikli olacak.

Eklentiler

• 03C180DA-C38A-44F4-A04F-33BAFAAB0532.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 31
Diğerleri de geliyor yolda kızlar çok heyecanlıyım evt artık bir trendyolum var internetten siparişi öğreniyorum yetti canıma S sepyazeytin @Kova hatunu @bensimo
Oooooo, Dermoskin Ato Probiyotik Krem alınmış, yoldaymış, geliyormuş... Oooo... Kuru mu ki senin cildin aldın onu kız? Kız Sebbo sen ne olmayasın! Yine hiç dinlemiyorsun di mi? Evde Eczane'de 77 TL olan ürünü 113'e almışsın. Ay taşikardim tuttu, elim ayağım titriyor yeminle.

Cosmedi Allah bildiği gibi yapsın mahvetti çene bölgemi onarıcı kremle onaricam inşallah cosmed bedava olsa almam artık @
Niye ya, hayırdır? Sen daha 3 gün önce Cosmed önermiyor muydun burada? Oy beybi oyyyy, Nisa'nın ömrünü yedin şimdi sıra bizimkinde

Sürekli sipariş veresim var bu hafta üç ürün sipariş verdim
Trendyol sonunda seni de batağına sürükledi. Yandın sen Sebbo Hele bir de gece yatakta ürünlere bakmak vardır mesela, yorum okumak vardır, ürün favlamak vardır ki tadından yenmez. Adeta bir girdabın içine sürükleneceksin

Niye ya, hayırdır? Sen daha 3 gün önce Cosmed önermiyor muydun burada? Oy beybi oyyyy, Nisa'nın ömrünü yedin şimdi sıra bizimkinde
Normalde cosmed çok güzel başta iyi anlaşıyorduk sonradan aramız bozuldu Evde eczane de stok kalmamış nezaman geleceği belli değilmiş daha fazla bekleyemem biri sivilce için diğeri de onarıcı krem deneyecegim cnm birde kapıda ödemeyi de kaldırmışlar oyuzden alamadım oradan bnde öyle yaptım kuruyan hasar alan bolgeme kullanacağım tüm yüzüme değil S sepyazeytin

Cosmedi yine öneririm herkese güzel temizliyor ama her cilde uymuyor ister kuru ister karma ister yağlı olsun bn asla ve almam bir daha yüzümü görsen hak verirdin cnm iki üç gündür su bazlı temizleyici nemlendiriciyle ömür geçiyorum delirdim çıldırdım S sepyazeytin

Evde eczane de stok kalmamış nezaman geleceği belli değilmiş daha fazla bekleyemem
Kız yok, şimdi baktım fiyatını kontrol etmek için. Stok var bacım. Neyse almışsın artık, güle güle kullan da o sivilce için kullanılmıyor diye biliyorum ben.

Kız yok, şimdi baktım fiyatını kontrol etmek için. Stok var bacım. Neyse almışsın artık, güle güle kullan da o sivilce için kullanılmıyor diye biliyorum ben.
Bu sivilce için

Eklentiler

• IMG_20221112_133412.jpg
    137 KB · Görüntüleme: 24
Buda onarmak icin arayıp teyit aldım öyle sipariş verdim tatlım S sepyazeytin

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-09-21-52-56-271_trendyol.com.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 27
Yok yok Cosmed bozmuş işi. Diğer ürünlerine lafım yok da bu yağ bazlı sorunlu. Ben mail atmayı düşünüyorum zat-ı muhteremlere

Görl ya delirme çıldırma olur böyle şeyler Sen retinol falan kullansan nasıl olacak demek ki Güzel cildin gayet de

Bu sivilce için
Tamam bu sivilce için olur, sen diğerine de öyle dedin başta. Bilgin olsun diye yazmak istedim. Skingörl de yazmış zaten. Bu Dermoskin Akgun serisinin yıkama jeli var, onu da al sonra. Zaten yüzünün PH dengesi düzene girince sorunların ortadan kalkar üzülme sakın.

Yok yok Cosmed bozmuş işi. Diğer ürünlerine lafım yok da bu yağ bazlı sorunlu. Ben mail atmayı düşünüyorum zat-ı muhteremlere
Valla kuzum isteyen cosmed kullansın isteyen bu yağ bazlıyi herkesin cildi farklı birde enzim peeling alacagim ya cosmed ya purest bakalım önce nisamid almam lazım o bitiş noktasında hayırlısı artık S sepyazeytin

Bnde oyle düşünüyorum dermoskinin yıkama jelini gözüme kestirdim aynen yanlış yazmış olabilirim cildime okadar üzüldüm ki hemen onarıcı kremi alayiim dedim yanlışlıkla sivilce kremi sipariş etmiştim sonra birde onarıcı yi ekledim hikaye böyle gelişti kuzum artık ne nisayi ne sizi çıldırtmak çok çat diye almak var hakkınızı helal edin hepiniz çok yardımcı oldunuz oluyorsunuz hepinizi görmeden çok sevdim S sepyazeytin

Akşam üstü avm yapma olasılığım var belki fiddylik şeyler alırım serumda kararsizim revu'nun yüzdesi yüksek pureste göre...purest alayım mı ?
revunun yüzdesi kesinlikle yüksek purestde içeriği değişmiş eminim ama niacinimade ı her türlü yine de güzel enzim peelingde cosmed ve purest kesinlikle güzel şimdi ben çok şey söyleyip hiçbirşey söylememiş oldum eee yani sadede gel dedim kendi kendime salisilik için en güzeli nip fab şu morlu fuşyalı şişe varya o sen tam olarak ne istiyordun peki en başta sormam gerekini sonda sormam
ahhh yaaa keşke gidebilseydin o makine ile ölçüm en en en sağlıklısı nem dengene de bakarlardı tekrar makineyle bakım istesen sana özel birşey yaparlar mı uygun gününde acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…