Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N nscckts canım beybim ben bugün bir stok alışverişi yaptım ki sorma :KK23: Evde Eczane'de Heliocare güneş kremini daha uyguna buldum. Yanına da Dermoskin aydınlatıcı tonik, arbutin ekledim. 2. Dermoskin ürününe %15 indirim şeysi var :confused: o yüzden siparişimi sonlandırıp bir sipariş daha oluşturdum. Oy dünyaları stokladım :KK70:

150 TL alışverişe 25 TL indirim kuponu vardı mağazada. Bu ürün 200 ml sürer dururum artık dekolteye falan :KK70: Bir de bunu yanına cica krem ekledim, kışın eşimin yüzüne cica onarıcı krem şart, kabuklanıyor soğukta. Ay ben bunu da aldım Nisaaa :KK42:
hayırlı olsun canım güzel ürünler aldın hep... ben gece 12 yi bekliyorum 8 kasım indirimi için daha indirime girer diye bekliyorum :KK70: nerede yazılmıştı burada mı yazılmıştı 8 kasım indirimi diye bir yerde gördüm sanki

200 TL'ye aldığım ürün 133 TL olmuş. Ah ben nerelere gidem, derdimi kimlere yanam oyyyyyy :KK42:

AAAAAAAAAAA BU yuzde 77 OLAN DEMI ben alcam bundan :)

200 TL'ye aldığım ürün 133 TL olmuş. Ah ben nerelere gidem, derdimi kimlere yanam oyyyyyy :KK42:

aaaaaaaaaa bu 77 OLAN DEMI BU

ALDIM SIMDI
HAHDAHDAHJS

cooooooooook tesekkur ederım :) Screenshot_20221107-154113_Trendyol.jpg

Cosmed alabilirsin o bitince birde onu dene bence yada bitmeden dene:)

Cosmed yağ bazlisi adam seçiyor
Siberian alsın 🤣🤣

Siberian dururken Cosmed tavsiye edilmez yav. Zaten problemli bir cildi var B bensimo 'nun. Cosmed out 🤣

sivilce için özel krem verdi doktorun onu kullanıyordun onu kullanırken çenende ağrılı sivilce çıktıysa hormanal olabilir ki genelde çenedeki sivilcelerde hormonaldir

ben hep ilk siberian tavsiye etmemin sebebi bu. hiç bir cildi asla irrite etmez rozalı ciltler içinde enfes yağ bazlı temizleyicidir .
Cosmed kullanmıştım, yüzümü kızartıyordu. İlk fırsatta siberian şart oldu.

Dra gittiğimde sivilcem yoktu Nisa, yeni çıktı vicdansızlar :KK53:

N nscckts canım beybim ben bugün bir stok alışverişi yaptım ki sorma :KK23: Evde Eczane'de Heliocare güneş kremini daha uyguna buldum. Yanına da Dermoskin aydınlatıcı tonik, arbutin ekledim. 2. Dermoskin ürününe %15 indirim şeysi var :confused: o yüzden siparişimi sonlandırıp bir sipariş daha oluşturdum. Oy dünyaları stokladım :KK70:

150 TL alışverişe 25 TL indirim kuponu vardı mağazada. Bu ürün 200 ml sürer dururum artık dekolteye falan :KK70: Bir de bunu yanına cica krem ekledim, kışın eşimin yüzüne cica onarıcı krem şart, kabuklanıyor soğukta. Ay ben bunu da aldım Nisaaa :KK42:
Güle güle kullan sepya, şifa olsun 🌺

hayırlı olsun canım güzel ürünler aldın hep... ben gece 12 yi bekliyorum 8 kasım indirimi için daha indirime girer diye bekliyorum :KK70: nerede yazılmıştı burada mı yazılmıştı 8 kasım indirimi diye bir yerde gördüm sanki
He heee, topiğin indirim duyurucusu SepyaZeytin yazmıştı ilk :KK70: Bindirip indirirler gene.

Kendime alacaklarım tamamdır şimdilik. Yarın kedi maması ve kedi kumuna hücum edeceğim. :KK49:

Trendyol'a mobil uygulamaya 6 gün boyunca her gün girince ve ziyaretini onaylayınca 15 TL indirim kuponu kazanıyorsun. Onu bilmeyenler varsa duyurmuş olayım. Ben her gün girip ziyaretimi onayla butonuna tıklıyorum, 6 günün sonunda 15 TL indirim kazanıyorum. Onu da duyurmuş olayım. Ay ben de köyün tellalı gibi oldum ha :KK70:

Son düzenleme:
Kova hatunu Kova hatunu S sepyazeytin canlarım centella için görüşüm şöyle. bu ürün aslında çok da nem veriyor denmez ciltde ph düzenliyor yani dengeyi sağlıyor . ph düzenlediği için ve ayrıca centellanın özünden kaynaklı bir cam görüntü effecthi verdiği için daha sağlıklı görünen cilde kavuşmanızı sağlıyor. çok güzel baz olur bundan . kuru ve kuruya dönük karmalar nemlendiricilerinin nem kalitesini arrtırmak için nemlendirici öncesi de sürebilirler .yüzde kabuksu görüntü varsa onu alıyor yüzü blurluyor dediğim gibi bir baz. dünyanın en sağlıklı ve her cilt tipine uygun bazı olabilir :)Eki Görüntüle 3157442 testerıda akşam kullanıcam
Evet ph düzenlemek nemden ziyade doğru kelime 😁 ama yinede her gün kullanınca alnım bi tık yağlı oluyor benim belki iyice kış olunca kaldırır...tester ne geldi ?
Ha gördüm tamam solda diğeri 😄😄 gözüm sari centelladan baskasini görmüyor zaaarrr🤪 benim anladığım blur ürünlere bayıldığım 😁 peki bu blur olayı kimyasal bir olay dimi? Yani doğal bir ürünün blur olayi olmaz

Trendyol'a mobil uygulamaya 6 gün boyunca her gün girince ve ziyaretini onaylayınca 15 TL indirim kuponu kazanıyorsun. Onu bilmeyenler varsa duyurmuş olayım. Ben her gün girip ziyaretimi onayla butonuna tıklıyorum, 6 günün sonunda 15 TL indirim kazanıyorum. Onu da duyurmuş olayım. Ay ben de köyün tellalı gibi oldum ha :KK70:
Ben bazen unutuyorum emeğim çöp 😤
🤣🤣🤣

Bu arada gecenlerde banyo sonrasi icin saten sac bonesi aldim ve cok büyük bir fark gördüm saclarimda, sacimda güzel lüleler olustu ve cok daha saglikli görünüyor. Tek denemede bu kadar fark görecegimi bilseydim bunu 15 yil önce alirdim. Saten yastik kilifi da kullaniyorum bir kac aydir ama onun belirgin bir faydasini görmedim. Düz saclarda nasil olur bilmiyorum, ama saciniz dalgali veya kivirciksa cok tavsiye ederim.
İlk defa gördüm bunu saç dökülmesine karşı mi kullanıyorsun

Evet ph düzenlemek nemden ziyade doğru kelime 😁 ama yinede her gün kullanınca alnım bi tık yağlı oluyor benim belki iyice kış olunca kaldırır...tester ne geldi ?
Ha gördüm tamam solda diğeri 😄😄 gözüm sari centelladan baskasini görmüyor zaaarrr🤪 benim anladığım blur ürünlere bayıldığım 😁 peki bu blur olayı kimyasal bir olay dimi? Yani doğal bir ürünün blur olayi olmaz
yoo tek kimyasal ile değil bak yüzde yüz centella da yapıyor bluru tamamen organik :KK66: bende 2 buçuk gün boyunca günde 2 kere sürdüm tam etkisini anlamak için başka birşey kullanmadım,burnumun üstünü yağlandırdı çenemin altında dokununca minikminik pıtırcıklar yaptı .en azından karma ve yağlı ciltlerde günde 1 kereden fazla kullanmaması gerektiğine emin oldum :KK70:

Kizlarrrr facelab ürünlerim geldi bunlar biraz bekleyecek tabii

Onun dışında da watsons indirimden bir şeyler almıştım hala ses seda yok kargoya bile verilmemiş ınsalah sikinti çıkmaz

Indiirmler başlamış trendyol ama çok acildim bu ay baska stokluk almak istediklerim var denemek iatediklerim var ama kalsın artık

Yilbaisna yine indirim olur inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X