Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bazen eşime, "Yarın Karşıyaka'ya gitmem lazım." diyorum. Hemen diyor ki "Aha yine kulağına piercing taktıracak." :KK70:
Bende de pırlantalı şeyler, evlenirken alınan kadın işi şeyler var ama yok anacım, ruhuma uymuyor ne yapayım? :KK70:
Sen 19 yaşında ergen görlsün çünkü 😂Ben de mesela zıtlıkqlro seviyorum yani aşırı spor bir kıyafet ama su yolu ya da altın kolyeler bir sürü gibi 😂

Hatta şey diyorum altın kolye takıp Hailey Biebera benzedim zannedip aslında Duy Beni Halil gibi oluyorum 😂

Eklentiler

• Screenshot_20221102_181515_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221102_181515_com.android.chrome.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 32
Çantada taşımalık güneş kremi almam lazım ama sarı tondakiler var ya, bu kez onlardan istiyorum beybiler. Kova hatunu Kova hatunu bir tane önermişti, sanırım o da sarı tonlu. Purest'in de bir tane öyle var. Şunlardan bahsediyorum:

Dermoskin'de beyaz olmayan, 50 ml bir güneş kremi var mıdır? Ben şu an Solante Antiox kullanıyorum ama 150 ml olduğu için çantada olmuyor.

Çantada taşımalık güneş kremi almam lazım ama sarı tondakiler var ya, bu kez onlardan istiyorum beybiler. Kova hatunu Kova hatunu bir tane önermişti, sanırım o da sarı tonlu. Purest'in de bir tane öyle var. Şunlardan bahsediyorum:

Dermoskin'de beyaz olmayan, 50 ml bir güneş kremi var mıdır? Ben şu an Solante Antiox kullanıyorum ama 150 ml olduğu için çantada olmuyor.
Sarı olunca noluyo ki cahallığıma ver 🤭
😁😁

Hayır sen kimsin ki böyle bir şeyi söylemeye kendinde hak görüyorsun? Kaldı ki kim olursa olsun bu cümleyi kuramaz. İşte biz böyle bir toplumuz. Biriyle sevgili oluruz evlenin diye dayatırlar; evleniriz çocuk yap diye dayatırlar; bir tane doğururuz ikinciyi sorarlar. Evimin rızkını sen mi veriyorsun ey geri zekalı? Benim anne, eşimin baba olma isteğini sen nereden biliyorsun?

Benim de bu dangalaklarla başım belada. Nereye gitsem çocuk yapın, çocuksuz aile olunmaz baskılarından yıldım yeminle. Belki biz çok istiyoruzdur, olmuyordur, bu cümleniz bizi çok üzecektir; hiç mi beyniniz yok? Hadsizlikte sınır tanımıyoruz yemin ederim ya. Nisa'cığım gerçekten çok sinirlendim, kusura bakma. Hadsiz! İkinci kadın diyor bir de, dangalak ya!
İkinci mi olmak istiyorsun derdin ne diyeceksin

Ben 10 yıl öncesine kadar tam küpe delisiydim çeşit çeşit bazen abartılı takardım yakışırdı da sonra ne olduysa bıraktım cok nadir kullanıyorum artık küpe
Bi ara kaş deldirdim o da çok tatlı duruyordu sonra düştü daha da uğraşmadım
ara ara yüzük takıntım gidip geliyor dönemsel 😄 şu an üstümde aylardır sadece arkadaşımın ablası verdiği kolye var,misina üzeri boncuk ama paril paril parlıyor ben ilk etapta tek taş falan sandım onu o biçim yani...beğenmemle boynundan çıkarıp vermesi o kadar etkiledi ki
bazen birseylerle kombinliyorum ama günün sonunda çıkaramadığım tek kolyem kendisi olur 😌

Bi takı seçip grupça takalim öyle anlamlı şeylerin enerjisine bayılırım 😁

Ben 10 yıl öncesine kadar tam küpe delisiydim çeşit çeşit bazen abartılı takardım yakışırdı da sonra ne olduysa bıraktım cok nadir kullanıyorum artık küpe
Bi ara kaş deldirdim o da çok tatlı duruyordu sonra düştü daha da uğraşmadım
ara ara yüzük takıntım gidip geliyor dönemsel 😄 şu an üstümde aylardır sadece arkadaşımın ablası verdiği kolye var,misina üzeri boncuk ama paril paril parlıyor ben ilk etapta tek taş falan sandım onu o biçim yani...beğenmemle boynundan çıkarıp vermesi o kadar etkiledi ki
bazen birseylerle kombinliyorum ama günün sonunda çıkaramadığım tek kolyem kendisi olur 😌

Bi takı seçip grupça takalim öyle anlamlı şeylerin enerjisine bayılırım 😁
Evet grupça takacağımız bir takı güzel olur ben katılırım.

Sarı olunca noluyo ki cahallığıma ver 🤭
😁😁
Beybi beyaz olmadığında cilt rengi daha iyi duruyor. Arkadaşımda Purest olan vardı, bir kez kullandım. Tonu daha iyi dengeliyor. Seninkini kullanan birini daha buldum, onu da denedim. Çok beğendim ama 200 TL çok geldi şu an için. Yanaklarımda çok büyük birkaç gözenek var, beyaz güneş kremi mutlaka oraya doluyor ve illet oluyorum. Sarı tonlularda bu olmuyor. İsteme nedenim o. 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X