- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Sen 19 yaşında ergen görlsün çünküBen bazen eşime, "Yarın Karşıyaka'ya gitmem lazım." diyorum. Hemen diyor ki "Aha yine kulağına piercing taktıracak."
Bende de pırlantalı şeyler, evlenirken alınan kadın işi şeyler var ama yok anacım, ruhuma uymuyor ne yapayım?
Ay ne yapayım skingörlüm, kedili patili dövmelerim bile var. Ben iyiyim böyle yavSen 19 yaşında ergen görlsün çünkü
Sarı olunca noluyo ki cahallığıma verÇantada taşımalık güneş kremi almam lazım ama sarı tondakiler var ya, bu kez onlardan istiyorum beybiler.Kova hatunu bir tane önermişti, sanırım o da sarı tonlu. Purest'in de bir tane öyle var. Şunlardan bahsediyorum:
Heliocare Advanced Spf50 Gel 50 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Heliocare Advanced Spf50 Gel 50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com The Purest Solutions Yüksek Koruma ve Nemlendirici Etkili GüneÅ Koruyucu Krem SPF 50, 50 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
The Purest Solutions Yüksek Koruma ve Nemlendirici Etkili GüneŠKoruyucu Krem SPF 50, 50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dermoskin'de beyaz olmayan, 50 ml bir güneş kremi var mıdır? Ben şu an Solante Antiox kullanıyorum ama 150 ml olduğu için çantada olmuyor.
Benim de en sevdiğim modellerden bu küpelerÇlk Accessories Çelik Taşlı Kare Kesim Halka Küpe Trküpe34485 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu aldım ,hiç daha önce böyle birşey görmemiştim çok hoşuma gitti valla
aldım ,kulağı deldirmeden küpe siparişi verildi
Ayy yapalim böyle birşey lütfenBenimde favorilerimdeydi dediğim gibi bu konudaki ler olaraknalıyormuşuz hepimizSimgemiz olarak. Sonra küpeden tanırız birbirimizi
İkinci mi olmak istiyorsun derdin ne diyeceksinHayır sen kimsin ki böyle bir şeyi söylemeye kendinde hak görüyorsun? Kaldı ki kim olursa olsun bu cümleyi kuramaz. İşte biz böyle bir toplumuz. Biriyle sevgili oluruz evlenin diye dayatırlar; evleniriz çocuk yap diye dayatırlar; bir tane doğururuz ikinciyi sorarlar. Evimin rızkını sen mi veriyorsun ey geri zekalı? Benim anne, eşimin baba olma isteğini sen nereden biliyorsun?
Benim de bu dangalaklarla başım belada. Nereye gitsem çocuk yapın, çocuksuz aile olunmaz baskılarından yıldım yeminle. Belki biz çok istiyoruzdur, olmuyordur, bu cümleniz bizi çok üzecektir; hiç mi beyniniz yok? Hadsizlikte sınır tanımıyoruz yemin ederim ya. Nisa'cığım gerçekten çok sinirlendim, kusura bakma. Hadsiz! İkinci kadın diyor bir de, dangalak ya!
Evet grupça takacağımız bir takı güzel olur ben katılırım.Ben 10 yıl öncesine kadar tam küpe delisiydim çeşit çeşit bazen abartılı takardım yakışırdı da sonra ne olduysa bıraktım cok nadir kullanıyorum artık küpe
Bi ara kaş deldirdim o da çok tatlı duruyordu sonra düştü daha da uğraşmadım
ara ara yüzük takıntım gidip geliyor dönemselşu an üstümde aylardır sadece arkadaşımın ablası verdiği kolye var,misina üzeri boncuk ama paril paril parlıyor ben ilk etapta tek taş falan sandım onu o biçim yani...beğenmemle boynundan çıkarıp vermesi o kadar etkiledi ki
bazen birseylerle kombinliyorum ama günün sonunda çıkaramadığım tek kolyem kendisi olur
Bi takı seçip grupça takalim öyle anlamlı şeylerin enerjisine bayılırım
Beybi beyaz olmadığında cilt rengi daha iyi duruyor. Arkadaşımda Purest olan vardı, bir kez kullandım. Tonu daha iyi dengeliyor. Seninkini kullanan birini daha buldum, onu da denedim. Çok beğendim ama 200 TL çok geldi şu an için. Yanaklarımda çok büyük birkaç gözenek var, beyaz güneş kremi mutlaka oraya doluyor ve illet oluyorum. Sarı tonlularda bu olmuyor. İsteme nedenim o.Sarı olunca noluyo ki cahallığıma ver
Ay ne olduuuuuNisa bazı insanlara bir uza diyesim geliyor
Terbiyesiz
Mesela böyle minimal şık birşey olabilirEvet grupça takacağımız bir takı güzel olur ben katılırım.
bir şey soracaktım tam şaşırdım kaldım.ne oldu ki?Ay ne olduuuuu
Bende var bu. Hepiniz bundan alın masrafa sokmayın beniMesela böyle minimal şık birşey olabilir
Ay herkes öneriler sunsun nolur cok heyecanlıyımSöÄütlü Silver GümüŠRodyumlu Ãizgi Küpe Sgtl9733rodaj Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SöÄütlü Silver GümüŠRodyumlu Ãizgi Küpe Sgtl9733rodaj yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bunun beştaş lı olanı var ben de o olmaz mı?idare ediverin masrafa sokmayın beniBende var bu. Hepiniz bundan alın masrafa sokmayın beni