hayretler içerisinde okudum. bu nasıl bir terbiyesizlik hadsizlik. insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor anlamıyorum. birde hiç olmamış bir konuşmayı olmuş gibi aktarmış. pes diyorum.ne kadar gerizekalı insanlar var ya... ahseni servise bindirirken sitede yan blokta oturan bir kadın senin adın neydi dedi bana ,bilgisayarla ilgili birşey olduğunda eşine söylüyorduk dedi nisayım dedim. doğursana bir tane neden doğurmuyorsun geçen gün eşine ya 2. yi doğurrtturt ya da 2. kadın al dedim dedi
kalakaldım öyle öyle kaldımsonra toparladım ahahha o ikisinede yok demiştir dedim güldüm geçtim şimdi eve çıktım erhanı aradım komşu böyle dedi bu kim diye
vallahi hatırlamıyorum dedihayır dediyse gerçekten ne cüret ne hadle sana bu teklifte bu akılda bulunuyor onu anlamadım da dedim. demiş olsa ağzının payını alırdı ama demedi söylese hatırlarım unutulacak cümlemi hiç dedi. bu kadın gerizekalı mı dangalak mı ne şimdi ben anlamadım lafa bak.... münasebetsiz terbiyesiz sinir oldum ne diyeceğimide bilemedim içimde kaldı ay
ne acayip insanlar var yahayretler içerisinde okudum. bu nasıl bir terbiyesizlik hadsizlik. insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor anlamıyorum. birde hiç olmamış bir konuşmayı olmuş gibi aktarmış. pes diyorum.
Hayır sen kimsin ki böyle bir şeyi söylemeye kendinde hak görüyorsun? Kaldı ki kim olursa olsun bu cümleyi kuramaz. İşte biz böyle bir toplumuz. Biriyle sevgili oluruz evlenin diye dayatırlar; evleniriz çocuk yap diye dayatırlar; bir tane doğururuz ikinciyi sorarlar. Evimin rızkını sen mi veriyorsun ey geri zekalı? Benim anne, eşimin baba olma isteğini sen nereden biliyorsun?ne kadar gerizekalı insanlar var ya... ahseni servise bindirirken sitede yan blokta oturan bir kadın senin adın neydi dedi bana ,bilgisayarla ilgili birşey olduğunda eşine söylüyorduk dedi nisayım dedim. doğursana bir tane neden doğurmuyorsun geçen gün eşine ya 2. yi doğurrtturt ya da 2. kadın al dedim dedi
kalakaldım öyle öyle kaldımsonra toparladım ahahha o ikisinede yok demiştir dedim güldüm geçtim şimdi eve çıktım erhanı aradım komşu böyle dedi bu kim diye
vallahi hatırlamıyorum dedihayır dediyse gerçekten ne cüret ne hadle sana bu teklifte bu akılda bulunuyor onu anlamadım da dedim. demiş olsa ağzının payını alırdı ama demedi söylese hatırlarım unutulacak cümlemi hiç dedi. bu kadın gerizekalı mı dangalak mı ne şimdi ben anlamadım lafa bak.... münasebetsiz terbiyesiz sinir oldum ne diyeceğimide bilemedim içimde kaldı ay
Almak istediğim Revu serumlar da düşmüş. Bir yanım diyor hiçbir şey alma artık, bir yanım da bu fiyatları zor bulursun diyor.Cosmed yağ bazlı temizleyici watsons da 125 tl ye düşmüş. tüm Cosmed lerde % 50 indirim var.
bu tipler yüzünden bi yere varamıyoruz valla ...çapları bu kadar , sadece sinir bozduklarıyla kalıyorlarHayır sen kimsin ki böyle bir şeyi söylemeye kendinde hak görüyorsun? Kaldı ki kim olursa olsun bu cümleyi kuramaz. İşte biz böyle bir toplumuz. Biriyle sevgili oluruz evlenin diye dayatırlar; evleniriz çocuk yap diye dayatırlar; bir tane doğururuz ikinciyi sorarlar. Evimin rızkını sen mi veriyorsun ey geri zekalı? Benim anne, eşimin baba olma isteğini sen nereden biliyorsun?
Benim de bu dangalaklarla başım belada. Nereye gitsem çocuk yapın, çocuksuz aile olunmaz baskılarından yıldım yeminle. Belki biz çok istiyoruzdur, olmuyordur, bu cümleniz bizi çok üzecektir; hiç mi beyniniz yok? Hadsizlikte sınır tanımıyoruz yemin ederim ya. Nisa'cığım gerçekten çok sinirlendim, kusura bakma. Hadsiz! İkinci kadın diyor bir de, dangalak ya!
Benim bu konudaki fikrimi de kulaklarımdaki delik sayısını, piercinglerimi falan da biliyorsunbu aralar küpelere düştüm ,ergenken kulağım delik deşiktiheryerden küpe fışkırıyordu hatta kulağıma 2. ve 3. deliği ilkokulda deldirmiştim düşünün sonra ne olduysa liseden sonra hepsini çıkarttım bebekken delinen ilk küpe deliklerim hariç hepsiiii kapandı . şimdi de yine 3 lü küpe setleri görünce bir deldiresim var bir deldiresim var anlatamam resmen canım çekti ahseninde kulağında daha delik yok ben ona bıraktım canı isterse ileride deldirir diye acaba diyorum 2 hafta sonra ara yıl tatili var eğer ahsende isterse tatilde analı kızlı mı deldirelim yoksa ben hemen yarın gidip deldireyim mi kararsızım çok güzel küpeler var çok .şıkır şıkır
Bence Ahsen’i bekle anne kız birlikte deldirin.bu aralar küpelere düştüm ,ergenken kulağım delik deşiktiheryerden küpe fışkırıyordu hatta kulağıma 2. ve 3. deliği ilkokulda deldirmiştim düşünün sonra ne olduysa liseden sonra hepsini çıkarttım bebekken delinen ilk küpe deliklerim hariç hepsiiii kapandı . şimdi de yine 3 lü küpe setleri görünce bir deldiresim var bir deldiresim var anlatamam resmen canım çekti ahseninde kulağında daha delik yok ben ona bıraktım canı isterse ileride deldirir diye acaba diyorum 2 hafta sonra ara yıl tatili var eğer ahsende isterse tatilde analı kızlı mı deldirelim yoksa ben hemen yarın gidip deldireyim mi kararsızım çok güzel küpeler var çok .şıkır şıkır
aaa terbiyesiz nerelere sokuyor burnunune kadar gerizekalı insanlar var ya... ahseni servise bindirirken sitede yan blokta oturan bir kadın senin adın neydi dedi bana ,bilgisayarla ilgili birşey olduğunda eşine söylüyorduk dedi nisayım dedim. doğursana bir tane neden doğurmuyorsun geçen gün eşine ya 2. yi doğurrtturt ya da 2. kadın al dedim dedi
50 li yaşlardaaaa terbiyesiz nerelere sokuyor burnunu
Gözün mu kaldı kumalik mi cekti canın nedirdemek vardı da işte ...
70-80 yaş arası bi teyzeyse zaten oralı dahi olma zihniyet belli,muhakeme yeteneği gitmiştir onun
Seninkiler efsaneBenim bu konudaki fikrimi de kulaklarımdaki delik sayısını, piercinglerimi falan da biliyorsunBen çok seviyorum, takanları da takmayı da... Hevesin kaçmadan, kafana yatmışken git deldir bence. Tabancayla deldirme, iğne ile deliyorlar o daha sağlıklı.
bu zamana kadar her kulağımı deldirişimde kuyumcuda deldirmiştimBenim bu konudaki fikrimi de kulaklarımdaki delik sayısını, piercinglerimi falan da biliyorsunBen çok seviyorum, takanları da takmayı da... Hevesin kaçmadan, kafana yatmışken git deldir bence. Tabancayla deldirme, iğne ile deliyorlar o daha sağlıklı.
Normalde dünyanın en tatlış en minnoş en tartışma sevmeyen insanıyımdır. Arkadaşlarım bana hatta hümanist der.50 li yaşlardakudurmuş resmen deli mi ne sinir etti beni
en azından görsün değil mi korkunçlu birşey olmadığını da görür kobay yapayım kendimiBence Ahsen’i bekle anne kız birlikte deldirin.
Görl 7 yıl olmuş canım abartmabu zamana kadar her kulağımı deldirişimde kuyumcuda deldirmiştimantepde başka nerede yapılır bilmiyorum valla. kuyumcuda tabanca kullanıyor yani en son m.ö 200 yıllarda tabancaydı şimdi neyle deliyorlar onuda bilmiyorum en son kulağımı 12 yaşımda deldirdim neredeyse çeyrek asır olacak sen düşün o kadar yabancıyım
o kadın bana onu dediğinde yanımda sohbet ettiğim diğer kadında döndü bana baktı yüzümeNormalde dünyanın en tatlış en minnoş en tartışma sevmeyen insanıyımdır. Arkadaşlarım bana hatta hümanist der.Ama böyle şeylerde hiç umursamam bozarım ben de. Çünkü bu terbiyesizlik resmen.
heee doğru geceleri uykuda geçiyor nasılsa geceleri saymazsakGörl 7 yıl olmuş canım abartmaNe güzel şeysin sen hep yaşın 19.
E o var pozitif enerjinden dolayı bir kaç yaş düşer, sağlıklı beslemekten bir kaç yaş, Skinkeyrden bir kaç yaş. Ahsenle yaşıt çıkacaksın bu gidişleheee doğru geceleri uykuda geçiyor nasılsa geceleri saymazsakneden olmasın olur tabii