Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin ederim profil fotoğrafımdan kendimi tanıyamıyorum, başkası yazmış gibi kendi mesajlarımı okuyorum. Sonra diyorum ki bunları ben yazmamış mıydım? Tövbeler olsun ya :KK70:

Ta bugünkü konuşma üstüne karşıma çıkana bak

Screenshot_20221101-180548_Instagram.jpg

Ama benim cildin bunlardan hiç bir değil

Leke var klasık

Kızlar Kasım ayında Watsons'ta %80'e varan indirim olacakmış. Birçok site, birçok mağaza kendi indirim gününü belirlemiş. Mesela Watsons 2 Kasım'da başlatıyor, Trendyol 8 Kasım'da.

Biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için almak istediğiniz ürünlere Akakçe'de mutlaka bakın derim. Hatta alışkanlık edin, önce oradan bakın.

Kızlar Kasım ayında Watsons'ta %80'e varan indirim olacakmış. Birçok site, birçok mağaza kendi indirim gününü belirlemiş. Mesela Watsons 2 Kasım'da başlatıyor, Trendyol 8 Kasım'da.

Biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için almak istediğiniz ürünlere Akakçe'de mutlaka bakın derim. Hatta alışkanlık edin, önce oradan bakın.

Ben ne alayım ya ürün söylesene hahahahahah

Ben kolajene basicam parayı
Dibine dibine vuracam gec bile kaldım 😂
Ben de Voonka'dan çok memnunum. Bak unutmuştum, iyi hatırlattın. Unutsam daha iyiydi, bir de o çıktı başıma 😂 kolajen için Evde Eczane sitesinin fiyatlarına mutlaka bak beybi. Her marka var orada ve uygun💃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X