- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ta bugünkü konuşma üstüne karşıma çıkana bak
Eki Görüntüle 3154752
Ama benim cildin bunlardan hiç bir değil
Leke var klasık
Ben de onu anlamaya çalışıyordum, dedim ne alaka Bu arada o ürünler hakikaten çok iyi, özellikle Avene sihir gibi.Pardon burada cica yazıyor ben centalla demiştim hahahahah
Kafam yandı da kusura bakmayın
Kızlar Kasım ayında Watsons'ta %80'e varan indirim olacakmış. Birçok site, birçok mağaza kendi indirim gününü belirlemiş. Mesela Watsons 2 Kasım'da başlatıyor, Trendyol 8 Kasım'da.
Biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için almak istediğiniz ürünlere Akakçe'de mutlaka bakın derim. Hatta alışkanlık edin, önce oradan bakın.
Akakçe'yi telefonuna indir, centellaları favori yap. O sana en ucuz nerede bulacağını haber verir. güneş kremi de favori yapalımBen ne alayım ya ürün söylesene hahahahahah
Ben kolajene basicam parayı
Dibine dibine vuracam gec bile kaldım
Hee bunu şey ettircemŞase mi alacaksın akşamları içmek iciiçin
Ben de Voonka'dan çok memnunum. Bak unutmuştum, iyi hatırlattın. Unutsam daha iyiydi, bir de o çıktı başıma kolajen için Evde Eczane sitesinin fiyatlarına mutlaka bak beybi. Her marka var orada ve uygunBen kolajene basicam parayı
Dibine dibine vuracam gec bile kaldım
Tmm bakim canımBen de Voonka'dan çok memnunum. Bak unutmuştum, iyi hatırlattın. Unutsam daha iyiydi, bir de o çıktı başıma kolajen için Evde Eczane sitesinin fiyatlarına mutlaka bak beybi. Her marka var orada ve uygun
Üyelik iptali yapıp siteyi her yerden engellesem mi ne yapsam?Tmm bakim canım
Sen unutsan beriki unutmaz burdan kaçış yok
Üyelik iptali yapıp siteyi her yerden engellesem mi ne yapsam?
Ara ara bak, indirim şeysi olur belki. Benim markaların orada çok uygun. Purest niacinamide bile en uygun orada satılıyor. Bekleyek görek
315 tl diyo evdeeczanede
Hazır kasım indirimleri başlamışken şuraya yeni bir kamu spotu bırakayım