Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çarpılacağım galiba çok anlamıyorum aslında 😂Burçlar da öyle yani konuşmak falan hoşuma gidiyor ama öyle ciddi ciddi ilgilenmiyorum. 4 rakamı asla kullanılmaz mı bir bilgi öğrenmiş oldum sayenizde teşekkür ederim. 520 sanırım beklemedik bir yerden para gelmesi. 777 genel olarak kullanılıyor şans sayısı olarak.Rus bir abimiz var onun öğretisiymiş bu sayılar. 4 kullanılıyor orada. Şu an çok popüler evet tik tokta falan iyice popüler oldu tarot vs. Şimdi de herkes her şeyin en iyisi olsun çok yorulmadan olsun falan. Geçen bir öğretmen şey demişti herkes ritüel yapıyor sayılar yazmışlar ama kimse çalışmamış herkes düşük aldı sınavdan diye 😂Feng shui falan da meşhur oldu tekrar hatırlıyorum ben çocukken 2000lerde de favoriydi tam hatırlamıyorum küçüğüm ama bir de tukan kuşu meşhur oldu. Öyle şeyler işte 😂Arkadaşım hediye almış bana 😂
Bu arada coraplar cok tatliymis. 🌸 Fengshui halkinda genel bir okuma yapmistim isin asli. Detayli okurum daha sonra demistim. İlgimi cekmiyor acikcasi bu mevzular. 🫣

Bu arada coraplar cok tatliymis. 🌸 Fengshui halkinda genel bir okuma yapmistim isin asli. Detayli okurum daha sonra demistim. İlgimi cekmiyor acikcasi bu mevzular. 🫣
Teşekkür ederim. Dediğim gibi çarpılcam gülüyorum.😂 Yani inanıp uygulama yok bende. Kendim de almazdım arkadaşım almış. O da biraz trollüğüne aldı. Sana sürprizim var diyor bir de 😂Ama ne bileyim konuşmak hoşuma gidiyor biraz cringe gibi değil gibi de. 😂İsteyen istediğine inanmak da özgür tabii. Belki de plasebo.

Teşekkür ederim. Dediğim gibi çarpılcam gülüyorum.😂 Yani inanıp uygulama yok bende. Kendim de almazdım arkadaşım almış. O da biraz trollüğüne aldı. Sana sürprizim var diyor bir de 😂Ama ne bileyim konuşmak hoşuma gidiyor biraz cringe gibi değil gibi de. 😂İsteyen istediğine inanmak da özgür tabii. Belki de plasebo.
Ben de soyle bir “Bu nedir, ne ise yarar, yeniyor mu? Aa yenmiyor o zaman bosver” der gecerim. Karnimi doyurmasi muhim. :olamaz: :halay:

Hos bir hatira olmus.

Ben de soyle bir “Bu nedir, ne ise yarar, yeniyor mu? Aa yenmiyor o zaman bosver” der gecerim. Karnimi doyurmasi muhim. :olamaz: :halay:

Hos bir hatira olmus.
Siz daha mantıklısınız yani daha iyi bence.Vaktinizi iyi değerlendiriyorsunuz.Vakit nakittir. Ben biraz boş insanım galiba 😂Bazen çok boşa zaman harcıyorum. Gereksiz bilgiler falan 😂Eğleniyorum ama o iyi oluyor 😂

Bu dediğiniz adamları hep hatırlıyorum :KK70: memiş keto falan. Hatta memiş ketoya tokat atmıştı bi programda :KK70: ah beynim nelerle dolu 😂
Evet annem dedi bize geçen izledik kardeşimle biz doğmamışız tabii. Neler neler oluyormuş dedim 😂Yani hadi senin dolu benim niye dolu acaba 😂

Siz daha mantıklısınız yani daha iyi bence.Vaktinizi iyi değerlendiriyorsunuz.Vakit nakittir. Ben biraz boş insanım galiba 😂Bazen çok boşa zaman harcıyorum. Gereksiz bilgiler falan 😂Eğleniyorum ama o iyi oluyor 😂
Mantikli demeyelim de yas kemale erdi diyelim. 😌
Nasil mutlu oluyorsak onu yapalim. Benim bu aralar favorim evde 3 top ve 2 yas bebeyle futbol oynamak mesela. Kaleciyim ve hep gol yiyorum ustelik. Her seferinde bir defa daha ve daha iyi yeniliyorum. :halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X