Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bezelye tanesi kadar sıkıp yediriyorum bilmiyorum ki ucuncusu geldi simdi geniş alana suruyorum ben bir de.
Fazla kullanmış olabilirim zararı olabilir mi ki. The purest arbutin ve nemlendirici serum ve arbutin de bitti mesela (bunu her gün surmeme rağmen) bi iki serum daha vardı mesela cvit bozuldu.
Lancome vardı probiyotik bana bi yerden sonra gına gelip boynuma vucuduma sürül bitirdim hepsini ya. Bi ri vardı 48 yaşında hiç kırışıklık yok ben nemlendirici taşırırım sürerim demişti umarım fazla gelmemiştir kremler:cry:
Bana fazlaymış gibi geldi beybi. Ben de çok geniş kullanıyorum göz çevresi kremlerini ama cidden bitmiyor, dediğin gibi gına geliyor artık. Hatta ben bazen gün içinde de göz çevremde kuruluk hissedip krem sürüyorum.
Ben de kuruya donuk karmayım gel sarılalım Nisa bana demisti sen kuru ciltli asla degilsin diye karma çıktım haklıymıs
O diyorsa inanırım, ben de öyleymişim de haberim yokmuş :KK70: Gel sarılalım valla :KK19:

Avene kuru ciltlere daha uygun yani la roche un baume olanı da tabii yoğun ama Avene gibi değil Avene daha boğuyor gibi yani. Avene bir de sivilce de yapabiliyor uzun vadede yani artık bu benim kremim gibi değil de arada sürüp cildi sakinleştirmek için kullanıma uygun gibi ama çok hipe oldu tabii Hailey aşkım kullandığını gösterince. Zaten ne önerse sold out 😂Adımı değiştirdim görls hakkını da veriyorum ama 😂
Ben kuruyum zaten görl. Onu her gün sürmüyorum zaten, arada sürmek için aldım :21:

kızlar inanmayın bunlara hepsi para basıp yorum yaptırıyor ve ne kadar ürün denediysem fayda etmedi bir de danışacağım kşilerde olmuyor bir sürü satıcıya vermişler çok ayıp gerçekten ya o kadar para verdik bizi kaale almıyorlaar ben nagual cosmetic diye bir mağaza var trendyolda ona bakıyorum ilk siğil kremi ile başladım bir haftada düşürdü doktorların yapamadığını yaptı şimdi diğer ürünlerini de aldım koltuk altım kararma kalmadı güneş krmeleri de doğalmış sivilce falan çıkarmadı diğerleri gerçekten berbat güneş kremleri bir de küçücük ürünleri 300 400 liraya satıyorlar çok yazık yaa
nagual kozmetikde parayla yorum yaptırıyor sanırım :KK70:

Önceden inanıyordum fakat sonra o kadar belli ettiler ki kendilerini, ben de uzak duruyorum. Yeni çıkan bir ürün aniden 1000 yoruma sahip oluyor. Anacığım ürün yeni çıktı; hangi ara aldınız, hangi ara kullanıp birden hepiniz yorum yazdınız ve neden kötü yorum yok? O konuda haklısınız. İlk okuduğumda bize diyorsunuz sandım, kusura bakmayın. :KK51:
ya kıyamam sana ya :KK70: yeni üye 3 mesaj yazmış konuya sırf bunu yazmak için üye olmuş bir markayı övmüş doktorun yapamadığını yaptı diye :KK70: alemsin :KK70: bu dünyada harcarlar seni sepyaaa

alışveriş sitelerinde ki yeni eklenmiş ürünlerde bir anda 300 400 minumum 100 yorumu olan ürünlerin yorumlarına inanmayın diyorum parayı basıp yorum yaptırıyorlar bir kaç influencer arkadaşım var gruplar halinde onlar bahsetti ve baya gözlerimle gördüm

şakacı seni : )

ya kıyamam sana ya :KK70: yeni üye 3 mesaj yazmış konuya sırf bunu yazmak için üye olmuş bir markayı övmüş doktorun yapamadığını yaptı diye :KK70: alemsin :KK70: bu dünyada harcarlar seni sepyaaa
Ben de hiçbir şey yazmadım prim vermeyeyim dedim 😂Biz de tanıtım yapıyoruz ama nasıl tanıtımda 58483 farklı ürün 😂Sen kesin svr ajansın😂Hatta itiraf et eşin aslında Antepli değil de Fransız ve Svr sizin markanız 😂

Çok hoj bir görl olmuşsun böyle ciks bi pp de yap da 777'lerin gercek olsun 😄
Aşko benim 777 ler devam baki vazgeçmek yok şuraya da bir 520 koyayım 😂But planladım sktlerine göre ayırdım çizelge yaptım falan gene açığım hoş markalara hemen iptal etmeyeyim tabii de fazla almamam gerek. Ph formulaları aldım çok isteyerek ama açamadım bir türlü 😂

Aşko benim 777 ler devam baki vazgeçmek yok şuraya da bir 520 koyayım 😂But planladım sktlerine göre ayırdım çizelge yaptım falan gene açığım hoş markalara hemen iptal etmeyeyim tabii de fazla almamam gerek. Ph formulaları aldım çok isteyerek ama açamadım bir türlü 😂

Kac gundur soracagim. Su 777 ve 520 bige hu kadar populer oldu? Cin numerolojisinde onemli amenna. Orada 4 rakami asla kullanilmaz, diger rakamlarin bir manasi vardir ama su an trend kullanimi ne icin bilmiyorum. Mesela 520? Hangi amacla kullaniliyor?

Kac gundur soracagim. Su 777 ve 520 bige hu kadar populer oldu? Cin numerolojisinde onemli amenna. Orada 4 rakami asla kullanilmaz, diger rakamlarin bir manasi vardir ama su an trend kullanimi ne icin bilmiyorum. Mesela 520? Hangi amacla kullaniliyor?
Kız ben onların tasarımlarını yaptım, açılımları ı yazdım. Benim patronun kızı bunların tshirtlerini, kolyelerini falan yapıp satıyor. Seans mı ne, onlardan veriyor online. Öyle çok meraklısı var ki paraya para demiyor kız😳

Kız ben onların tasarımlarını yaptım, açılımları ı yazdım. Benim patronun kızı bunların tshirtlerini, kolyelerini falan yapıp satıyor. Seans mı ne, onlardan veriyor online. Öyle çok meraklısı var ki paraya para demiyor kız😳
Hadi ya, 20 yildir her yerde anlattik Cincesi su, su anlama gelir onun icin su sekilde kisaltilinca manasi budur diye. Anlatacagima tshirte bastirsaymisim keske. 🤣

Hadi ya, 20 yildir her yerde anlattik Cincesi su, su anlama gelir onun icin su sekilde kisaltilinca manasi budur diye. Anlatacagima tshirte bastirsaymisim keske. 🤣
İşte buna "kendini pazarlama" diyoruz şekerim. Ticari olarak bakmayıp bedavaya bilgi verince zengo olamıyorsun. Nisa da öyle, şu bilgileri seanslarla online vermiş olsa SVR firmasının hisselerine ortak olacak parayı kazanırdı, hepimiz rahat ederdik😂

İşte buna "kendini pazarlama" diyoruz şekerim. Ticari olarak bakmayıp bedavaya bilgi verince zengo olamıyorsun. Nisa da öyle, şu bilgileri seanslarla online vermiş olsa SVR firmasının hisselerine ortak olacak parayı kazanırdı, hepimiz rahat ederdik😂
Sakin ol champ belese de anlatmadik. :KK70:

Nisa’nin gonlu zengin. 🌸

Ben çarpılacağım galiba çok anlamıyorum aslında 😂Burçlar da öyle yani konuşmak falan hoşuma gidiyor ama öyle ciddi ciddi ilgilenmiyorum. 4 rakamı asla kullanılmaz mı bir bilgi öğrenmiş oldum sayenizde teşekkür ederim. 520 sanırım beklemedik bir yerden para gelmesi. 777 genel olarak kullanılıyor şans sayısı olarak.Rus bir abimiz var onun öğretisiymiş bu sayılar. 4 kullanılıyor orada. Şu an çok popüler evet tik tokta falan iyice popüler oldu tarot vs. Şimdi de herkes her şeyin en iyisi olsun çok yorulmadan olsun falan. Geçen bir öğretmen şey demişti herkes ritüel yapıyor sayılar yazmışlar ama kimse çalışmamış herkes düşük aldı sınavdan diye 😂Feng shui falan da meşhur oldu tekrar hatırlıyorum ben çocukken 2000lerde de favoriydi tam hatırlamıyorum küçüğüm ama bir de tukan kuşu meşhur oldu. Öyle şeyler işte 😂Arkadaşım hediye almış bana 😂

Eklentiler

• IMG_20221024_202248.jpg
    IMG_20221024_202248.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 29
Aynen money çok valla bu işte 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X