Yakın zamanda kayınımın düğünü var, ne kıyafet ayarlayabildim ne aksesuar, 3 tane çocuğun ikisine kıyafet almam lazım, kızım elbise giymem diyen bir ergen, oğlumda düğmeli kıyafet asla giymiyor pantolon, gömlek sorun oluyor. Kocam da bu durumda hem para harcamak istemez, hem ne istersen al der ama ona o kadar para mı verilir diyen bir her şeye de karışan bir işgüzar. aksi gibi kayın ailem aç yatar ama kıyafete bakıma önem verirler. Eşim hep marka giymiyor diye alay konusudur, kendi aralarında. Bense üç farklı yere işe koşturuyorum, inanılmaz zor bir dönem geçiriyorum, vaktim kısıtlı.
Bana bu konuda akıl verin hanımlar.
Kuaför ve makyaja da randevu ayarlamak gerekiyor sanırım? Kız kardeşim düğüne porselen makyaj yaptır dedi? Hem kuaför hem de makyaj yapan yer olmalı, yoksa komşu kızı tırnak ve makyaj için yer açmış ama eve uzak, iki yere koşturmam biraz zor olur.
Kıyafet biraz dolaştım aşırı pahalı ( Benim şehrimde karagöz, gazi muhtar civarı, kıyafet 3000+5000 arası) bir daha giyilmeyecekse kiralasam mı diye düşündüm? yada bin civarı aradığım gibi bulsam satın alacağım.