- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Yani aslında bu öğretilerde şey de var aslında karşılıksız iyilik yap iyilikler seni bulur. Alma verme dengesini de korumak gerek tabii. Bazen hayatta bunu yapamıyoruz. Bende de oluyor birinde bir şey istemeye çekinme her şey kendin üstlenme falan çok derin konular aslında.İşte buna "kendini pazarlama" diyoruz şekerim. Ticari olarak bakmayıp bedavaya bilgi verince zengo olamıyorsun. Nisa da öyle, şu bilgileri seanslarla online vermiş olsa SVR firmasının hisselerine ortak olacak parayı kazanırdı, hepimiz rahat ederdik
520Aşko benim 777 ler devam baki vazgeçmek yok şuraya da bir 520 koyayımBut planladım sktlerine göre ayırdım çizelge yaptım falan gene açığım hoş markalara hemen iptal etmeyeyim tabii de fazla almamam gerek. Ph formulaları aldım çok isteyerek ama açamadım bir türlü
Aşağıda da Beymen reklamı tövbe tövbe520
Yeşil yeşil bayılırımmmm
Herbişeyin çözümü
Profil fotini dolar yuro neyim yap
Bunlar hep mesac bebeğimm hepppAşağıda da Beymen reklamı tövbe tövbe
Reklam kokan hareketler bunlarkızlar inanmayın bunlara hepsi para basıp yorum yaptırıyor ve ne kadar ürün denediysem fayda etmedi bir de danışacağım kşilerde olmuyor bir sürü satıcıya vermişler çok ayıp gerçekten ya o kadar para verdik bizi kaale almıyorlaar ben nagual cosmetic diye bir mağaza var trendyolda ona bakıyorum ilk siğil kremi ile başladım bir haftada düşürdü doktorların yapamadığını yaptı şimdi diğer ürünlerini de aldım koltuk altım kararma kalmadı güneş krmeleri de doğalmış sivilce falan çıkarmadı diğerleri gerçekten berbat güneş kremleri bir de küçücük ürünleri 300 400 liraya satıyorlar çok yazık yaa
91688 520 741Bunlar hep mesac bebeğimm heppp
evren içimizde konuşuyor bizimle ciddiyim
Aşko ben eski Winstonım tanıdın de miSkin bacı sana da kanım bir ısındı. Güzel bir gacısın hissediyorum
Tanımam mı? Nik de değiştirsen parlıyorsun girlAşko ben eski Winstonım tanıdın de mi
Aşko daha da parlamam gerek bu değişimleTanımam mı? Nik de değiştirsen parlıyorsun girl
Rus abiye gore nedir ne degildir bilmem ama 25 yillik Cin ve Cince tecrubeme dayanarak sunu diyeyim; 520 Cincede “Seni seviyorum” anlamina kullanilir.Ben çarpılacağım galiba çok anlamıyorum aslındaBurçlar da öyle yani konuşmak falan hoşuma gidiyor ama öyle ciddi ciddi ilgilenmiyorum. 4 rakamı asla kullanılmaz mı bir bilgi öğrenmiş oldum sayenizde teşekkür ederim. 520 sanırım beklemedik bir yerden para gelmesi. 777 genel olarak kullanılıyor şans sayısı olarak.Rus bir abimiz var onun öğretisiymiş bu sayılar. 4 kullanılıyor orada. Şu an çok popüler evet tik tokta falan iyice popüler oldu tarot vs. Şimdi de herkes her şeyin en iyisi olsun çok yorulmadan olsun falan. Geçen bir öğretmen şey demişti herkes ritüel yapıyor sayılar yazmışlar ama kimse çalışmamış herkes düşük aldı sınavdan diye Feng shui falan da meşhur oldu tekrar hatırlıyorum ben çocukken 2000lerde de favoriydi tam hatırlamıyorum küçüğüm ama bir de tukan kuşu meşhur oldu. Öyle şeyler işte Arkadaşım hediye almış bana
Sana da 88 bolluk bereket, zenginlik ve sonsuzluk seninle olsun. 88 88888888888888Tüm iyi insanlara iyi geceler diliyorum 88
Fal hiç baktırmadım hayatımda bir kere bile. Sevmem ben de.Teşekkürler çok güzel açıklamışsınız.İlginçmiş.Yeni şeyler öğrenmiş oldum. Adamın adı Dr Grobovoi. Seveni de çok sevmeyeni de. Fizik ve Matematik bilimlerinde doktora yapmış. Karmaşık nesnelerin güvenliği konusunda da profesörmüş.Her sayının bir frekansı olduğunu söylüyor bu öğreti. Bunun evrensel olduğunu. Çünkü hangi dilde kullanıldığı önemli değil diyor. Sayıların bir sembolü ve titreşimi var diyor. Kişinin bilincinde o sayıyı temsil eden bir frekans vardır diyor.Rus abiye gore nedir ne degildir bilmem ama 25 yillik Cin ve Cince tecrubeme dayanarak sunu diyeyim; 520 Cincede “Seni seviyorum” anlamina kullanilir.
Cince hece kokenli bir dil. Sesteslik onemli. Seni seviyoruma ve besyuzyirmi sayisi sestes.
4 sayisinin okunusu “Olum” ile sestes. Onun icin ne otelde 4. Kat 4. Oda olur, ne ev, arac plakasi, telefonda tercih edilir. Bunun icin kullanmazlar. Hatta cogu patron fiyat verirken icinde 4 varsa 3 ya da 5 olarak revize eder
8 ise bolluk, bereket, zenginlik ile ayni sestes. Onun icin sosyal medyada Cinliler birbirine bye bye niyetine 88 yazar. 8 “ba” hecesidir bu arada bye bye’a denk duser.
Her sayinicin houle bir sey isin asli. Ozet gectim.
Bunu biz Cin Kulturunde sayilarin onemi, batila inanclar olarak anlattik lakin aklima dur sundan voleyi vuralim diye hic dusunmedim. Bir de inovasyon ve girisimciligin derslerini veriyorum.
Tiktok’um yok; tarot, fal ilgimi cekmez. Onun icin bilmiyorum demek.
Bizde de bir adam vardi kivircik sacli. Saclarini hic yikamiyor galiba bu diye dusunurdum hep. Adi dilimin ucunda, o da ayni bu sekildeydi, silindi gitti piyasadan. Of butun gece simdi bu adami dusunmekten uyuyamam, anlayan adini yazabilir mi?Fal hiç baktırmadım hayatımda bir kere bile. Sevmem ben de.Teşekkürler çok güzel açıklamışsınız.İlginçmiş.Yeni şeyler öğrenmiş oldum. Adamın adı Dr Grobovoi. Seveni de çok sevmeyeni de. Fizik ve Matematik bilimlerinde doktora yapmış. Karmaşık nesnelerin güvenliği konusunda da profesörmüş.Her sayının bir frekansı olduğunu söylüyor bu öğreti. Bunun evrensel olduğunu. Çünkü hangi dilde kullanıldığı önemli değil diyor. Sayıların bir sembolü ve titreşimi var diyor. Kişinin bilincinde o sayıyı temsil eden bir frekans vardır diyor.
Ben anladım Ömer Çelakıl bak çok küçüktüm çocuktum ama hayal meyal hatırladımBizde de bir adam vardi kivircik sacli. Saclarini hic yikamiyor galiba bu diye dusunurdum hep. Adi dilimin ucunda, o da ayni bu sekildeydi, silindi gitti piyasadan. Of butun gece simdi bu adami dusunmekten uyuyamam, anlayan adini yazabilir mi?
Tesekkur ederim bir bakayim dediginiz isme. Esim seyahatte yapacak is ariyordum.
Ay oglumla adasmis bir deBen anladım Ömer çelakıl bak çok küçüktüm çocuktum ama hayal meyal hatırladım