Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani aslında bu öğretilerde şey de var aslında karşılıksız iyilik yap iyilikler seni bulur. Alma verme dengesini de korumak gerek tabii. Bazen hayatta bunu yapamıyoruz. Bende de oluyor birinde bir şey istemeye çekinme her şey kendin üstlenme falan çok derin konular aslında.

520
Yeşil yeşil bayılırımmmm
Herbişeyin çözümü
Profil fotini dolar yuro neyim yap

Reklam kokan hareketler bunlar

Tanımam mı? Nik de değiştirsen parlıyorsun girl
Aşko daha da parlamam gerek bu değişimle Winston canım benim neler çekti. Şimdi değiştirme yasağı var tabii bitince Saramago Körlük veya Fahrenheit 451den enstantanelerle geri dönmem umarım. Parlamak iyi düşünmek derken şov olur

Rus abiye gore nedir ne degildir bilmem ama 25 yillik Cin ve Cince tecrubeme dayanarak sunu diyeyim; 520 Cincede “Seni seviyorum” anlamina kullanilir.

Cince hece kokenli bir dil. Sesteslik onemli. Seni seviyoruma ve besyuzyirmi sayisi sestes.

4 sayisinin okunusu “Olum” ile sestes. Onun icin ne otelde 4. Kat 4. Oda olur, ne ev, arac plakasi, telefonda tercih edilir. Bunun icin kullanmazlar. Hatta cogu patron fiyat verirken icinde 4 varsa 3 ya da 5 olarak revize eder

8 ise bolluk, bereket, zenginlik ile ayni sestes. Onun icin sosyal medyada Cinliler birbirine bye bye niyetine 88 yazar. 8 “ba” hecesidir bu arada bye bye’a denk duser.

Her sayinicin houle bir sey isin asli. Ozet gectim.

Bunu biz Cin Kulturunde sayilarin onemi, batila inanclar olarak anlattik lakin aklima dur sundan voleyi vuralim diye hic dusunmedim. Bir de inovasyon ve girisimciligin derslerini veriyorum.
Tiktok’um yok; tarot, fal ilgimi cekmez. Onun icin bilmiyorum demek.

Fal hiç baktırmadım hayatımda bir kere bile. Sevmem ben de.Teşekkürler çok güzel açıklamışsınız.İlginçmiş.Yeni şeyler öğrenmiş oldum. Adamın adı Dr Grobovoi. Seveni de çok sevmeyeni de. Fizik ve Matematik bilimlerinde doktora yapmış. Karmaşık nesnelerin güvenliği konusunda da profesörmüş.Her sayının bir frekansı olduğunu söylüyor bu öğreti. Bunun evrensel olduğunu. Çünkü hangi dilde kullanıldığı önemli değil diyor. Sayıların bir sembolü ve titreşimi var diyor. Kişinin bilincinde o sayıyı temsil eden bir frekans vardır diyor.

Bizde de bir adam vardi kivircik sacli. Saclarini hic yikamiyor galiba bu diye dusunurdum hep. Adi dilimin ucunda, o da ayni bu sekildeydi, silindi gitti piyasadan. Of butun gece simdi bu adami dusunmekten uyuyamam, anlayan adini yazabilir mi?

Tesekkur ederim bir bakayim dediginiz isme. Esim seyahatte yapacak is ariyordum.

Ben anladım Ömer Çelakıl bak çok küçüktüm çocuktum ama hayal meyal hatırladım Zaten bana herkes der sen daha yaşlısın yaşın yanlış diye. Annem bile diyor ben doğurmasam 35 varsındır diyeceğim diye

Ben anladım Ömer çelakıl bak çok küçüktüm çocuktum ama hayal meyal hatırladım
Ay oglumla adasmis bir de

Oh be, rahatladim. Tesekkur ederim. O donemler sozlukte yazardim. Onun saci icin ozel baslik acilmisti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…