Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
alışveriş sitelerinde ki yeni eklenmiş ürünlerde bir anda 300 400 minumum 100 yorumu olan ürünlerin yorumlarına inanmayın diyorum parayı basıp yorum yaptırıyorlar bir kaç influencer arkadaşım var gruplar halinde onlar bahsetti ve baya gözlerimle gördüm
Önceden inanıyordum fakat sonra o kadar belli ettiler ki kendilerini, ben de uzak duruyorum. Yeni çıkan bir ürün aniden 1000 yoruma sahip oluyor. Anacığım ürün yeni çıktı; hangi ara aldınız, hangi ara kullanıp birden hepiniz yorum yazdınız ve neden kötü yorum yok? O konuda haklısınız. İlk okuduğumda bize diyorsunuz sandım, kusura bakmayın. :KK51:

Traneksamik asit cankisi olarak elimdeki bitince almayı düşündüğüm ürün bu. Traneksamik asit is my love yani en sevdiğim içeriklerden biri su 5. Sırada ondan önce zaten en çok centella ekstresi var %77 oranında çok iyi. Niacinamid de var zaten aşığıyız.Gliserin vaf güzel hümektan.3-0-Ethyl Asocorbic Acid asit var çok güzel bir türev c vitamini formu. Panthenol var bariyer onarma ve sakinleştirme deyince de o.Arginine. Fermante içerik falan da var ooo. Lekelere ve renk eşitsizliklerine iyi gelebilir ve hassasiyet karşıtı hem de güzel kolajen üretimini de arttıracak içerikler var anti age ve antioksidan 😂
Urunu Fava atmazsam günah günah 😂

Avene kuru ciltlere daha uygun yani la roche un baume olanı da tabii yoğun ama Avene gibi değil Avene daha boğuyor gibi yani. Avene bir de sivilce de yapabiliyor uzun vadede yani artık bu benim kremim gibi değil de arada sürüp cildi sakinleştirmek için kullanıma uygun gibi ama çok hipe oldu tabii Hailey aşkım kullandığını gösterince. Zaten ne önerse sold out 😂Adımı değiştirdim görls hakkını da veriyorum ama 😂
Çok hoj bir görl olmuşsun böyle ciks bi pp de yap da 777'lerin gercek olsun 😄

Aslında o mevzu çok tartışıldı bu nasıl olur olmaz meselesi. Aynı ürünlerde mesela farklı ülkelerde içerikte farklı yüzdeler oldu falan. Şey dendi gerçekten farklı yüzde de mi üretildi diye. Onda bir farklılık varmış ülkelerin mesela Kore işte üretilirken kullanılan koruyucu mesela su mesela onu söylemeyip %100 o içerik diyor ama Avrupa'da mesela içerik elde edilerken kullanılılanlar yüzde olarak ayrı ayrı gösteriliyor gibi.
%100 bana da bi abartı gelmedi değil ama ürün süper mi süper 🤷🏻‍♀️ ins gerisi korkunclu değildir 🤣🤣 ama kız varya yakarca ısırığına bile ilaç ya nasıl rahatlatiyor 😂

S Skinkeyrlover ve Kova hatunu Kova hatunu o kadar övdünüz ki benim gibi bir göz çevresi mağduru flaş indirimde hemen kaptı kremi :KK70: 15 TL de indirim kuponum vardı, 134 TL'ye almış oldum. :KK49:

Aşko ben denemedim dedim ama içerik iyi duruyor deneyim ayrı. Ben niacinamid serumunu aldım şimdi flaşta. Elimde göz kremi bol başka bahara artık 😂

Urunu Fava atmazsam günah günah 😂
Beybi fava at da alma sakın. Ben az önce alayım dedim, fiyatı artırmışlar. Hatta Skin1004'te 2.ürüne %10 indirim var diye hemen alayım dedim, 30 TL koymuşlar dünkü fiyatın üstüne. Pusuda bekleyelim. :KK14:

S Skinkeyrlover ve Kova hatunu Kova hatunu o kadar övdünüz ki benim gibi bir göz çevresi mağduru flaş indirimde hemen kaptı kremi :KK70: 15 TL de indirim kuponum vardı, 134 TL'ye almış oldum. :KK49:

Şifan olsun :KK6:

Aşko ben denemedim dedim ama içerik iyi duruyor deneyim ayrı. Ben niacinamid serumunu aldım şimdi flaşta. Elimde göz kremi bol başka bahara artık 😂
Niacinamide ben alayım dedim de oranı %20 yani, çok fazla benim için. %10 bile rahatsız ediyor şu an.

%100 bana da bi abartı gelmedi değil ama ürün süper mi süper 🤷🏻‍♀️ ins gerisi korkunclu değildir 🤣🤣 ama kız varya yakarca ısırığına bile ilaç ya nasıl rahatlatiyor 😂
Yıllardır bitkisel temizlik ürünleri kullanan ve seminerlere katılmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki ambalajın içine girmiş hiçbir ürün %100 içeriğe sahip olamaz. İllaki koruyucu olmalı.

Şifam olsun, sefam olsun da her yer göz çevresi kremi oldu :KK70: Dermoskin, Cosmed, Pure bir de bu bebek geliyor şimdi. Ne yapacağımı inan bilmiyorum :KK70: Pure olanı rafa kaldırdım, açmamıştım zaten ve açmayacağım. Yedekte Dermoskin var onun da kapağı açılmadı. Şu an sabah Dermoskin, akşam Purest peptitli olanı kullanıyorum. Şimdi ben bu bebeğe mi öncelik vereyim, kullandıklarımı mı bitireyim? :KK70: Centellaya da kaşla göz arasında zam yaptılar onu da alamadık, püfff

Şifam olsun, sefam olsun da her yer göz çevresi kremi oldu :KK70: Dermoskin, Cosmed, Pure bir de bu bebek geliyor şimdi. Ne yapacağımı inan bilmiyorum :KK70: Pure olanı rafa kaldırdım, açmamıştım zaten ve açmayacağım. Yedekte Dermoskin var onun da kapağı açılmadı. Şu an sabah Dermoskin, akşam Purest peptitli olanı kullanıyorum. Şimdi ben bu bebeğe mi öncelik vereyim, kullandıklarımı mı bitireyim? :KK70: Centellaya da kaşla göz arasında zam yaptılar onu da alamadık, püfff
Olsun olsun fazla mal göz çıkarmaz 🤣🤣
Dermoskini yıllar önce denemiştim ben gercekten güzel bir gözaltı kremidir o da
Bence onu dene,sonra centella alınca multivitamini denersin beraber
Ne güzel stokun var ayol sevin 😂😂

Bunu her gün kullanamazsın belki başka 1 2 günle başlarsın. Güneş kremine zaten dikkat ediyorsun ama daha da dikkat et. Ben olsam 3 tane açık tutmam 2 tane tutarım. O yüzden biri bitince açardım.

Olsun olsun fazla mal göz çıkarmaz 🤣🤣
Dermoskini yıllar önce denemiştim ben gercekten güzel bir gözaltı kremidir o da
Bence onu dene,sonra centella alınca multivitamini denersin beraber
Ne güzel stokun var ayol sevin 😂😂
Çok seviniyorum gerçekten. Çünkü gelen ürünler hep 2025 SKT'li oluyor. Aralık ayından itibaren almakta daha çok zorlanacağıma eminim. Kış geliyor, doğalgaz yanınca zaten hapı yutarız, bütçe ayıramam. O yüzden flaş indirimleri kaçırmamak lazım. :KK71:

Bunu her gün kullanamazsın belki başka 1 2 günle başlarsın. Güneş kremine zaten dikkat ediyorsun ama daha da dikkat et. Ben olsam 3 tane açık tutmam 2 tane tutarım. O yüzden biri bitince açardım.
Kova hatunu Kova hatunu 'nun dediği gibi yapacağım cankigörl :halay: Yani senin de dediğinle aynı kapıya çıkıyor :KK70: Zaten üç ürün kullanmam, mantığa aykırı. Bir de o zaman hangi ürünün daha faydalı olduğunu anlayamam. Sen de al mutlaka, yaşasın göz çevresi kremi kardeşliği.

Kız o kadar göz çevresi ürününü bu kadar zamanda nasıl bitirdin? Ben 15 ml bir kremi 5 aydır kullanıyorum daha bitmedi, sinir oldum. 30 ml serumu da bitiremedim daha yarısında. Çok kullanmışsın gibi geldi, niye öyle oldu ki?
Bezelye tanesi kadar sıkıp yediriyorum bilmiyorum ki ucuncusu geldi simdi geniş alana suruyorum ben bir de.
Fazla kullanmış olabilirim zararı olabilir mi ki. The purest arbutin ve nemlendirici serum ve arbutin de bitti mesela (bunu her gün surmeme rağmen) bi iki serum daha vardı mesela cvit bozuldu.
Lancome vardı probiyotik bana bi yerden sonra gına gelip boynuma vucuduma sürül bitirdim hepsini ya. Bi ri vardı 48 yaşında hiç kırışıklık yok ben nemlendirici taşırırım sürerim demişti umarım fazla gelmemiştir kremler:cry:

Seni yaradana kurban olayım kız :KK70: Ağzın bal yesin, bak bu sene hiç yağlanmadım ve o kadar rahat ettim ki... Gözeneklerimde bile farklar var. Kuruya dönük karma mıymışım ben? Hay Allah'ım ya :KK70: E kullandığım ürünleri değiştirmemi söylemeyeceksin değil mi? Vallahi bir servet daha ödeyemem :KK70: Fakat şu an bir hafifleme geldi bana resmen. :KK70:
Ben de kuruya donuk karmayım gel sarılalım Nisa bana demisti sen kuru ciltli asla degilsin diye karma çıktım haklıymıs

alışveriş sitelerinde ki yeni eklenmiş ürünlerde bir anda 300 400 minumum 100 yorumu olan ürünlerin yorumlarına inanmayın diyorum parayı basıp yorum yaptırıyorlar bir kaç influencer arkadaşım var gruplar halinde onlar bahsetti ve baya gözlerimle gördüm
İnflucerlere çok inanamıyorum ben önerilen hep aynı ürünler ve komisyonlu gibi geliyor burda duyarsam alıyorum. Bir çok kişi aynı anda nasıl onerebilir ki. İsbirligi yazisini görünce direk nakavt zaten ben takip etmemek istiyorum artık hatta😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X