- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
Valla mı iptal mi etsem acep Orada kargo var mı ki.Güle güle kullan cicim ama Evde Eczanede 119 TL'ydi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla mı iptal mi etsem acep Orada kargo var mı ki.Güle güle kullan cicim ama Evde Eczanede 119 TL'ydi bu
İyi yapmışsın Stoklamak lazım valla sonra toplu alınca cooo zorYine dayanamadım, kolajenin yanına Dermonkin göz kremi ve Dermoskin 230 ml nemlendirici ekledim. ama iyi yaptım bence. Evde Eczane sitesinden ilk kez alışveriş yaptığım için 30 TL kupon kullandım.
İlk kez sipariş verenler unutmasın, indirim kodu kısmına HOSGELDİN30TL yazacaksınız arkadaşlar.
Biri bana iyi yapmışsın desin, çok ihtiyacım var
Nisayi dinledim önceki de normal olanıydı
230 TL'ye kadar 10 TL kargo var yanılmıyorsam. 30 TL indirim kodunu da girersin, çok ucuza gelmiş olur.Valla mı iptal mi etsem acep Orada kargo var mı ki.
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorumsüpersin valla 662 sayfalık konunun özeti resmen
İyi yapmışsınYine dayanamadım, kolajenin yanına Dermonkin göz kremi ve Dermoskin 230 ml nemlendirici ekledim. ama iyi yaptım bence. Evde Eczane sitesinden ilk kez alışveriş yaptığım için 30 TL kupon kullandım.
İlk kez sipariş verenler unutmasın, indirim kodu kısmına HOSGELDİN30TL yazacaksınız arkadaşlar.
Biri bana iyi yapmışsın desin, çok ihtiyacım var
Ben dün story'de gördüm, bugün aradım müşteri hizmetlerini sordum. Bana hiç limitten bahsetmediler. Bi' deneyip görmek lazım. Benim siparişim 350 TL'ydi, 320'ye düştü. Normalde 2. Dermoskin ürüne %15 indirim de var şu an. Sepete ekleyip bakmak lazım.İyi yapmışsın
Bu kod 250 TL ve üzeri için geçerli sanırım
Sepete ekleyip baktım 250 tl ve üstünde bu kod geçerlidir diyor.Ben dün story'de gördüm, bugün aradım müşteri hizmetlerini sordum. Bana hiç limitten bahsetmediler. Bi' deneyip görmek lazım. Benim siparişim 350 TL'ydi, 320'ye düştü. Normalde 2. Dermoskin ürüne %15 indirim de var şu an. Sepete ekleyip bakmak lazım.
Benim ilk denedigim alerji yapmisti. Halbuki cok bilindik iyi bir markaydi.Aynen çünkü yanlış alarmı diye de bakıp duruyorum anlamadim ki ben bi 3 gün daha deneyeyim bakalım
Benim ilk denedigim alerji yapmisti. Halbuki cok bilindik iyi bir markaydi.
2. Defa da biraktim. Zaten cok hassas bolge
Hayattaki usengeclik seviyem onun yerine bir bardak çay içerim bir bakayım canim çok teşekkür ederim230 TL'ye kadar 10 TL kargo var yanılmıyorsam. 30 TL indirim kodunu da girersin, çok ucuza gelmiş olur.
Bende tirsmistim baya. Kizarip kasinti da yapmistiNeyseki değilmiş ya çünkü tek seferde olmaz heralde demi sonrasında hic ollmadı şükür
Ama.ben de korktum.valla
senden bunuda mı duyacaktık ametissstttt sürekli herkese mutlaka her hafta purest yeşil enzim peeling kullanın diyoruuumm başımıza taşlar yağacak2-3 senedir cosmed enzim peeling kullanıyorum.
The purest in yeşil azeleik asitli enzim peelingini almayı düşünüyorum. Kullanan var mı memnun musunuz.
rutinin gayet güzel toparlar sıkma canını ben resmen ihmal ettim buraları aklımdaydın sen nasıl oldu eşin nasılsınızDermalogica nin sitesinden Face map yaptim. Cildim bir garip su Ara. Cok az urun kullaniyorum.
Sabah bazen sadece su veya su bazli temizleme urunu
Sonra hyaluronic acid
Nemlendirici ve gunes kremi
Aksam ise yag +su bazli
Snail mucin essence
Nemlendirici
Neyse face map akneli yuz dedi
Ama cosmed in enzim peelingini kullanıyorum. The puresti de mi kullanmalıyımsenden bunuda mı duyacaktık ametissstttt sürekli herkese mutlaka her hafta purest yeşil enzim peeling kullanın diyoruuumm başımıza taşlar yağacak
cosmed bitsin purest öyle kullanırsın puresti seveceğine eminimAma cosmed in enzim peelingini kullanıyorum. The puresti de mi kullanmalıyım
Tamamdır. Çok teşekkür ederim evde eczanede en uygun fiyat sipariş veriyorum.cosmed bitsin purest öyle kullanırsın puresti seveceğine eminim
rica ederim hayırlı olsun şimdidenTamamdır. Çok teşekkür ederim evde eczanede en uygun fiyat sipariş veriyorum.