- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Bugün 5.sınıf kitapları sattım kaynak. Bir sürü de hediye ekledim hemşerim diye? Açınca çok şaşıracak.Ya emin olamıyorum
Ne zaman acti nerede sakladı amannnn
Zeytine güvendiğim için yazmıştım
Bi de sana güvenirim canım var mi satılık bir şeyin hahhaahah
resmen sivilce yapmış şaka gibi
yaaa gözenekleri hep tıkıyor demek ki direkt vücuda kullan benceAynen dediğin gibi yapıyorum. Avuç avuç suyla, adım adım çözüyorum. Sonra komple yıkayıp yüz yıkama jeline geçiyorum. Bazen arada yıkama jeline geçmeden önce kurulama bile yapıyorum. 1 dk kadar da yıkama jelinin köpükleriyle oynuyorum. Yıkama jelim Celenes.
Tüm bunlardan sonra yüzümde temiz gıcır his olmuyor, nemlendirici sürmüşüm gibi oluyor. Hatta keşke her gün tonik kullansam diye bile düşündürüyor bana. (Toniği haftada 2 gün kullanıyorum, o günlerde daha temiz ve daha hafif bir his oluyor yüzümde)
Ben böyle yapıyorum. Tertemiz hissediyorum valla. Önce cosmed ardından bolca celenes. Haftada 2 de enzim peeling ardından. Mevsim değişimi cildim pullandı enzimi haftada birden ikiye çıkardım. 15 gün sonra gene haftada bire döneceğimcosmedden memnun kalmayan herkese sorayım normalde ovaladınız ya yüzünüzü yavaş yavaş avuç avuç suyla adım adım çözüyorsunuz yüzünüzdeki yağı değil mi direkt yıkamaya geçmeden süt kıvamına geliyor yumuşatıyorsunuz ondan sonra komple yıkayıp büyük pompa yıkama jeli alığ elde köpürtüp sonra yüzü köpürtüp yıkıyorsunuz değil mi?
tüm bunları bu şekilde yaptıktan sonra ciltde temiz gıcır his kalıyor mu yoksa nemlendirici sürülmüş gibi mi hissediyorsunuz yani normalde içten temizlendiğini hissetmeniz lazım o his var mı yoksa sanki yüzünüzün içine yağ işlemiş gibi mi hissediyorsunuz
süpersinBugün 5.sınıf kitapları sattım kaynak. Bir sürü de hediye ekledim hemşerim diye? Açınca çok şaşıracak.
sana da iyi gelmiş bakBen böyle yapıyorum. Tertemiz hissediyorum valla. Önce cosmed ardından bolca celenes. Haftada 2 de enzim peeling ardından. Mevsim değişimi cildim pullandı enzimi haftada birden ikiye çıkardım. 15 gün sonra gene haftada bire döneceğim
Çocuklar mutlu olsun yeter. Hm kostüm ekledim kitap ekledim 3 tane de şort. 70 TL lik kitap aldı. 300 TL lik hediyelisüpersin
Enzim az kullanılıyor ya daha çeyreği zor bitti cosmedin. Ben 2 kutu daha stoklamışım bir desana da iyi gelmiş bak
ihtiyaç duyuyorsan yap tabii enzimi ,tam pullanma havası zaten benim çenemin altında pütürdü hissettim bugün bende yapıcam enzim ...
hem evdeki yükten kurtuluyorsun hem birilerinin işi görülüyor hemde hesapta birikenlerle istediğini alıyorsunÇocuklar mutlu olsun yeter. Hm kostüm ekledim kitap ekledim 3 tane de şort. 70 TL lik kitap aldı. 300 TL lik hediyeli
aynen çok bereketli o 1 sene rahat rahat kullanılır erhanla kullanıyoruz ya biz ikimize 1 sene gidiyorEnzim az kullanılıyor ya daha çeyreği zor bitti cosmedin. Ben 2 kutu daha stoklamışım bir deaç gözlülükten hepsi
Evden birşeyler gidince çok seviniyorum. Bir ferahlık geliyorhem evdeki yükten kurtuluyorsun hem birilerinin işi görülüyor hemde hesapta birikenlerle istediğini alıyorsunbende resmen sata sata birşey bırakmadım evde vallahi evde 1 tane fazladan bardağım bile yok
sen böyle yazınca benim bile içim ferahlıyor mesela birilerinin temizlik yaptığını gördüğümde de oluyor öyle oh oh diyorum rahatlıyorumEvden birşeyler gidince çok seviniyorum. Bir ferahlık geliyor
Temizlik demeyeydin iyiydi çöp eve döndüm. Ama yarın başlayacağımsen böyle yazınca benim bile içim ferahlıyor mesela birilerinin temizlik yaptığını gördüğümde de oluyor öyle oh oh diyorum ferahlıyorum
Bilmiyorum ne yapayım ya normal sivilce çıktığında kendi haline bıraktığında sonerdi bunlar geçmiyorresmen sivilce yapmış şaka gibi
Şikâyet edenler memnun kalanlardan daha çok sanki. Bak C ceycey0406 'e yaramış mesela. İnan sivilce çıksa geçer, sorun etmem ama içeride kocaman beze gibi şeyler oluştu. Dışarı da çıkamıyorlar, can yakıyorlar. Üstelik oldukları yer kırmızı, pembe... Bence o yaptı, değiştirince hemen anlamam belki ama bir haftaya kadar sonuç belli olur.yaaa gözenekleri hep tıkıyor demek ki direkt vücuda kullan bence
Yer açılıyor, hafiflik oluyor ya ben de çok seviyorum o hissi. Benim gelinliğim bile satılacak daha. Sen nerede satıyorsun, kolay oluyor mu satmak? Hiçbir şey satışa çıkaramamış cahil biri olarak soruyorum.hem evdeki yükten kurtuluyorsun hem birilerinin işi görülüyor hemde hesapta birikenlerle istediğini alıyorsunbende resmen sata sata birşey bırakmadım evde vallahi evde 1 tane fazladan bardağım bile yok
estağfurullah canım. dolapta çoook şey sattım letgoda sattım gardırops uygulamasında da sattım. sahibindende de sattım hepsini aktif kullandım şuan satacak hiçbirşey kalmadığından kullanmıyorum ama satacak olsam letgo ile dolapda hızlı oluyor satışlar onu tercih ederdimYer açılıyor, hafiflik oluyor ya ben de çok seviyorum o hissi. Benim gelinliğim bile satılacak daha. Sen nerede satıyorsun, kolay oluyor mu satmak? Hiçbir şey satışa çıkaramamış cahil biri olarak soruyorum.
evet şikayet çoğunlukta , 2-3 günde farkeder üründen kaynaklı olunca bıraktığın an geçmeye başlıyor hormonal sivilce gibi uzun sürmüyor geçmesiŞikâyet edenler memnun kalanlardan daha çok sanki. Bak C ceycey0406 'e yaramış mesela. İnan sivilce çıksa geçer, sorun etmem ama içeride kocaman beze gibi şeyler oluştu. Dışarı da çıkamıyorlar, can yakıyorlar. Üstelik oldukları yer kırmızı, pembe... Bence o yaptı, değiştirince hemen anlamam belki ama bir haftaya kadar sonuç belli olur.
lokal olarak salisilik sürmeni tavsiye ederim daha hızlı geçirecektir yağ bazlıyı hiç kullanma benceBilmiyorum ne yapayım ya normal sivilce çıktığında kendi haline bıraktığında sonerdi bunlar geçmiyor