Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya emin olamıyorum

Ne zaman acti nerede sakladı amannnn

Zeytine güvendiğim için yazmıştım

Bi de sana güvenirim canım var mi satılık bir şeyin hahhaahah
Bugün 5.sınıf kitapları sattım kaynak. Bir sürü de hediye ekledim hemşerim diye? Açınca çok şaşıracak.

yaaa gözenekleri hep tıkıyor demek ki direkt vücuda kullan bence

Ben böyle yapıyorum. Tertemiz hissediyorum valla. Önce cosmed ardından bolca celenes. Haftada 2 de enzim peeling ardından. Mevsim değişimi cildim pullandı enzimi haftada birden ikiye çıkardım. 15 gün sonra gene haftada bire döneceğim

sana da iyi gelmiş bak
ihtiyaç duyuyorsan yap tabii enzimi ,tam pullanma havası zaten benim çenemin altında pütürdü hissettim bugün bende yapıcam enzim ...

sana da iyi gelmiş bak
ihtiyaç duyuyorsan yap tabii enzimi ,tam pullanma havası zaten benim çenemin altında pütürdü hissettim bugün bende yapıcam enzim ...
Enzim az kullanılıyor ya daha çeyreği zor bitti cosmedin. Ben 2 kutu daha stoklamışım bir de aç gözlülükten hepsi

Çocuklar mutlu olsun yeter. Hm kostüm ekledim kitap ekledim 3 tane de şort. 70 TL lik kitap aldı. 300 TL lik hediyeli
hem evdeki yükten kurtuluyorsun hem birilerinin işi görülüyor hemde hesapta birikenlerle istediğini alıyorsun bende resmen sata sata birşey bırakmadım evde vallahi evde 1 tane fazladan bardağım bile yok

Enzim az kullanılıyor ya daha çeyreği zor bitti cosmedin. Ben 2 kutu daha stoklamışım bir de aç gözlülükten hepsi
aynen çok bereketli o 1 sene rahat rahat kullanılır erhanla kullanıyoruz ya biz ikimize 1 sene gidiyor

hem evdeki yükten kurtuluyorsun hem birilerinin işi görülüyor hemde hesapta birikenlerle istediğini alıyorsun bende resmen sata sata birşey bırakmadım evde vallahi evde 1 tane fazladan bardağım bile yok
Evden birşeyler gidince çok seviniyorum. Bir ferahlık geliyor

Evden birşeyler gidince çok seviniyorum. Bir ferahlık geliyor
sen böyle yazınca benim bile içim ferahlıyor mesela birilerinin temizlik yaptığını gördüğümde de oluyor öyle oh oh diyorum rahatlıyorum

yaaa gözenekleri hep tıkıyor demek ki direkt vücuda kullan bence
Şikâyet edenler memnun kalanlardan daha çok sanki. Bak C ceycey0406 'e yaramış mesela. İnan sivilce çıksa geçer, sorun etmem ama içeride kocaman beze gibi şeyler oluştu. Dışarı da çıkamıyorlar, can yakıyorlar. Üstelik oldukları yer kırmızı, pembe... Bence o yaptı, değiştirince hemen anlamam belki ama bir haftaya kadar sonuç belli olur.

Yer açılıyor, hafiflik oluyor ya ben de çok seviyorum o hissi. Benim gelinliğim bile satılacak daha. Sen nerede satıyorsun, kolay oluyor mu satmak? Hiçbir şey satışa çıkaramamış cahil biri olarak soruyorum.

Bugün tekrardan denedim dediğin gibi yapıyormuşum işim bitip kurulayinca kaygan yumuşak bir cilt yapış yapış olmayan bir cilt elde ediyorum ama sivilceler ara ara çıkıp sönüyor durum böyle cnm nisamedde cildimle zaman içinde çok iyi anlaştı eskisi gibi germiyor yüzümü arbutinlevde aram düzeldi gibi son sürmelerimde kızarıklık vs yapmadı:) N nscckts

estağfurullah canım. dolapta çoook şey sattım letgoda sattım gardırops uygulamasında da sattım. sahibindende de sattım hepsini aktif kullandım şuan satacak hiçbirşey kalmadığından kullanmıyorum ama satacak olsam letgo ile dolapda hızlı oluyor satışlar onu tercih ederdim

evet şikayet çoğunlukta , 2-3 günde farkeder üründen kaynaklı olunca bıraktığın an geçmeye başlıyor hormonal sivilce gibi uzun sürmüyor geçmesi

Bilmiyorum ne yapayım ya normal sivilce çıktığında kendi haline bıraktığında sonerdi bunlar geçmiyor
lokal olarak salisilik sürmeni tavsiye ederim daha hızlı geçirecektir yağ bazlıyı hiç kullanma bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…