- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Ben cosmed i fiddy içün kullacağım artık . Günlük de ywes Rocher yağını kullacağım.Perşembe gününden itibaren beni dürtüklemen lazım ki kendimi hazırlayayımÇift aşamalı temizlik bile yoruyor beni, biliyorsun. Gerçi Cosmed çok zor arınıyor diye bıktırıyor olabilir, Siberian'dan ümitliyim bakalım.
Çok şükür Cosmed kullandım kullanalı yüzümde ağrılı sivilceler eksik olmadı. Ürünler ucuz değil, bitene kadar kullanayım dedim ama sabrım kalmadı artık. Bir tane de açılmamış var, 70 TL'ye bulup almıştım.Ben cosmed i fiddy içün kullacağım artık . Günlük de ywes Rocher yağını kullacağım.
Sivilce içten geliyor. Ben sivilce çıktı diye ürün bırakmam sadece yanma vs yaparsa bırakıyorum. Simple serum almıştım cildim kızardı alev alev yandı hemen bıraktımÇok şükür Cosmed kullandım kullanalı yüzümde ağrılı sivilceler eksik olmadı. Ürünler ucuz değil, bitene kadar kullanayım dedim ama sabrım kalmadı artık. Bir tane de açılmamış var, 70 TL'ye bulup almıştım.
Duştan önce yüzümü onunla temizleyip duşta iyice arındırırım, çıkınca da yıkama jeli uygularım. En iyi bu geliyor aklıma. Siberian'a geçince de sivilceler devam ederse her şeyi komple bırakayım bari
Çok şükür Cosmed kullandım kullanalı yüzümde ağrılı sivilceler eksik olmadı. Ürünler ucuz değil, bitene kadar kullanayım dedim ama sabrım kalmadı artık. Bir tane de açılmamış var, 70 TL'ye bulup almıştım.
Duştan önce yüzümü onunla temizleyip duşta iyice arındırırım, çıkınca da yıkama jeli uygularım. En iyi bu geliyor aklıma. Siberian'a geçince de sivilceler devam ederse her şeyi komple bırakayım bari
Yok kız, ben de bırakmam. Bir servet ödedim resmen, içim acır.Sivilce içten geliyor. Ben sivilce çıktı diye ürün bırakmam sadece yanma vs yaparsa bırakıyorum. Simple serum almıştım cildim kızardı alev alev yandı hemen bıraktım
Yok beybi, İzmir'deyim. :) Ben onun icabına duşta bakarım, her türlü hakkından gelirim. Ey Cosmed, sen mi büyüksün ben mi?Canım ankaradaysan bana satsana 70 tl ye cosmed alırım senden :)
Dolap uygulamasında var cosmed yağ. Azıcık kullanmış satan çok vardı. Sıkı pazarlıkla alabilirsinCanım ankaradaysan bana satsana 70 tl ye cosmed alırım senden :)
Süt ürünü tüketmek de sivilce yapıyormuş. Hormonlar, ekstra stres, vs. Su içmemek bile. Sütle kahve yapıyordum, bıraktım şimdi.Yok kız, ben de bırakmam. Bir servet ödedim resmen, içim acır.Her şeyi bıraksam niacinamide'i bırakmam, aşk yaşıyorum resmen.
Benim yağlı, yazın vıcık vıcık bir yüzüm olmasına rağmen ben böyle iri ve ağrılı sivilce sorunu yaşamamıştım. Çıkmıyorlar da uyuzlar, altta şişip şişip yer değiştiriyorlar. Bir şey yolunda gitmiyor ama ne diye düşündüm hep, tüm suçu Cosmed temizleme yağına yıktım.
Dolap uygulamasında var cosmed yağ. Azıcık kullanmış satan çok vardı. Sıkı pazarlıkla alabilirsin
Cosmed sanırım bana iyi gelmedi çene bölgem kapalı komedon oldu bana heimishden sonra biraz Zor geldi çok yoğun çıkmıyor gibi üç dört kez kullandım 150 ye de almıştım ne yapsam bılemiuotinYa emin olamıyorum
Ne zaman acti nerede sakladı amannnn
Zeytine güvendiğim için yazmıştım
Bi de sana güvenirim canım var mi satılık bir şeyin hahhaahah
Herkeste aynı sorun cosmed mi yapıyor bunu bize benim de çenemde kapalı kocaman komedon oluştu iki haftadır yumuşamadı bile.arbutine yeni başladım o yapıyor diye düşünmüştüm fikrim değiştiCosmed sanırım bana iyi gelmedi çene bölgem kapalı komedon oldu bana heimishden sonra biraz Zor geldi çok yoğun çıkmıyor gibi üç dört kez kullandım 150 ye de almıştım ne yapsam bılemiuotin
Yanı ben rutine Yeni bişey eklemedim ondan sonra oldu geçmedi arttı sivilce gibi değil Beyaz Beyaz. Hiç böyle olmamisti cildimHerkeste aynı sorun cosmed mi yapıyor bunu bize benim de çenemde kapalı kocaman komedon oluştu iki haftadır yumuşamadı bile.arbutine yeni başladım o yapıyor diye düşünmüştüm fikrim değişti
Before ve after yapabilirim valla pütür pütür oldu çenecahazimmcosmedin yağ bazlı temizleyicisinin içeriği değişmişti yeni formüldü güya , eskiden bu kadar şikayet yoktu şimdi daha yoğun yapmışlar demek ki bunu firmaya yazayım bari ne yaptınız siz diyeüstüme vazifeymiş gibi ben herşeyi gerekli yerlere yazarımda
Before ve after yapabilirim valla pütür pütür oldu çenecahazimmçok takmıyorum en kötü elma sirkesi sürerim geçer
Aynen dediğin gibi yapıyorum. Avuç avuç suyla, adım adım çözüyorum. Sonra komple yıkayıp yüz yıkama jeline geçiyorum. Bazen arada yıkama jeline geçmeden önce kurulama bile yapıyorum. 1 dk kadar da yıkama jelinin köpükleriyle oynuyorum. Yıkama jelim Celenes.cosmedden memnun kalmayan herkese sorayım normalde ovaladınız ya yüzünüzü yavaş yavaş avuç avuç suyla adım adım çözüyorsunuz yüzünüzdeki yağı değil mi direkt yıkamaya geçmeden süt kıvamına geliyor yumuşatıyorsunuz ondan sonra komple yıkayıp büyük pompa yıkama jeli alığ elde köpürtüp sonra yüzü köpürtüp yıkıyorsunuz değil mi?
tüm bunları bu şekilde yaptıktan sonra ciltde temiz gıcır his kalıyor mu yoksa nemlendirici sürülmüş gibi mi hissediyorsunuz yani normalde içten temizlendiğini hissetmeniz lazım o his var mı yoksa sanki yüzünüzün içine yağ işlemiş gibi mi hissediyorsunuz
Valla öyle yapıyorum çok da almıyorum ama zift gibi yapışıyor sanki üstüne bı glikolikli temizleyeci var bazen onu bazen hyalarunikli temizleyici ile yıkıyorum temizlik hissi var gibi de ama daha çok konforsuz hissediyorum şampuanlarda bazen gıcır gıcır hissedersin bazen de böyle yapışmış gibi ya birbirine ha ikinci Gibi öyle oluyor cream Co çift Fazlı temizleyici bitirdim olmazsa yine ondan alıp bunu bacaklara vs kullanıyimcosmedden memnun kalmayan herkese sorayım normalde ovaladınız ya yüzünüzü yavaş yavaş avuç avuç suyla adım adım çözüyorsunuz yüzünüzdeki yağı değil mi direkt yıkamaya geçmeden süt kıvamına geliyor yumuşatıyorsunuz ondan sonra komple yıkayıp büyük pompa yıkama jeli alığ elde köpürtüp sonra yüzü köpürtüp yıkıyorsunuz değil mi?
tüm bunları bu şekilde yaptıktan sonra ciltde temiz gıcır his kalıyor mu yoksa nemlendirici sürülmüş gibi mi hissediyorsunuz yani normalde içten temizlendiğini hissetmeniz lazım o his var mı yoksa sanki yüzünüzün içine yağ işlemiş gibi mi hissediyorsunuz