- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet duymuştum onu inanamıyorum Biz cok yanlış ogrenmşiz o kadar muzdaripken neden o kadar güneşleniyorsam Hep bu magazinler yüzünden insanlarda oyle güzelleşiyorlar saniyoreda taşpınar var vücuduyla meşhur belki duymuşsunuzdur aşırı bronzlaşmayı sever bu sene bazı resimleri çıktı o fıstık gibi kadının fazla bronzlaşmaktan bacaklarında deriler büzüşmüş yanık gibi... kendi paylaştıkları kusursuz ama birileri çekmiş magazine yoollamış
bazıları güneşlenmeyi sever ama güneşin faydası tabiata ... biz güneş altında yatıp yanalım diye yok o güneşin faydası ve amacı başka
Evet bunu görmüştüm inanilir gibi değil aslında soğuk yerde yasayanlarin yüzü hep daha genç ve dinç bakarsak.ünlü tır şöförü ... uzun yol yapan birçok kişinin yüzünde var bu tarz belirtiler ,güneşin doğuş ve batış yönünden kaynaklı en çok güneş gören yüzün aldığı şekle tarafa bakın Eki Görüntüle 3098530
Akşam kullandıklarımın resmini atarım. Sülfatsız hepsi deHanımlar merhaba konuyu ara ara takip ettim ama çok msj olduğundan hepsini okuyamadım. Şu aralar sülfatsız şampuan arayışındayım. Buraya yazıldı mı bilmiyorum. Herbal essences bambulu kullandım ama saçlarımı çabuk yağlandırdı. Sizin kullandığınız memnun kaldığınız sülfatsız şampuan var mı? Saçlarım çok dökülmeye başladı ve uçları kuru dipleri yağlıdır genelde
Çok memnun olurumAkşam kullandıklarımın resmini atarım. Sülfatsız hepsi de
Ama güneş gören taraftaki göz çevresi daha sağlıklı o ne olacakünlü tır şöförü ... uzun yol yapan birçok kişinin yüzünde var bu tarz belirtiler ,güneşin doğuş ve batış yönünden kaynaklı en çok güneş gören yüzün aldığı şekle tarafa bakın Eki Görüntüle 3098530
Purest trendyolda yok muyeşil purest enzim peeling bulamadım.mağazaların hiçbirinde yok.mavi yves rocher temizleyiciyi de hediye verdiler
Neymiş ki oCosmed bulamadim
Oteki C ile baslayandan vardi
celenes miydiNeymiş ki o
Var. Hatta Trendyol'da resmi satıcısı var, oraya bakın.Purest trendyolda yok mu
Ben de dun aldim bir tane:)Var. Hatta Trendyol'da resmi satıcısı var, oraya bakın.
Bu arada uzun zamandır almayı düşündüğüm, eczanelerde fiyatının 300 TL olduğunu gördüğüm (ama eczanede de ürün tükenmişti gerçi) Solante Antiox güneş kremi almayı düşünen bacılarım. Duyduk duymadık demeyin, bu gün fiyatı 224 TL oldu ve hemen kaptım bir tane. Siz de kapın. 300 iken bekledim, 250 oldu bekledim, 224 olmuş, koşun bacılar!
Benim kullandıklarım bunlar. Saçınız sarıysa mor şampuanın bile sülfatsızı varÇok memnun olurum
Çok teşekkür ederim tek tek inceleyeceğimBenim kullandıklarım bunlar. Saçınız sarıysa mor şampuanın bile sülfatsızı var
yves rocher in şampuan saç kremi ve saç tonikleri dökülme karşıtıdır.bu aralar bitmediyse indirimdeydiler.ben de de dökülme vardı.bu ürünleri kullandım.artı perfectil vitamin kullandım dr tavsiyesiyle.artık dökülmüyorlarHanımlar merhaba konuyu ara ara takip ettim ama çok msj olduğundan hepsini okuyamadım. Şu aralar sülfatsız şampuan arayışındayım. Buraya yazıldı mı bilmiyorum. Herbal essences bambulu kullandım ama saçlarımı çabuk yağlandırdı. Sizin kullandığınız memnun kaldığınız sülfatsız şampuan var mı? Saçlarım çok dökülmeye başladı ve uçları kuru dipleri yağlıdır genelde
Yves Rocher de incelediğim almakta kararsız kaldığım şampuanlardan biriydi. Yves Rocher Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan - 300 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol bağlantıyı doğru ekleyebilmişimdir umarım buna bakmıştımyves rocher in şampuan saç kremi ve saç tonikleri dökülme karşıtıdır.bu aralar bitmediyse indirimdeydiler.ben de de dökülme vardı.bu ürünleri kullandım.artı perfectil vitamin kullandım dr tavsiyesiyle.artık dökülmüyorlar