- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
canımm mutlu bayramlarİyi sağlıklı keyifli huzurlu bayramlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm mutlu bayramlarİyi sağlıklı keyifli huzurlu bayramlar
Ay ses cikmadi ki. Alamadim..neden oldu oyle anlamadimSonuç ne oldu Arriety alabildin mi
Boşver belki alamaman hakkınadir bende anlamadım. Alacakların başka sitede yok muAy ses cikmadi ki. Alamadim..neden oldu oyle anlamadim
Ağzımızla birlikte ruhumuzun da tatlanacagi nice güzel bayramlara guzellige kendini adamış güzel hatunlar
Siz daha once alisveris yaptiniz mi ordadan ?Boşver belki alamaman hakkınadir bende anlamadım. Alacakların başka sitede yok mu
HangisindenSiz daha once alisveris yaptiniz mi ordadan ?
Cosrx snail essence ve nemlendirici alacaktim
Hangisinden
Bundan hiç almadım ben bence sende deneme artık yorumlara baktın mi site ile ilgili[ COSRX ] Advanced Snail 96 Mucin Power Esans 100ml - Kore Sepetim
[ COSRX ] Advanced Snail 96 Mucin Power Esans 100ml en iyi fiyatla Kore Sepetimden alın! Şimdi en iyi fiyatla Kore Sepetimden alın, Kore Ayağınıza Gelsin!www.koresepetim.com
Ay yine denedim Ama yok
çok iyidir bu keşke satışı onaylansa alabilseBundan hiç almadım ben bence sende deneme artık yorumlara baktın mi site ile ilgili
Kullandım bende snail essence cosrx den hatta şuan elimde bi küçük tester da var. Ben daha ginseng de alamadım ya ihtiyaç hic bitmiyorçok iyidir bu keşke satışı onaylansa alabilse
Bence bayram diye dönüs yapilmadiçok iyidir bu keşke satışı onaylansa alabilse
Fiddy yontemi cok guzel.şu an fiddy yöntemi yapıyorum.bayıldım bu yönteme de niye herşeyi en geç ben duyuyorum?yeni yeni yöntemler çıkmış haberim yohhh
bende de yaptı ilk yaptığımda.şu an yüzümde var yıkayınca söylerim etkisiniAy bana bir yardimci olun
Claderma kil maskesini cok merak ediyordum m narli aldim. Resmen 8.dk da yuzum yanmaya basladi. Hemen yikadim.
Kizarmisti yuzum.
Boyle durum yasayan var mi?
ben hiç 8 dk beklemedim incecik sürüyorum fırça ile... kurur kurumaz yıkıyorum kurumasına rağmen bekletirsen daha çok kurutur amaç kurutmak değil bakım olmalı maksimum 10 dk deniyor arkasında sanırım ergen ciltler için 10 dk gerekebilir bizler için değil :)Ay bana bir yardimci olun
Claderma kil maskesini cok merak ediyordum m narli aldim. Resmen 8.dk da yuzum yanmaya basladi. Hemen yikadim.
Kizarmisti yuzum.
Boyle durum yasayan var mi?