Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelleşiyordur napsın?ha babam hangi ürünü kullansak onu düşünüyoruz biz çıraklar.S sepyazeytin canım nasılsın
Bayramda yorucu bir gezip tozma durumu oldu, giremedim balım sen nasılsın? Her yeri Suriyeliler, Afganistanlılar basmış; çok sinir bozucuydu.S sepyazeytin canım nasılsın
SVR serum attım sepete. Ben sepete bakıyorum, sepet bana bakıyorgüzelleşiyordur napsın?ha babam hangi ürünü kullansak onu düşünüyoruz biz çıraklar.
babanem bana bayram harçlığı verdi bil bakalım ne aldımBayramda yorucu bir gezip tozma durumu oldu, giremedim balım sen nasılsın? Her yeri Suriyeliler, Afganistanlılar basmış; çok sinir bozucuydu.
SVR serum attım sepete. Ben sepete bakıyorum, sepet bana bakıyor
sadece babaneme gittim açıkcası kimseye gidecek halim yok bu sıcakta zaten yşne corona hortladı salgınlarda var gezmedim ama evde sersem gibiyim sıcaktan...Bayramda yorucu bir gezip tozma durumu oldu, giremedim balım sen nasılsın? Her yeri Suriyeliler, Afganistanlılar basmış; çok sinir bozucuydu.
SVR serum attım sepete. Ben sepete bakıyorum, sepet bana bakıyor
Biz de o sana bahsettiğim yere gidemedik. Yine deniz göremedik yani. Bilet kalmamıştı 2 gün çıkıp gezelim dedik, her yer serseri dolmuş.sadece babaneme gittim açıkcası kimseye gidecek halim yok bu sıcakta zaten yşne corona hortladı salgınlarda var gezmedim ama evde sersem gibiyim sıcaktan...
nasılım nasılım erimiş tabağa yapışmış akide şekeri gibiyim mayhoş huysuz lanet
Kız ben de aşık oldum resmen, he bulduğum fırsatta sepete kendilerini atıyorumbabanem bana bayram harçlığı verdi bil bakalım ne aldım
herkes tatilde şehirler boşalmış resmen herkesin tatile o kadar çok ihtiyacı var ki ...Biz de o sana bahsettiğim yere gidemedik. Yine deniz göremedik yani. Bilet kalmamıştı 2 gün çıkıp gezelim dedik, her yer serseri dolmuş.
Kız ben de aşık oldum resmen, he bulduğum fırsatta sepete kendilerini atıyorum
Çok tatlı bir aile fotosu tasvir etmişsin, maşallah size kuzum. Bayıldım valla.bende balkonu daha da keyfime göre yapıyorum hem tepede vantilatör hem ayaklı ,kapalı balkon zaten perdeli falan salıncakta var ... ahsene arada atış serbest diyorum su tabancasıyla bana su fışkırtıyor oturuyorum öyle mini el vantilatörümde var kitap falan okuyorum bu sene biz böyle idare edicez
Ah ah... Umarım hep piyasada olur. Pahalı gerçekten ama yaptıklarını düşünürsek hak ediyor. Rengim açıldı canım ya. 1 ayda çok başarılı işler çıkardı, yüzümde radikal değişim oldu resmen.o svr serum gerçekten tüm yağlı ciltlerin seveceği birşey asla sivilce yapmaz ciltde kadifemsi matlık+pırıltı yansıma verir gözenek görünümü blurlar , ten eşitliği sağlar+ antiaging
asıl etkisini bundan sonra göreceksin daha yeni çalışmaya başladı yüzünde düşün...Çok tatlı bir aile fotosu tasvir etmişsin, maşallah size kuzum. Bayıldım valla.
Ah ah... Umarım hep piyasada olur. Pahalı gerçekten ama yaptıklarını düşünürsek hak ediyor. Rengim açıldı canım ya. 1 ayda çok başarılı işler çıkardı, yüzümde radikal değişim oldu resmen.
Ciddi misinnnnnnnnn? Ay ben bayılacam mutluluktan!asıl etkisini bundan sonra göreceksin daha yeni çalışmaya başladı yüzünde düşün...
enzim peeling almışmıydın senCiddi misinnnnnnnnn? Ay ben bayılacam mutluluktan!
O favorilerde canım ama henüz almadım. 100 TL hediye puanım vardı, dün onu almaya gittim ama mağazada kırmızı olan vardı, almadım. Puan kullanım tarihi geçmesin diye şu kremi aldım. Bu aralar göz çevresine akıyor paralarenzim peeling almışmıydın sen
bak ondan da çok memnun kalacaksın ben çok sevdim haftada 2 yapıyorum dokununca pürüzsüz oluyor
yarım saat sonra da svr yi sürüyorum sanki yüzüme vernik sürmüşüm gibi canlı parlak ve zamp gibi oluyor
güzel bu kremO favorilerde canım ama henüz almadım. 100 TL hediye puanım vardı, dün onu almaya gittim ama mağazada kırmızı olan vardı, almadım. Puan kullanım tarihi geçmesin diye şu kremi aldım. Bu aralar göz çevresine akıyor paralar
Revolution Göz Çevresi Peptide Krem 15 ml
COSMED REVOLUTION GÖZ ÇEVRESİ PEPTIDE KREM 15 MLwww.watsons.com.tr
Yani bu efsane bilgiyi herkes biliyor muymuş? E sen olmazsan ben kırmızıyı alır geçerdim. Arkadaşım vardı yanımda, kırmızıyı alacaktı aldırmadım. Seni tanımasam ohoooo...yazın asit kullanılmamalı ya mağazada o yüzden kırmızılar kalmış
fransız üretimi kendisi başka nerelerde satılıyor bilmiyorum ama ben bir eczanede gördüm birde netde :) SVR Sebiaclear Serum 30ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu büyük ihtimal son kullanma tarihine yaklaşmıştır ondan uygundurSvr serumu sadece netde mi var
Tesekkurler. Bakayim alabilecek miyimfransız üretimi kendisi başka nerelerde satılıyor bilmiyorum ama ben bir eczanede gördüm birde netde :) SVR Sebiaclear Serum 30ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu büyük ihtimal son kullanma tarihine yaklaşmıştır ondan uygundur
Svr Sebiaclear Serum 30 ml | Sachane
Svr Sebiaclear Serum 30 ml Sachane üyelerine özel indirim ve fırsatları kaçırmayın!sachane.com
Svr Sebiaclear Serum 30 ml | Dermoeczanem.com güvendiğim satıcılır bunlar
bu da ergen için olan versiyonu SVR Sebiaclear Spf50+ Cream 40 ml | Dermoeczanem.com
rica ederim ,umarım deneme şansın olur çok seveceksinTesekkurler. Bakayim alabilecek miyim