rutinde çok ürün olması irritasyonu artttırır bir sıkıntı yaşarsan neyden kaynaklandığını bulmakta zorlanırsın ürünler birbiriyle etkileşime girer hassasiyet yaratırTamammmmmmmm valla bu sefer anladımmmm.
Sabah sadece su sanki az gibi ama olsun ona da suyu kurular niciami sürerim belki hyoluronik asit de sürerim nem isterse
O zaman ben indirim varken purestten 2 adet daha alayım güneş kremi anca yeter bana
Cica yı sa sepete attım alırım o zaman başkanım
Aynen aminn..sizde öğretmen misiniz ?Analık süper güçlerinden o, eşim hafta sonu paso yatarken, ben hafta sonu bile ekstra çalışıp para kazandım, eve gelip yemek yaptım... Anne dağılırsa her şey dağılıyor çünkü.. Rabbim gücümüzü kuvvetimizi arttırsın ülke olarak. Herkesin ihtiyacı var bol enerjiye.
Sorma geldiler şimdi birsürü aynı şikayetli insan varmış igne yapmışlar toparlanmış şükür..ah geldimi üst üste gelir zaten
haa kapalı komedon seninki beyaz nokta denince filament sandımŞimdi tam olarak nasıl yapıcam kafam gidik buaralar da ondan..
Küçük küçük milialar kapalı komedon olarak geçiyor
Alnım göz kenarlarım yanaklarım heryer e vitamininden sonra oldular..yicem kafayıhaa kapalı komedon seninki beyaz nokta denince filament sandım
yüzünün neresinde var
Çok geçmiş olsun canım kurtulamadık hastalıklardan yaSorma geldiler şimdi birsürü aynı şikayetli insan varmış igne yapmışlar toparlanmış şükür..
Ben yüzümü yıkadıktan sonra ıslakken hyalarunik asit sürüyorum sonra niasin aklımda önce sivi daha sonra daha yoğun kivamli içerikler sürülecek kalmış ama yanlış sıralama yapmıyorum sanırım?ben burada çift aşamalı temizlik nedir yağ bazlı temizleyici nasıl kullanılır onun videosunu bile paylaştım ya
sen baştan sona tüm mesajları oku derim sana, gerçekten bak eksik anlatım veya yanlış anlaşılmayla inan yanar yüzün şaka değil
bak bu yazacaklarım sadece sana özel olacak sen sadece bunu yap,
sabah sadece yüz yıkama jelin olan cerave ile yıkadın sonra niacinimade sürdün eğer kuru hissettiysen hyoluronik asit sürüp içme suyu pısladın veya nemlendirici sürdün sonra da göz çevresi serumunu sürdün güneş kremini sürdün 3 saatde bir yenilemek zorundasın ,yenilemezsen hiç sürmemiş gibi olursun 3 saat sonra tüm koruyuculuk gidiyor ilaç gibi düşüneceksin onu
her ürün arası en az 15 dk olmak zorunda sürerken
gece de yağ bazlı temizleyiciyi sürdün masaj yaptın avuç avuç suyla yüzündeki yağı süt kıvamına dönüştürdün,dönüştü mü? hah komple yıkadın sonra da yıkama jelinle yüzünü yıkadın. sonra niacinimade sürdün göz çevresi serumunu sürdün nemlendiricini sürdün bu kadar
hepsi bukadar senin en dikkat etmen gereken şey cica krem mutlaka olsun hassasiyetde uygula hyoluronik asit kremlerin daha etkin olmasını sağlar önce sonra uygulaman farketmez hyoluronik asit sürülen cilt her zaman nemli olur hiçbirşey bulamasa bulunduğun ortamdaki nemi cildine çeker ama cica krem iyidir bak varsa şimdi sür yüzüne rahatlatır seni onu alabilirsin ekstra olarak
Bunlarla gelmiş geçmiş olsun hepimize tatlım beterinden Allahım korusunÇok geçmiş olsun canım kurtulamadık hastalıklardan ya
beyaz kapalı komedona yağ bezesi deniyor temeli sebum f,azla keratin dokun tıkaç oluşturmuş sen sebum dengeni bozmuşsunAlnım göz kenarlarım yanaklarım heryer e vitamininden sonra oldular..yicem kafayı
Tamam başkanım ben dediğin gibi devam ediyorum ilerledikçe ürünleri arttırırız zaten kış geliyorrutinde çok ürün olması irritasyonu artttırır bir sıkıntı yaşarsan neyden kaynaklandığını bulmakta zorlanırsın ürünler birbiriyle etkileşime girer hassasiyet yaratır
bunuda günde 3 doz söylüyorumsen buralardan ayrılma bak takıl bize
Sebum dengemi bozmamıştım ben..yani sebamed güneş kremi kullanmadan önce hiç yoktu..onu kullandım başladılar..birde The purest solutions dan aha bha tonik alsam sadece yeterli olur mu?biaderma bana iyi gelmedi
doğru yapıyorsun tabiki önce sıvı formlarBen yüzümü yıkadıktan sonra ıslakken hyalarunik asit sürüyorum sonra niasin aklımda önce sivi daha sonra daha yoğun kivamli içerikler sürülecek kalmış ama yanlış sıralama yapmıyorum sanırım?
içinde ki yağ oranı fazla gelirse kullandığın ürünün, cildimiz bir sıkıntı olarak görür ve ekstra sebum üretir çok kurutunca da üretir yağlandırınca da oyüzden sebum bozulmuş ki tıkaç olmuş kapalı komedonun temeli sebum dengesizliğinden yani, kullandığın ürün sebep olmuş içindeki yağ fazla gelmiş keratin dokusu artmış,Sebum dengemi bozmamıştım ben..yani sebamed güneş kremi kullanmadan önce hiç yoktu..onu kullandım başladılar..birde The purest solutions dan aha bha tonik alsam sadece yeterli olur mu?biaderma bana iyi gelmedi
Daha önce temizlettim tekrar oldular canım..medikoz su sanırım o yok kaldırılmış hiçbir yerde yok diğerlerine bakıcam şimdiiçinde ki yağ oranı fazla gelirse kullandığın ürünün, cildimiz bir sıkıntı olarak görür ve ekstra sebum üretir çok kurutunca da üretir yağlandırınca da oyüzden sebum bozulmuş ki tıkaç olmuş kapalı komedonun temeli sebum dengesizliğinden yani, kullandığın ürün sebep olmuş içindeki yağ fazla gelmiş keratin dokusu artmış,
tek yeterli olmaz purest
haftada 1 gün purest 1 günde nip+fab pedler varya resimde o yani haftada 2 yapman gerekecek
tabiiiki kışın
şimdi asla yapamazsın hemde göz çevren falan perişan olursun
ben senin yerinde olsam dermotoloğa giderim belki orada ayak üstü komedon aletiyle temizler hiç gerek bile kalmaz ürüne
sen gel beni dinle bak doktora git bir yaz öyle gezemezsin bu ürünlerde yazın asla kullanılamazDaha önce temizlettim tekrar oldular canım..medikoz su sanırım o yok kaldırılmış hiçbir yerde yok diğerlerine bakıcam şimdi
Doktoruma birara gidip sorayımsen gel beni dinle bak doktora git bir yaz öyle gezemezsin bu ürünlerde yazın asla kullanılamaz
doktor yap demediği sürece öyle birşey yapma sakın çok yanlışDoktoruma birara gidip sorayım
Birde gitmeden önce elma sirkesi ve aynı oranda su ile seyrelterek yüz silinince geçiyor beyaz noktalar daha önce denemiştim
Ama oda elmadan olan sirke..yani aha değil mi?doktor yap demediği sürece öyle birşey yapma sakın çok yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?