maşallah maşallah ... ne kadar güzel anne kızların anlaştığını görünce mutlu oluyorum ne şanslıyım ki allah bana kız nasip etti annemde kurmak istediğim ilişki en sağlıklı şekilde kızımla kurabildik
annem aslında çalıştığı için değil de hatta iyiki çalıştı yoksa evde asla duramazdım
aşırı dikdatör biridir dediğim dediktir illa benim dediğim olacak der yaptığımız hiçbirşeyi asla ama asla beğenmez bir kusur mutlaka bulur daha iyisi olabilirdi der ... aşırı kuralcıdır onun dediğinin tersini yaparsan hayatı burnundan getirir ve akrabalara hayırsız evladım diye de anlatır... hep kıyaslar kıyasladıkları kişilerde gerçekten zekasıyla ün salmış kişilerdir ... ne giydiğimi ne sürdüğümü asla beğenmedi mesela ceycey bana saçların muhteşem dedi
bunu 1-2 kere söyledi annem hep saçlarımın çok kötü olduğunu söyler
giydiklerimin yakışmadığını içime 90 lık nine kaçtığını dinlediğim şarkılarda bile mıymıytı olduğumu
abim bu arada 4894874287 kere iş kurdu batırdı beni ilgilendiren kısmı en son batırdığı iş eşimin parasıydı.,daha öncekilerde babamın .. kandırdı aldı yedi ... annem hatalı olana burada hatalısın deyip tavrını koysun isterdim ama ben hayırsız kardeşmişim ne var denemiş olmamış abim 45 yaşında yahu bu 20 . işi... oğluşu dünyanın en iyi ama şansız evladı ama ben babasının kızıyım
yani anneminki çalışmaktan değil iyiki çalışmışda az görmüşüm iyiki beni babanem ve annanem büyütmüş
13 yaşımda antepden ankaraya okumaya gittim ben
1 sene kaldım uzun değil ama demek istediğim şeyi anlamışsındır anteplisin bilirsin okulları 86 doğumluyum ben ışık kolejini duydun mu nizipde bir süre orada okudum sonra antepde mutafoğlunda yatılı okudum ... özel anadolu lisesi bilirsin belki ...
babam sağolsun iyiki var hem annem hem babam hem en iyi arkadaşım erkek arkadaşımı bile babama anlatır annemden saklardım öyle diyeyim anla uzun oldu içini şişirdim ama durum ciddiydi yani
annemle 1 sene mi oldu 2 senemi görüşmüyorum artık. çocuğuma da bana yaptığını yapmaya kalktı çünkü ...