- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
ay doğruuu...+ misecea, urban
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay doğruuu...+ misecea, urban
Tüüü tüüü maşallah, uyumlu bir çift ve şirin bir çocuk, özellikle burada ikinci çocuk baskısı vardır, sana yapmıyorlar mı?Eki Görüntüle 3085090 Eki Görüntüle 3085091 Eki Görüntüle 3085092 özelden atarsam kızlara ayıp olur diye düşündüm kendimi emojilerken çok eğlendim
çooooook yaptılarTüüü tüüü maşallah, uyumlu bir çift ve şirin bir çocuk, özellikle burada ikinci çocuk baskısı vardır, sana yapmıyorlar mı?
güzel ürün :) hayırlı olsunN nscckts ben sana sormadan şunu da aldım
Leke ve Gözenek Arındırıcı Serum 30 ml
Revolution Cilt Bakımı Leke ve Gözenek Arındırıcı Serum yağlı, tıkanık gözenek ve lekeye yatkın ciltler için bir kahramandır. İki cilt dostu bileşen olan Niacinamide ve Zinc'i kullanan bu hafif ve yumuşak serum, lekelerin üstesinden gelmeye ve büyük gözeneklerin görünümünü en aza indirmeye...www.watsons.com.tr
Kullanayım mı? O kadar ürün stokladım, bir tek bunu kullanmak için can atıyorum nedense ama SVR kullanıyorsun zaten, bunu da sonraya sakla dersin belki diye sormak istedimgüzel ürün :) hayırlı olsun
Taa kendisiiii
Sanki bir akraba, sanki bir abla küçük kardeş gibi, helal valla eşinde uyumluymuş, seninle birlikte kilo vermiş ve desteklemiş.Eki Görüntüle 3085172 iki farklı insan gibi
Değil mi?Kendinizi gömüyorsunuz sonra bir foto atıyorsunuz ağzımız açık kalıyor. Kesin senin cildin de kaymak gibidir
antepliler etine dolgun severSanki bir akraba, sanki bir abla küçük kardeş gibi, helal valla eşinde uyumluymuş, seninle birlikte kilo vermiş ve desteklemiş.
Benim ki azıcık kilo versem, ağzıma sürekli bir şey tıkıştırıyor, eşim zayıftır ama benim hafif kilolu olmamı istiyor
şimdi nereye kullanacaksın ki ? karıştırma bence hepsini sırayla biri bittimi diğerine başlarsın ...Kullanayım mı? O kadar ürün stokladım, bir tek bunu kullanmak için can atıyorum nedense ama SVR kullanıyorsun zaten, bunu da sonraya sakla dersin belki diye sormak istedim
Evet evet, ilk söyleyen bendim yaşasınnnn Sen de iyi ki varsın balım.
Hani dedim kullansam yüzüm daha mı berrak olur acaba Ay valla bu işlerde sabırlı olmak lazım, o da bende yokşimdi nereye kullanacaksın ki ? karıştırma bence hepsini sırayla biri bittimi diğerine başlarsın ...
niye bu cam parlatıcısımı ki parlasın hepsi asit bunların... daha çok sürmek daha iyi olmaz tam aksine bozarHani dedim kullansam yüzüm daha mı berrak olur acaba Ay valla bu işlerde sabırlı olmak lazım, o da bende yok
Doğru, komşular bile (ki yaşlı teyzeler biri 70 yaşından sonra kilo verdi)ceyceyin şişko dediği kilodayım bu arada, geçen evin önünde selam verince bana kötülemişsin diyorlar. Ayşe teyze de çok zayıf yaşlı komşumuz eşime eşin çok kötülemiş demişantepliler etine dolgun sever
Niacinamide asit değildir, o yüzden kullanırken korkmayın diyordu o videodaki büyük ağızlı kadınniye bu cam parlatıcısımı ki parlasın hepsi asit bunların... daha çok sürmek daha iyi olmaz tam aksine bozar
niacinamide da hyorulonik de aslında asit değildir ama aktif maddelerdir ,kimya bilmediğim için oturup anlatamıyorumNiacinamide asit değildir, o yüzden kullanırken korkmayın diyordu o videodaki büyük ağızlı kadın
şuan mest oldum kızgın kumlardan serin suya atlamak gibi...Bebeklerim geldi. Yeni eski karışık. Cyrene c vit, dermoskin göz kremim ve purest salisik asidim yolda. Şampuanları saymıyorum son kullanım tarihleri 2025. Beni o zamana kadar idare eder bunlar
Aynen ben de vala. Daha var da hepsini sığdıramadımşuan mest oldum kızgın kumlardan serin suya atlamak gibi...
Ben de geçen sene Mart ayında aldığım ürünü kullsnıyormışum o kadar sabırlıyım, tarihi geçmiş farkına varınca dibini sıyırıp ayaklarıma sürdüm, gece ara ara bakıp bir sıkıntı var mı diye kontrol ettim.Hani dedim kullansam yüzüm daha mı berrak olur acaba Ay valla bu işlerde sabırlı olmak lazım, o da bende yok