Güzellik mi ? Yoksaa bakimlilik mi ?

illaki güzellikte önemli ama canım bakımmm çok daha bi önemli bencede bakımmm ilk sıradaaabayanssulusmile

bakımlı olmk daha önmli bakımlı olan bi adım önde olur şahsi düşncem

bence güzel olmayan bi bayan bakımı ne kadar abartıyorsa o kadar özgüvensiz duruyor. o yüzden bakımı da fazla abartmamak lazım. yani dikkat edersin herşeyine ama uygunsuz yerlerde topuklu ayakkabılar full makyaj değişik tavırlar erkekleri bilmem ama bana çok yapmacık geliyor ve o insana özenmek yerine acımama neden oluyor.

Orası öyle ama biz kadınlar için öyle vereliniortak
Erkekler böyle düşünmüyor genel olarak...

bence bakımlı olmak makyajlı olmak demek değil öyle kızlar var ki yüzleri palyaço gibi saçlar sapsarı (dikkat çekmek için)..abartı, rüküş, yaşına uygun olmayan kıyafetler giyen,aksesuarlar takan.böylelerine de bakımlı denmesine hayret ediyorum.ki çevremde çok görüyorum böyle kızlar.ben sade halimle kendimi çok daha bakımlı buluyorum onların yanında dikkat çekmemek için sade takılıyorum ama temizliğime,giyim kuşamıma (abartıya kaçmamak ve yaşımdan fazla göstermemek kaydıyla) dikkat ediyorum

Şöyle bir şey de var şimdi sokakta pür makyaj bunlar evde de böyle gezmiyolar herhalde o makyajı silince pijamaları giyince nasıl oluyorlar acaba? Böyle kokoş kadınları seven erkekler sabah uyandıklarında yanlarında da aynı kadının olacığını mı sanıyorlar .

Son düzenleme:
bakım olmadıktan sonra guzellıkte bellı bır zaman sonra kaybolur.

Kesinlikle bakım = kaliteli yaşam.yerimseniben Güzellik; makyaj ve giyim olarak algılanmamalı bakım güzelliği koruyan büyük etken. Bakımlı olmayı tercih ederim çok seviyorum bakımlı olmayı kendimle ilgilenmeyibayanssulusmile

Güzellik önemli tabii ki.
Bu varsa zaten dikkat çekiyosundur, bir de makyaj saç giyim falan olursa tadından yenmez kaydirigubbakcemile2

zaten bakımlı olan güzel görünüyorr bakımlılık çok önemlii

Bakımlı olmak tabii ki önemli ama netice itibarı ile evlendiğinizde yatağa yüzünüzde makyajla girmeyecek, duştan fönlü saçlarla çıkmayacaksınız...bu yüzden hem bakımlı hem güzel olmak tercihim...Tek başına güzellikde yetmez, saçları yağdan kafasına yakışmış bir kız ne kadar güzel olursa olsun beğenilmez...yıhhh

çirkin kadın yoktur zaten bakımsız kadın vardır ....

tabikide bakımlı olmak daha önemli :)

çok güzel ama bakımsız = işe yaramaz
bakımlı ama güzel değil = kesinlikle işe yarar bence :)))

Şöyle bir şey de var şimdi sokakta pür makyaj bunlar evde de böyle gezmiyolar herhalde o makyajı silince pijamaları giyince nasıl oluyorlar acaba? Böyle kokoş kadınları seven erkekler sabah uyandıklarında yanlarında da aynı kadının olacığını mı sanıyorlar .

ben de katılıyorum buna :) bakımlı ve temiz olmak her zamn gerekli bişey ama evlendiğin zaman eşin seni pijamalı,makyajsız ve en doğal hallerinle görcek.o yüzden doğuştan güzel olmak daha önemli benim için :KK53:

ben de katılıyorum buna :) bakımlı ve temiz olmak her zamn gerekli bişey ama evlendiğin zaman eşin seni pijamalı,makyajsız ve en doğal hallerinle görcek.o yüzden doğuştan güzel olmak daha önemli benim için :KK53:

Kesinlikle doğruu güzellikkk çok daha önemlii bakımm arkasından gelyorr benncee:KK34:

güzellik diyorum ben bakımda önemli tabi ama güzel kızlar doğal hallerilede çekici oluyorlar.

sadece bakım yetmez.yüzün güzelse güzelsindir...
bakım daha başka bi hava katar.örneğin ben kendimi beğenmiş gibi olmayım ama yüzüm güzeldir minyondur ve kibardır..herkez öyle der bende kendimi severim..normal bakımlıyımdır.temizimdir.aşırı bakımlı değilim ama bakımlıyım olması gerektiği gibi..doğalımdır..en önemlisi doğallıktır.doğalkende bakımlı ve temizlik daha bi hoş duruyor..temiz kokarsın,ellerin kremli olur yüzün temiz berrak olur.düzgün giyersin.yetmezmi bence yeterde artar...boyaya gerek yok.
ama şimdi çirkin bayan olsa istediğin kadar bakımı yap makyajı sür değişen bişe yok.yamuksa burnun yamuktur şaşıysa gözün şaşıdır hesabıı...

Son düzenleme:
Bakimdan kasit ne? Temiz olmak mi yoksa makyajli olmak mi? Ben temiz olmak = Bakimli olmak diyorum. Ayrica yediklerine ictiklerine, uykuya dikkat edip canli ve zinde olmak da bakimliliga girer diye düsünüyorum. Bol parfüm kokmak yerine sabun ya da sampuan kokmak bence daha hos. Boyali sac ve sikir sikir takilar yerine sade ve dogal olmak daha güzel.
Bakimli diyince aklima temiz sacli, saclari düzgünce taranmis, temiz kokulu, makyajsiz veya hafif makyajli, temiz manikürlü veya törpülü tirnaklari olan, güler yüzlü, canli bir kadin geliyor.
Pür makyajli, yapili ve boyali saclari olan, her yerini takilarla bezemis, üzerine parfüm boca etmis bir kadin hem yasina göre yaslidir hem de iticidir. Ben ona bakimli diyemem.

Ayrica kime göre neye göre güzel. Begeniler kisiden kisiye degisir. Kesin bir sey diyemeyiz. Bu yüzden bakimli olmak diyorum.

bazı erkekler doğal güzellikten yanayken büyük kısmı da yanındaki kadının bakımlı olmasını istiyor.bir erkek bir kadınıı sıfır makyajsız ve çirkin haliyle görüp çirkin damgasını yapıştırdıktan sonra 24 saat sonrasında bu sefer makyajıyla aynı kadını güzel ve çekici bi halde görünce önce gördüğü çirkin ve bakımsız kadını unutuyor ve o kadının güzel olduğunu düşünüyor.erkekler o an neyi görüyosa o ileriyi geriyi düşünemeyen varlıklar:)
ha bazıları da sadece mini eteğe yada eteğe bakıyor işte bakımla da bunun bi ilgisi yok işte bacakların ne şekilde olursa olsun ilgilerini çekiyor..gerçi konu burda erkekler değildi ama neyse :p
sonuç olarak ikisi de önemli olsa gerek.ben kendi adıma güzel olmayı tercih ederim.çok fazla uğraştırmıyor ozaman :d

Son düzenleme:
Bakimdan kasit ne? Temiz olmak mi yoksa makyajli olmak mi? Ben temiz olmak = Bakimli olmak diyorum. Ayrica yediklerine ictiklerine, uykuya dikkat edip canli ve zinde olmak da bakimliliga girer diye düsünüyorum. Bol parfüm kokmak yerine sabun ya da sampuan kokmak bence daha hos. Boyali sac ve sikir sikir takilar yerine sade ve dogal olmak daha güzel.
Bakimli diyince aklima temiz sacli, saclari düzgünce taranmis, temiz kokulu, makyajsiz veya hafif makyajli, temiz manikürlü veya törpülü tirnaklari olan, güler yüzlü, canli bir kadin geliyor.
Pür makyajli, yapili ve boyali saclari olan, her yerini takilarla bezemis, üzerine parfüm boca etmis bir kadin hem yasina göre yaslidir hem de iticidir. Ben ona bakimli diyemem.

Ayrica kime göre neye göre güzel. Begeniler kisiden kisiye degisir. Kesin bir sey diyemeyiz. Bu yüzden bakimli olmak diyorum.

Ne güzel anlatmışsın öyle, resmen düşüncelerimi okumuş da yazmış gibisin. Seninkilerin üstüne başka bir şey demiyorum o yüzden.

Bu arada forumdaki konuşma tarzını, tavırlarını, düşüncelerini de çok beğeniyorum söylemeden edemeyeceğim:KK61:

Aklimdan gecenleri yazdin, sana tamamen katiliyorum :KK61:

X