Güzellik mi ? Yoksaa bakimlilik mi ?

vaalla ben bisey yapmiyorum fazla ama özeniyorum tabi zaman ayiranlara

kesinlikle güzellik diyorum, temiz ve düzenli güzel bi bayanın yanında çirkin ama bakımlı ve süslü bayanlar ilk bakışta dikkat çekebilirler ama önemli olan bunun sürekliliği. hele de güzel bayan biraz çekingense sokakta kimse farketmeyebilir, ama önemli olan sokakta adamların bakıp da laf atması değil bence, hatta çok rahatsız edici bi şey. yüzden güzellik diyorum allah vergisi ne de olsa

Bence bakımlılık çok önemli.Ama biraz da güzellik olmalı.Arkadaşımızın dediği gibi paketleme çok önemli ama, sen ne kadar paketlersen paketle malzeme çirkinse pek bi kapatamazsın

çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır!

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5C%C3%87%C4%B0RK%C4%B0N%20KADIN%20OLUR%20MU%20H%C4%B0%C3%87%5C01.jpg
LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5C%C3%87%C4%B0RK%C4%B0N%20KADIN%20OLUR%20MU%20H%C4%B0%C3%87%5C16.jpg
[/IMG]
2477_385_03032008_9.jpg
[/IMG]
5315vj6nj0.jpg
[/IMG]
8458ap5wq9.jpg

photoşop değil mi bu?

konu kısmı çok komik..." bakımlı" kelimesi göreceli bir kavram ama "temizlik" kelimesi onun kadar değil. önce temiz olmalı insan.

biriinin yanında geçerken nefesini tıkayacak kadar parfüm sıkmamalımirmirmirmir

ilk resismdeki kadinin memisleri nasil öyle firliycak gibi birazini bana verseya dogumdan sonra degisen memislerim kendine gelse :) :)

valla bence sokaktaki insanlara göre karar verme canım hatta bakılmadım diye üzülme
ne biliyim ben sokakta çok rahatsız oluyorum yürüyüşüm duruşum kıyafetim dikkat etmek zorunda kalıyorum dışardaki pis insanlar (bi kısım olanlar) mümkünse beni güzel bulmasın yaa
ben sevgilime arkadaşlarıma amaa en önemlisiii kendime dünyanın en güzeli gibi görüneyim yeter
ki öyle de :p
ayrıca bana kalırsa da güzellik artı bakım olmalı. yoksa sadece bakımlı bi kadına herkes bakar ama ne biliyim tablo gibi oturup saatlerce seyretmez. benim de nice arkadaşlarım var bin takla atıyorlar vücudu saçı başı herşeyi tastamam yapıyorlar ama yine de göbekli koca popolu bana bakıp bakıp kıskanıyorlar :)
önce kendine güvennnnnnnnnn en önemlisi bu sonra güzellik sonra bakım...

Valla yeterince güzelliği yoksa istediği kadar bakımlı olsun.
En şık elbiseler giysin,en son moda pahallı şık kıyafetler giysin,saçları sürekli fönlü gezsin değişen bir şey olmaz.O kıza sadece bakımlı denir ,güzel denmez..Ambalaj işe yaramaz fazla.
Ama bir kız yeterince güzelse üzerine çuval giyse yine güzelliği farkedilir gören gözler için..

Bir de dikkatimi çeken bir şey daha var.Eğer yüzü güzel değilse,sıradan bir yüzü varsa vücudunda başka yerleri açarak dikkat çekmeye çalışanlar oluyor.Örneğin göğüs dekoltesi vererek dikkati başka yöne çekmeye çalışıyorlar..

her ikiside olunca bir kadinda isil isil parliyo..

valla bence sokaktaki insanlara göre karar verme canım hatta bakılmadım diye üzülme
ne biliyim ben sokakta çok rahatsız oluyorum yürüyüşüm duruşum kıyafetim dikkat etmek zorunda kalıyorum dışardaki pis insanlar (bi kısım olanlar) mümkünse beni güzel bulmasın yaa
ben sevgilime arkadaşlarıma amaa en önemlisiii kendime dünyanın en güzeli gibi görüneyim yeter
ki öyle de :p
ayrıca bana kalırsa da güzellik artı bakım olmalı. yoksa sadece bakımlı bi kadına herkes bakar ama ne biliyim tablo gibi oturup saatlerce seyretmez. benim de nice arkadaşlarım var bin takla atıyorlar vücudu saçı başı herşeyi tastamam yapıyorlar ama yine de göbekli koca popolu bana bakıp bakıp kıskanıyorlar :)
önce kendine güvennnnnnnnnn en önemlisi bu sonra güzellik sonra bakım...

aynen canim bende iki cocuga ragmen kiskanilan biriyim acaba abartimiyorum diyorum ama cevremdekiler öyle söylüyor bende bazi yerlerde kisiyorum kendimi yani makyaj yapmiyorum tenim sarisinve beyaz karisimi hemen belli ediyo sacimi toplar cikarim cogu beni hala bekar saniyo iki cocugum var diyince sok oluyolar dedigin gibi ne kadar süslersen süsle bi kadin dogal haliyle güzel degilse bi yeere kadar degisir

İkisi bir arada olunca tadımızdan yenmez :KK70: Ama güzellik Allah vergisi, bakımlılık bizim elimizde. Öyle ahım şahım güzel değilse bir kadın en azından bakımlı olmalı. Kadının kendine layık gördüğü bakım, onun özsaygısını ortaya koyar bence. Zarif varlıklarız zaten, azıcık bakımla bile yıldız gibi parıldamak mümkün.

güzellik daha önemli çünkü bakım sonradan yapılabilir ama güzellik doğuştan gelir kimisi de bakımla güzel görünebilir

her ikisi de önemli..

bakım demişken dışı boyalı içi pis insanlar değil bakımlı olmaktan anladığım benim..giymiş süslenmiş ama ter kokuyo ya da kolunu bi kaldırıyo malum... dişler sapsarı felan ben buna bakım demem..

alt yapı yoksa istediğin kadar bakım yap,makyaj yap faydası yoktur..kişisel temizlik vs zate olması gereken..bakımdan kastım ekstra kremler vs ler...çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır cümlesinin de züğürt tesellisi olduğunu düşünüyorum..çirkin ama bakımlı ,giyimi iyi,makyajlı olan kadına güzel denmez,bakımlı ,şık ve makyajlı denir..gerçekten güzel olan üzerine çuval da giyse sıfır makyajla da dolaşsa güzelliğinden kaybetmez....

Güzellik önemli.Yüzü,hatları,fiziği güzel olan her zaman avantajlıdır.bayanssulusmile Süsle herkes dikkat çekici olabilir kendi çapında,ama güzelliğin yerini asla bakım tutamaz.Güzel olan azcık bakımla afet-i devran olur,herkesin gözü üzerinde dolaşır istemese de.Ee,bu da güzelliğin bünyeye verdiği zararlardan biri.:smiley-cool:

kesinlikle bakımlı olmak herseyi değiştiriyor . bence bakımlı kadın

Şimdi kendim için söyleyecek olursam ikisi bir arada olsun isterim.Ama illa birini seçeceksem güzellik biraz daha önde olur benim için.
Ama ilk mesajı yazan arkadaşın değindiği konu, "dışarıda hangisi daha çok ilgi çeker "meselesine gelince tabi ki bakımlı,süslü olanı ilgi çeker derim....Benim gözlemlediğim böyle...Süssüz,pek bakımlı olmayan ama yüzü güzel olan bir bayanla gayet bakımlı,süslü bir bayan yanyana yürürken ilk bakılan bakımlı bayandır...

Yalnız burada bakımlı olmak durumunu hepimiz aynı şekilde anlamışızdır umarım.Ben güzel,ilgi çekici giysiler,bol makyaj(palyaço gibi değil),havalı saçlar olarak algılıyorum bu başlıkta anlatılan bakımlılığı.Temizlik,yüz bakımı,saç bakımı filan değil benim anladığım...

Son düzenleme:
kesinlikle bakım geçen gün makyaj+tayt+topuklu ayakkabı kombinasyonu ile gittim kız erkek farketmeksizin hmn farkediliyosunuz...ama bana kalsa ben güzellik derim o ayrı...:KK70:

bence güzel olmayan bi bayan bakımı ne kadar abartıyorsa o kadar özgüvensiz duruyor. o yüzden bakımı da fazla abartmamak lazım. yani dikkat edersin herşeyine ama uygunsuz yerlerde topuklu ayakkabılar full makyaj değişik tavırlar erkekleri bilmem ama bana çok yapmacık geliyor ve o insana özenmek yerine acımama neden oluyor.

X