- Konu Sahibi Miss
Bakimdan kasit ne? Temiz olmak mi yoksa makyajli olmak mi? Ben temiz olmak = Bakimli olmak diyorum. Ayrica yediklerine ictiklerine, uykuya dikkat edip canli ve zinde olmak da bakimliliga girer diye düsünüyorum. Bol parfüm kokmak yerine sabun ya da sampuan kokmak bence daha hos. Boyali sac ve sikir sikir takilar yerine sade ve dogal olmak daha güzel.
Bakimli diyince aklima temiz sacli, saclari düzgünce taranmis, temiz kokulu, makyajsiz veya hafif makyajli, temiz manikürlü veya törpülü tirnaklari olan, güler yüzlü, canli bir kadin geliyor.
Pür makyajli, yapili ve boyali saclari olan, her yerini takilarla bezemis, üzerine parfüm boca etmis bir kadin hem yasina göre yaslidir hem de iticidir. Ben ona bakimli diyemem.
Ayrica kime göre neye göre güzel. Begeniler kisiden kisiye degisir. Kesin bir sey diyemeyiz. Bu yüzden bakimli olmak diyorum.
çok güzel ifade etmişsin.abartı hiç hoşlanmadığım bir olgu.ve benim bakımlı olmaktan anladığım da başta tertemiz mis gibi olmak,hoş doğal bi görüntüdür.kat kat yapılan makyajlar değildir asla.doğal ve canlı bi görünümden yanayım.ağır ve yapay görüntüden hoşlanmıyorum.
zaten böyle bi makyajın neticesinde ilerde eşinle beraber özel anlarınızda filan aynı görüntü yakalanamadığından sorunlar çıkar bence.adam bi afallar sen bu aslında bu muydun diye. öyle geliyor ki bana tanınmayacak halde makyaj yapmak pek çok kiişi için bakımlı olmanın bir sembolü olabilir ama benim için öyle değil.her şeyin doğalı olabildiğince doğalı olmalı..