ben mi anlam yükledim?

Kardeşim zamanında uygulamamıs ama ders çıkarmış bir insan olarak diyorum bunları sana. Yolda yürüyen adamdan da birşey çıkarmayın. Erkekler cidden sandığınız gibi değil cok düzler. Beğenirse söyler. Öyle bir söyler ki sen bile sasirirsin. Biz komplike varligiz.Ben kati yorum yapmıyorum. Gerçekleri söylüyorum. Öyle olsa herkes ilk beğendiği kişi ile evlenir. Erkeğin bir hareketi evliliğe götürür? Neden böyle olmuyor? Demek ki erkekler böyle. Çünkü onlarin yaratılışı böyle
dediğinizi daha net anladım. yukarıda yazdığıma istinaden genelde böyle bakış açıları geliştirek ikili ilişkilerde zırh görevi görsün diye geliştirirlir. sizinde öyle bir zırhınız varmış gibi geldi. tersleme olarak değildi sevgiler..

Evet kesin bilgi. Ona bakarsanız erkekler çok güzel kelimeler de ifade ediyor ama aşık değil. Bakıyor ama birliktelik istemiyor. Anlam yüklemeyin. Kadınlardan farklılar. Ben erkeklerin icinde okumuş ve çalışan bir insan olarak biliyorum. Çok sohbet etmisligim de var. O yüzden bu yorumumu yabana atmayin
Haklısınız ss aliyim da hatırlatırım kendime arada. Ama hala arkasını niye dönüp dönüp baktığını mantığım almiyor

Haklısınız ss aliyim da hatırlatırım kendime arada. Ama hala arkasını niye dönüp dönüp baktığını mantığım almiyor
öyle her şeye anlam yükleyen biri olmadım ama insan bazen buna da mı anlam yüklemeyeyim bu da mı tesadüf diyebileceği şeyler yaşıyor. insanız bazı şeylere karşı herkes aynı tepkiyi veremiyoruz.
keşke bu konularda daha çok farklı bakış açılarımız olsa

Hâlâ bakışına takiliyorsunuz. Baksın ne olmuş yani. Size bakması size aşık mı olduğunu gösterir. Size biri ben seni sevdim, ilerisi için sizinle olmak istiyorum demekdikce hiçbir hareketten mana cikarmayin.

Rastgele ekleşmediniz ki. Sosyal medya algoritmaları sizi yaşadığınız, gittiğiniz, alışveriş yaptığınız yerler nedeniyle birbirinizin ekranına düşürdü. Bunda şaşıracak, ilahi güçlere bağlayacak bişey yok.
Doğru, 2019 olarak bahsettiği dönemde eşimin sosyal medya hesabı sadece facebooktu, instagram sanki yeni yeni popüler olmaya başlamıştı. Eşim bir gün ya fırıncının da face hesabı varmış, her face girdiğim de fırıncı heyriyi takip edebilirsin diye bildirim alıyorum bu ne iş demişti (benim yok misal face hesabım):KK70:
Ben de konum bilgisi açıksa ondan eşleştiriyordur demiştim. Eşimin kafasına bir türlü nasıl olabileceği yatmamıştı, kaç yaşında adam ne işi olur sosyal medya ile diye. Tabi bana lüzumlu değil hesap açmana gerek yok de ve beni başka mecrada takip etme , fırıncıya kadar takip et deyince gıcık olup facebook hesabını askıya almıştı .:KK45:

İnstagramın eski algoritması güzeldi, en çok kim popülerse farkına varıp onu takip edip, ülkece gülüp ülkece ağlıyorduk sanki ve belli istediğimiz bilgiye yöneldiğimiz sonraki aşamaya geçildi.. O aşamada biz seçiyorduk neyi takip edip neyi beğeneceğimizi.
Şimdi ise beğeni attığım kişiden başkasını görmüyorum. O kişilerinde 7 üst göbek 7 alt göbek bütün sülalesi öğrenmek zorunda bırakılıyorum bu nedir arkadaş. Örneğin ben o kişinin sadece yemek paylaşımını beğeniyorum, ya da gündem hakkında bir yazısını okumak istiyorum, bir beğeni atıyorum, aman Allahım sanki çocuğu benim evimde büyüyor , o derece istemediğim bilgileri de öğrenmek zorunda bırakılıyorum.
Ne merak etmeye ne düşünülmeye fırsat veriliyor, birilerinin yön verdiği duruma doğru veri akışı gerçekleşiyor, bu da can sıkmaya başladı.

Doğru, 2019 olarak bahsettiği dönemde eşimin sosyal medya hesabı sadece facebooktu, instagram sanki yeni yeni popüler olmaya başlamıştı. Eşim bir gün ya fırıncının da face hesabı varmış, her face girdiğim de fırıncı heyriyi takip edebilirsin diye bildirim alıyorum bu ne iş demişti (benim yok misal face hesabım):KK70:
Ben de konum bilgisi açıksa ondan eşleştiriyordur demiştim. Eşimin kafasına bir türlü nasıl olabileceği yatmamıştı, kaç yaşında adam ne işi olur sosyal medya ile diye. Tabi bana lüzumlu değil hesap açmana gerek yok de ve beni başka mecrada takip etme , fırıncıya kadar takip et deyince gıcık olup facebook hesabını askıya almıştı .:KK45:
Beni mahallenin kasabı bahadır takip etmişti 😂 geri takip yapmayınca çıktı 😂😂😂

Konu sahibi neye bu kadar kizdiniz ? Cidden çok merak ettim aslında insanlar çok realist yaklaştı size karşı . Eleştirilmek evet bazen insanın hoşuna gitmiyor ama bir durup düşünmekte lazım değil mi? Sizde bir konunuzda ilişkisi olan kadınları çok sert bir dille elestirmistiniz hatırlıyor musunuz o zaman bende size tepki vermiştim

Konu boyunca erkeklere köle gibi davranan kadınların sevgilisi var . Ya da erkekler sadece açık giyinen kadınlara ilgi duyuyorlar gibi yorumlarınızı hayretler içerisinde okudum. Seçimler bizim aynalarimizdir siz hep kekolari seciyorsaniz bunun için acaba biraz secimlerinize mi odaklansaniz.
Kadınları asagilamaniza gerek yok çünkü mesele onlar değil . Kendinize dönüp neden hep yanlış erkek seçiyorum diye sorabilirsiniz .

Bakin o konudaki mesajım o konuyu da kapatturmak istemissiniz amacım sizi elestirmek değil bakış açınız yanlış ilişkilere kadınlara ve erkeklere

X