öncelikle cüvcüvüm sana yardımların için teşekkür ediyorum. çok özverili bi insansın belli canım. hiç bi cilt bakım uzmanı bilgilerini kolay kolay paylaşmaz.canlarım bendede doğal bitkilere karşı özel bi ilgi var. ama çok büyük bi ilgi bu işe yaramasa bile yaptıklarım büyük bi zevk alıyorum doğal şeyleri alıp sürmekten:))))) ben önceleri çok şeyler denedim yüzüme sürdüm doğal olarak.sivilce izleri var bendede. pek deriz izler deil ama herkes cildinin pürüzsüz bebek gibi olmasını ister değilmi:)) ilk ergenlik yıllarımda(12-13 yaşımdayken) çok bilinçsiz olduğum için sıkardım hep sivilcelerimi. sonra izleri geçirmek için yöntemler aramaya başladım.sonrada şunun farkına vardım arkadaşlarım. cildimizin yenilenmesi ve güzelleşmesi için gerçekten bişeyler sürmemiz yeterli değil ki bu ne olursa olsun.isterse bir milyarlık bi krem olsun.isterse mucize olsun olmuyor yediklerimiz düzenli ve sağlıklı olmayınca olmuyor arkadaşlar.şimdi 1 aydır size ne yaptığımı ve cildimin nasılda güzel parladığını anlatayım. öncelikle sabahları 7 gibi kalkıyorum.1bardak ılık suyla 1tatlı kaşığı üzüm çekirdeği içiyorum. ardından 1su bardağı suyu kaynatıp kendim topladığım kuruttuğum ısırganlardan 1tatlı kaşığı ufanlanmış ısırgan içine atıp 5 dakika demlendirip.süzüyorum ve içiyorum.bu ısırgan ve üzüm çekirdeğini sabah akşam aynı şekil uyguluyorum. inanın bunları kullandığımdan beri insanlar bile güzelliğimin farkına vardı. geçen komşu teyze dediki bana yüzünde bi güzellik var hamilemisin dedi. hahahaha:)))) bunlar insanın içini temizliyor vitamin ve antioksidan etkisi yapıyor arkadaşlar.birde meyve sıkacağında sıktığım 1elma-1havuçsuyu-yarımşişe madensuyunu dondurdum.hersabah yüzümü yıkadıktan sonra yüzümde gezdirip 30dk.sonra yıkıyorum.ve güneş kremimi sürüp(sebamed 45faktör)işe gidiyorum.sonra akşam yatmadan önce yüzümü yıkıyorum.ayva çekirdeği kremimi sürüyorum kuruduktan sonra kantaron yağıyla masaj yapıyorum ve ölece yatıyorum.işte böle arkadaşlar.inanın bunları yaptıktan sonra sivilce izlerim geçmeye başladı cildim toparlandı gerildi.üzüm çekirdeği iştahımı kesti.işimde evime yakın olduğu için sabah akşam 20dk.yürüyorum 2 kilo verdim 1 ayda.öle yani arkadaşlar.ben bunları artık hayatımın sonuna kadar yapmayı düşünüyorum allahın izniyle.sizide tavsiye ederim.birde üzüm çekirdeği yağının göz altı morluklarına,kırışıklıklarına ve göz sağlığına iyi geldiğini yazıyordu bu sitede formların birinde.o yazıyı bulamıyorum kaç gündür.bulanlar varsa bana linkini göndersin lütfen!göz altlarım fazla mor değil ama bütün gün bilgisayarında başında çalışmak zorundayım.o yüzden akşam eve gittiğimde yorgunluktan gözlerim morarmış oluyo.lütfen o yazıyı bulursanız sitede bana linkini yollayın olurmu.cüvcüvüm ve diğerleri öpüyorum hepinizi. hep güzel,sağlıklı ve mutlu kalın.ama en önemlisi ruh sağlığınız iyi olsun hiç bişey için üzmeyin kendinizi. mucukkss