- 29 Nisan 2007
- 265
- 0
canim lekeler icin olan tarifi bir önceki mesajimda verdim, o karisimi kullanirsan ve bol bol problemli bölgelere kese yaparsan sorunundan kurtulacagini umuyorum...
Sevgiyle kal canim... a.s.
çook teşekkürler canımma.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim lekeler icin olan tarifi bir önceki mesajimda verdim, o karisimi kullanirsan ve bol bol problemli bölgelere kese yaparsan sorunundan kurtulacagini umuyorum...
Sevgiyle kal canim... a.s.
çook teşekkürler canımma.s.
merhaba benimde sivilce sorunum var yüzmd siilce ve buna eslik eden kırmızı taneler var böle leke gbide bir cok doktora gttim ama pek bir etki yok roccatune kullanmakta istemiyorum sence neyapmayalım yardım edersen cok sevinirim smdiden tesekkürler.
sırttaki sivilceler nasıl yok olabilir*.
Annemin yüzünde cilt lekeleri var ne yapması lazım yardımcı olursanız sevinirim
SORUMA CEVAP BEKLİYORUM İLGİLEN:sm_confused:EN YOKMU??
merhaba,
göz altı torbalarından nasıl kurtulabilirm acaba?
Canim gecen ilk yazdigin mesaji gördügümde cevap yazacaktim ama vaktim yoktu acilen cikmam gerekmisti... Cilt lekeleri derken tam olarak ne oldugunu aciklayici yazarsan sevinirim, yani lekeler sivilcelerden kalmamidir yoksa durup dururken cikan lekelermidir, lekelerin büyüklügü, rengi, ciltteki dagilimi yani en cok hangi bölgelerde nüksediyor ve kasinti varmi vs... Bunlari daha detayli aciklarsan o zaman yardimci olabiliriz sana yerimseniben
Sevgiler... a.s.
Elmacık kemiklerine doğru sivilce şeklinde.Bazı yerlerinde kırmızı lekeler ve "]akneler var.Doğumlardan sonra gerçekleşti.Birsürü krem kullandı ama fayda etmedi??[/FONT]:uhm:
Elmacık kemiklerine doğru sivilce şeklinde.Bazı yerlerinde kırmızı lekeler ve "]akneler var.Doğumlardan sonra gerçekleşti.Birsürü krem kullandı ama fayda etmedi??[/FONT]:uhm:
Merhaba,benim cildim kuru ve göz kenarlarımda kaz ayakları var,göz altım damar damar.Bunun için kayısı çekirdeği kremi çıkmış,bu kremi önerirmisiniz? (mecitefendi).