Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
butterfly84 arkadaşım çiller için sana harika bir ilaç ismi vereyim...bi arkadaşımın yüzü çilden esmer gibi görünüyordu ve doktor ona fiyatı da cok pahalı olmayan(8-10 ytl)bi ilaç vermiş..sonuç inanılır gibi değil emin ol, görünce acyip şaşırdım, resmen michael jacson gibi rengi açılmış:) ilacın adı EXPİGMET... ayrıca hergün cildi korumak için yüksek faktörlü güneş kremi de sürmesini söylemiş....kesinlikle şüphe etme, sonuç mükemmel olacaktır..
kışın cildim pul pul oluyor hafif soyulma tarzı nemlendiriciler fayda etmiyor bi öneriniz var mı? cevap için şimdiden teşekkürler
Cevabınıza göre alıcam bu kremi,değerli bilgilerinizi bekliyorum :enbuyukkk:
yanaklardaki gözenekler nasıl kapanır yaş ilerledikçe nasıl dur diyeceza.s.
herkese slm ben sizlerden öneri almak istiyorum
cildime günlük bakım yapmıyorum yani cildime ne kadar az işlem yaparsam cildim o kadar sağlıklı kalacağını düşünüyorum sadece nemlendirici kullanıyorum sizce bu düşüncem doğrumu ?fisfisfis yada günlük bakım yapmam gerekiyorsa neler yapmamı tavsiye edersiniz cildimin daha sağlıklı olması için fisfisfis
önerilerinizi bekliyorum a.s.Şeniz
tonik ve nemlendirici için hangi markayı önerirsin mein
bir güzellik uzmanı avonun iyi olmadığını söylemişti ama tereddüt ettim acaba kendi sattığı ürünleri alalım diye mi öyle dedi?
ben avonunkileri kullanıyom da...
Sırtımdaki sivilcelerden nasıl kurtulabilirim?
Bende siyah noktalardan nasil kolayca kurtulacagim onu merak ediyorum.Ozel bantlar var burnun ustune yapistirmak icin ama pek faydali olmadi.Onerilerini bekliyorum..
merhaba... benim yüzümde akne değilde daha cok iltihaplı çıbana benzer seyler çıkıyor ve bu her yıl belli aylarda kendini tekrarlıyor... cok derinde olduğu için cokta canım yanıyor.. daha sonra yüzeye dogru kendini gösteriyor ve indikten sonra kalan yerler culur yani derin gözenek seklinde kalıyor.. ve ben bu derin gözenekleri nasıl kapatıcam.. okadar kötüki....yüzümde cok yaglı bu arada....
Bu sorun için mutlaka dermatolog dr. yardımı almanız gerekir.
Ağrılı ve iltihaplı akne dediğimiz sorunlar iç organlarla ilgili olabilir ve asla dıştan herhangi bir öneri ile müdahele edilmemelidir.Üşenmeyin doktora gidin.
Sorununuz çözülmediği sürece yeni izler oluşturacak akneler çıkacaktır.
Çukur şeklindeki izlerin değil tarif ettiğiniz aknelerin tedavi edilmesi gerekir.