Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cook tşkr ederm peki bu maskeleri hftada bi kez mi kullanıcamm???süprizzzzz
Canim bazi tavsiyelerim olacak, denemende yarar olacagini umuyorum;
Öncelikle yüzünün temizligine cok dikkat etmelisin. Günlük temizligin yaninda düzenli bir sekilde yapacagin peeling cildini rahatlatacaktir. Yüzünü günde iki kez temizlemen yararli olacak. Bu temizlik isleminde öncelikle su bazli bir temizleme jeliyle yüzünü temizlemeli ve ardindan yüzüne uygun bir tonik kullanmalisin. Eger gün icinde yüzünde yag yüzünden bir parlama olusuyorsa kullanacagin tonigin salisilik asit icerikli olmasi gerekiyor. Yüzünü sabunla yikamamaya calis. Bazi maske tarifleri ekliyorum, bunlarda cildini büyük oranda rahatlatacaktir.
Yumurta aki maskesi: 1 yumurta akini iyice cirptiktan sonra icine bir cay kasigi limon suyu konur ve yüze ve boyuna tatbik edilir. 15 dakika beklettikten sonra yüz ilik suyla temizlenir.
Kil maskesi: Disardan satin aldiginiz kil direk sulandirarak cilde uygulanabilir.
Elma maskesi: 12 elma rendelenir, cirpilmis 1 yumurta aki eklenir ve karistirilir. Yüze ve boyuna tatbik edilir. 20 dakika beklettikten sonra ilik su ile yikanir.
Bu maskelerden herhangi birini uygulayabilirsin, iyi gelecektir. yerimseniben
Ben sana katılmıyorum sabunla yıkama konusunda benimde cildim yağlı ve sabun kullanmadn duramıyorum sabun cildinin yağını alıyo bence ama bunlar özel sabunlar olacak ben Zinco kullanıyorum arada hacışakirin salatalık özlü sabunlarını.
Ben sana katılmıyorum sabunla yıkama konusunda benimde cildim yağlı ve sabun kullanmadn duramıyorum sabun cildinin yağını alıyo bence ama bunlar özel sabunlar olacak ben Zinco kullanıyorum arada hacışakirin salatalık özlü sabunlarını.
ya canım ya benim alerjik bir cildim var ve çok kuru bir cilt yappım var.nemlendirici olarak ne önerirsiniz....
kozmetik ürünlerdeki peeling ve kil maskesi arasındaki fark nedir? bana her iksini de önerdiler. merak ettim doğrusu. yardımcı olursanız çok sevinirima.s.
Merhaba arkadaşlar banada yardımcı olursanız çok sevinirim.benim cildim karma T bölgem yağlı sadece.beyaz tenliyim.nemlendirici ne önerirsiniz.çok cansız duruyor cildim.yada neler kullanam gerekir.bilgi verirseniz sevinirim.maske ne yapabilirim.önerebileceğiniz bişey varmı.şimdiden teşekkürler
mayalı olan tarifi diyorum