Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cüvcüv arkadaşım benim problemim gözaltlarındaki kırışıklarım bunun için en uygun krem hangisi açaba şu an babor kullanıyorum.
teşekürler canım inceledim.Uyguluyacağım
birde benim sacımda iki bölgede açılma oldu doktora gittim bir ilaç verdi onu sürüyorum ama sizin bir öneriniz varsa sevinirim 2 bölgede metal para kadar açılma oldu
hamilelik doneminde olusan catlaklarla ilgili bir onerin var mi acaba sanirim tamamen yok edilemiyorlar ama belki yeni birseyler vardir senin bildigin sagol
Cüvcüvcüm başka bir forumda göğüs büyütme için yeşil çay kremi yazmış bir arkadaş.Kreme baktım,asıl işlevi yüzdeki kırışıklıkları gidermekmiş.Tam adı da arifoğlu yeşilçay kremi.Böyle bir krem göz çevresinde kullanılabilir mi sence ve kırışıklıklara etkilidir mi gerçekten?Teşekkürler.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.herkese sevgilerimi yolluyorum.
benim problemimde dudak üstümdeki kıllar o kadar sert ve belirginler ki sirlede alsam iplede alsam hala siyah siyah cıkmamış kıllar var ve bıyıklı gb görünüyorum o kadar rahatsız oluyorum ki elimle kapatmakdan bıktım.
bir öneriniz olursa çok sevinirim.
teşekkürler
selamlar,benim derdim 38 yasinda olmama ragmen cildimin asiri sarkmaya baslamasi,bir anda basladi bu sarkma,cok uzuluyorum ne yapmaliyim bir akil verin arkadaslar,boyle giderse 1 yil sonra 50 yasinda gosterecegim.
cüvcüvcüm yaa ben forumada konu başlığı olarak yazmıştım ama bi çare bulan olmadı benim bacaklarımda ağdadan sonra nasıl kırmızı noktalar olursa onlardan sürekli var ve geçmiyor .. geçiremiyorum bir önerin varmı nasıl geçirebilirim ? senağlama
cüvcüv arkadaşım senden çok acil bilgi istiyorum gözaltı kırışıklıkları için bilgi vermişsin soya yağı demişsin karışımda acaba o soya yağı markette satılan yemeklik soya yağımı aktarda bulamıyorumda
birde bahcede uğraşmaktan topuklarım kötüleşti ve yarıldı pul pul oldu onun için bir öneride bulunabilirmisin
cüvcüv benim de bir sorum var sana;
jel,likit yada krem gibi yüzümüzü yıkadığımız ürünlerin kullanma kılavuzunda genelde gözünüzü yıkamayın yazıyor, çünkü bi çoğunun içinde peeling maddeleri kimyasal maddeler filan var, yüzümüzdeki en ince deri göz çevresinde olduğu için,bunun zararlı olduğu konusunda bizi uyarıyor nitekim kullandığımız ürünler,
hoş uyarmasalar bile gözle, yanak yada çene derisinin aynı olmadığını kendimiz görebiliyoruz, yüz temizleme ürününü gözümüzde kullanmamız demek o bölgeyi kurutmamız yani kırışmasına zemin hazırlamamız demek oluyor, ama peki ya ne ? ne yapmamız gerekiyor?
bir dönem, dove kullandım, ph dengeleyici içerikli ve nemlendirici içeriyor diye dove'un likitini.. sadece gözümde, yüzümü yüz temizleme jeliyle, göz çevremi de dove nemlendiricili diye onla temizliyordum, temizlemekten kastım da rimel artıklarını filan çıkarmak..
yüz temizlemeyi gözüme sürmek istemiyorum ama dove'u göz çevremi temizlemekte kullanmakla iyi mi yapıyorum sence? nemlendiricili olmasına rağman kuruluk yada kırışıklığa yol açabilir mi? yada tavsiye edeceğin bişey var mı?
sevgili cüvcüv benim sorunum yüzümde oluşan beyaz noktalar sürekli çıkıyor ne yapabilirim. Ne kullandıysam engel olamıyorum sinir oluyorum.