- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım yarına kadar konuya bi açıklık getirmiş oluruz canım sana da iyi akşamlar :)
Ya ben hala 1.yi bile tam olarak anlayamadım
Ya şu göğüslere bi çare
Sarkan göğüsler için formülünüde ben vereyim Egzersiz yapacaksın, sana iki haraket yazacağım düzenli olarak yap bir ayı bulmadan sonucu göreceksin.
1.iki elini yüzünün yanına veya kafanın arkasına (şekil farketmez..ben yüzümün yanına koyuyorum) kollarını açıp kapatacaksın. Alışana kadar günde 20 kere yap alıştıktan sonra günde 50 yeter. ilk önce fazla gelebilir ama alışında inan çok basit oluyor.
2.hem sağ hem soldan parmak uçlarını göğüslerinin yanına koyup, kollarını öne doğru çevir, daha sonrada arkaya doğru çevir. Bunu 10 kere ön, 10 kere arka yapsan yeterli.
bu harakatler aynı zamanda sarkan koltuk altları içinde birebir.
1 seneden beri bu egzersizleri yapıyorum. başlama sebebimde göğüs sarkmasıydı. şuan 18lik kız gibiyim (yaş 26, epey sarkıktı) aynanın karşısından inanın ayrılamıyorum. mucizevi diyorum başkada birşey demiyorum. Muazzam hissediyorsunuz kendinizi D:
senin tavsiyenle başladık görek faydası olacakmı olmasa yakarım seni
Nasıl yapıyosun hareketleri anlatsana
Bu konuda kaçıncı anlatsana yazışım acaba
birtek sen deilsin canım bende kavrayamadım :) seni takip ediyom hemen
oldu mu acaba uğraş uğraş becerebildimmi
kizlar o hareketler söyle yapiliyor..
parmaklariniz gögüs uclarinizda sabit dururken,
yani hani tavuk taklidi yaparken kollarimizi öyle yapariz ya,
dirseklerinizi cevireceksiniz, önce öne dogru sonra arkaya dogru...
diger harekette, elleriniz basinizin arkasindaken,
kollarinizi yine birbirine degdirip kapatacaksiniz..
acip kapatmak hareketi gibi..
ayyy vallahi anladım çok teşekkür ederim
ayyy vallahi anladım çok teşekkür ederim
hadi ya, " yoksa bende mi anlatamadim acaba :26:" diyordum icimden..
sevindim
Bende anladım sayılır
Canım sen bana burdan yada özelden geniş bi özet geçer misin bi daha
Baydık insanları anlamadık diye diye
atacaktım canım özel msj kutun dolu silersen anlatim hemen :))
bakıslarını anlamlı kılan bı makyaj yap canım yanı kalem cek bırak yapma bugulu makyaj yap bıhter tarzı mesela
bıde sacların cok uzun kısalttr modern bı sekıl ver ve bnce rengınıde kullu kumrall yapmalısın
çok uzun evet iyice uzadı bihter makyajını uzman tv de buldum yapmıştım gerçekten güzel saçlaıma renk atar brozlaşırsam daha iyi olur evet
gulceonur genç kız gibisin
Hiçte bebek yapmış,deforme olmuş gibi bi halin yok
Kendine haksızlık ediyosun