Güzelim diyenler güzelleşmek isteyenler buraya..

burcumm

kelebek
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
40
1
38
Merhabalar kızlar,
ben güzellik uzmanıyım. Güzelim dahada güzel olmak istiyorum diyenler sorunuzu sorun cevaplar benden..a.s.

Merhabalar kızlar,
ben güzellik uzmanıyım. Güzelim dahada güzel olmak istiyorum diyenler sorunuzu sorun cevaplar benden..a.s.

tam benim olayıma parmak basmışsın.herşey süper ama bu gözenekler kapanmıyo.yardımcı olursan sevinirimboshayallersmile:2:

aliye_88 sorunsuz yağlı cildin var anladığım kadarıyla ve yapılıcak islem iyi bir g. merkezinde bakım yaptırmalısın ve ev ürünlerini kullanmalısın. gözeneklerinde %100 başarı elde edilemez ama %60 sonuç alınır.

aliye_88 sorunsuz yağlı cildin var anladığım kadarıyla ve yapılıcak islem iyi bir g. merkezinde bakım yaptırmalısın ve ev ürünlerini kullanmalısın. gözeneklerinde %100 başarı elde edilemez ama %60 sonuç alınır.

günlük cilt bakımımı yapıyorum.gözenekler için sıkılaştırıcıda kullanıyorum ama hiç bakım yaptırmadım.araştırıcam teşekkürler:Saruboceq:

19 yasindayim ve tam tamina 7 senedir cildimle sorun yasiyorum , denemedigim birsey kalmadi artik

canim akne sorunu bendekide , ama yani en agir sekilde , 7 senedir ugrasiyorum bi degisiklik yok , gitmedigim doktor , kullanmadigim hap , ilac vs. kalmadi , cok yoruldum artik bu meseleden

cildinize daha önce bakım yaptırdınızmı. akneyi ve komedonları sizin asla sıkmamanız gerekiyor. çok basit bir problem yeterki steril bir ortamda bilir kişilerce yapılıcak işlemler sonderece etkili olacaktır.

yok bakim hic yaptirmadim henüz

sabah aksam ilaclar kremler kullaniyorum iste doktorun verdiklerini , haftada 3kez de maske yapiyorum ama bi güzellik salonuna felan gitmedim

burcumm , sana bi ürünü sormak istiyorum
" Eau Thermale Avéne Diacnéal" bu ürün hakkinda bilgin varmi ?
birde sivilce izlerine / lekelereine ne uygulayabilirim canim

mutlaka gimelisn ilk hafta farkı anlıyacaksın ki anlayamassan yanlış yer seçmişsindir. özellikle cilt bakımlarında ücretsiz bakım yada piyasa ücretinin çok altında bakım yapıyoruz diyen yerlerden uzak durmanızı tavsiye ederim ben bu meslekden önce atatürk hava limanında çalışmaktaydım.güveniceğim hiç bir merkez olmadığı icin kendi bakımımı yapmak için bu işe yöneldim ve işin içine girdim vakit çok rezilliklerle karşılaştım bu nedenden dolayı araştırmanızı çok iyi yapın arkadaslar arkadaşlar kalitesinden asla ödün vermeyen yerleri tercih ediniz. işte o vakit mutlu olursunuz çünki kullanılacak üründe katkı maddesi yoktur. sonuçlarda mükemmel olur.

almanyada kücük bi yerde yasiyorum canim ben burda sadece bi güzellik salonu var ztn ama cevremde arastiririm , peki fiyatlar nasil oluyo , malum ögrenciyim

yüzdeki siyah noktalar icin ne yapılabilir, yalnız dogal cözümü var mı? kozmetik kullanmıyorum..

cildinize buhar banyosu yapıldıktan sonra siyah noktaların alınması gerekiyor. baska cözümü bulunmamaktadır

X