- 13 Mart 2015
- 4.225
- 7.803
- 358
- Konu Sahibi sweetygirll
Eskiden pronto ahşap vardı, sıkıp siliyordun tozlar uçuşuyordu üstünden. O tarz bir şey kullanabilirsin bence. Yemek işi ben de sevmem yapmayı ama yapınca da fena olmuyor bence. Bazen baya güzel oluyor, o da biraz malzemeden kaynaklı bence. Fasülyeyi domatesle yaparsam çok şezzetli oluyor, salçayla yaparsam olmuyor misal. O yüzden rende domates alıyorum ben, ondan koyuyorum. Tabii her yemek ekonomik olarak daha pahalı oluyor doğal olarak. O yüzde hep yapmıyorum. :) ben de karnıyarık yaptığımda kıymayı pişirmeyi beceremem bir türlü... Naptıysam olmadı. :)
Benim canım kıymetli öyle kendimi paralayıp da etrafı toplayıp şıkır şıkır olamam. Elimden geleni yapar sonra da çekerim eşofmanlarımı, oh mis :) öyle makyaj da yapmam, kendimi makyajsız daha çok beğeniyorum çünkü. Olur da beğenmezsem bir rimel bir de göz kalemi. Oldu bitti. :)
Yani işin özü millete bakıp da keşke demekten çok mutlu olduğun şeyi keşfetmek. Millete çok bakarsam ben de kendimi eksik hissediyorum bir süre sonra (ister istemez, çünkü olması gereken oymuş gibi hissediyorsun).
Benim canım kıymetli öyle kendimi paralayıp da etrafı toplayıp şıkır şıkır olamam. Elimden geleni yapar sonra da çekerim eşofmanlarımı, oh mis :) öyle makyaj da yapmam, kendimi makyajsız daha çok beğeniyorum çünkü. Olur da beğenmezsem bir rimel bir de göz kalemi. Oldu bitti. :)
Yani işin özü millete bakıp da keşke demekten çok mutlu olduğun şeyi keşfetmek. Millete çok bakarsam ben de kendimi eksik hissediyorum bir süre sonra (ister istemez, çünkü olması gereken oymuş gibi hissediyorsun).