- 7 Ağustos 2016
- 3.456
- 7.218
- 158
- Konu Sahibi sweetygirll
Erken kalkmanizi tavsiye ederim.
Böylece ozendiginiz insanlar gibi olabilirsiniz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyahtaki ladar değil ama şöyle bir bezi kıvratınca o biçim toz oluyobenim mobilyalar siyah sürekli toz görmekten nefret geldi. boyayanları görüyorum nette. özeniyorum ama cesaret edip boyayamadım. beyaz olsun istiyorum. beyazdamı çok toz gösteriyo.![]()
bebeğim var erken kalkıyorum saat 5 te ruh gbi dolaşıyorum sonra p saatten gece 12 ye kadarErken kalkmanizi tavsiye ederim.
ben ölçü ile yapmıyordum deneywceğim bakalım bugunden itibaren :) dolapta raflar geniş katladığım çamasırların boş kalan yerlerinde toz oluyo sonra alıyorum çamaşırları bi güzel tozunu alıp yerleitiriyorum :)Bence fazla ayrıntıda boğulup temeli kaçırıyorsunuz
Çamaşır dolabı Nasıl her seferde toz olur
Yani benim dolap hiç tam boş olmaz ki
Üstten akıp gitse yıkayınca da yine oradakilerin üstüne koyarım belki tozu vardır da görünmez ki içi giysi dolu
Yemekleri ölçülü saatli vs yapın
Ben makarnayı dahi saatle yaparım
Oğlum mutfağa gelip yemek şu saatte hazırmış der çıkar
Sürekli fırının alarmını kurarım saatine göre
Her şeyi ölçerim çok nadir göz kararı yemek yaparım
pek bakmam baka baka doyuyorum bi ona bakıyım bi ona diye diyeyemek yaparken tadına mı bakmıyorsunuz ki...et pişmemiş demişsiniz ya.
herkes mükemmel yemek yapmıyor zaten annen gibi yemek yapabilmen için o yaşa gelmen lazım bence :)
nasıl olursa eşim ne yapsam bayılıyor elin çok tatlı diyor ben çok beğenmiyorum mesela ama ona göre tam olmuş :) bak doğru söyle valla yeme beğenmediysen diyorum şapur şupur yiyor
Motive mi ediyor bilmiyorum ama bende mutlu oluyorum.
Ben öyle tas kebabı falan uğraşmam mesela kolay şeyler yaparım sadece değişik soslar kullanırım.
Et yaparken mesela barbekü sosunda bekletirim, mantar eklerim.
Makarnayı soya soslu yaparım falan bir de öyle dene :)
Hiç öyle vaktimi de almıyor rahat oluyor.
güzel olmuypr diye pwk yapmıyorum haftada bir veya iki defa hep kahvaltı türü yiyoruzCanım yapa yapa seninse elin alışacak kimse bunları anasının karnında öğrenmiyor.
Zamanla her şeyin ölçüsğnü öğreneceksin .Canını sıkma ama hergün mutlaka denemeler yap öyle öyle alışacaksın
oraya bakıyorum ama çok sık değil.. pasta yariflerine hoş oda pek tutmaz amaNEFİS YEMEK TARIFLERI SITESI VAR BENCE YEMEK KONUSUNDA ORAYA BAKLAMISIN VE GERCEKTEN ISTEYEREK YEMEK YAP MECBUR OLDUGUN ICIN DEGIL ...TEMIZLIKTETE KAFANDA SIRALI HERGUN BIR ODAYI TEMIZLE
Hergün en azından bir çeşit size yetecek kadar yapmalısın zamanla yemeklerin çok güzel olacakgüzel olmuypr diye pwk yapmıyorum haftada bir veya iki defa hep kahvaltı türü yiyoruz
ay acaba praya bakacam diye mi yetişmiyo ki :)Beni en çok instadaki hanımlar düşündürüyor akşam olmadan pertingenim ne gezmesi :/
çok haklısınız bıgunden itibaren diyoru ben cooookkk güzel yemekler pastalar pogavalar yaparım :)Pes etmeyin her zaman daha iyisine odaklanın
Ben böyleyim diye kabul ederseniz zaten yapacak birşey kalmaz
Her insanın eksikleri yanlışları vardır bunların üstüne gidenler başarır sadece
pirinç çorbası ve erişte.. eriştenin üzerine tereyağ ve kaiar pwynir koyup fırına vwriyorum annem yapınca yada kaynamaö cok lezzetli oluyorBenim elim de çok yavaştır ama lezzetli yemek yaparım.
Akşama ne yemek yapmak istiyorsun yazıp atsana sana tarif verelim :)
Başlığa ithafen.
TUTAR CANIM YEMEK DE VAR BIR SURU TARIForaya bakıyorum ama çok sık değil.. pasta yariflerine hoş oda pek tutmaz ama
ay erişte tarifi çok güzel iş bu şekilde bilmiyordum bide öyle deneyim benPirinç çorbasını bilmiyorum ezogelin tarifi vereyim benbir baş soğan bir havuç bir küçük patatesi rendeliyorsun. Üzerine 1 su bardağı kırmızı mercimek 2 yemek kaşığı ince bulgur bir yemek kaşığı pirinç atıyorsun. Bir yemek kaşığı tereyağ bir yemek kalığı dolu dolu salça koyuyorsun. Bir yemek kaşığı nane bir çay kaşığı pul biber bir tatlı kaşığı tuz atıp düdüklüye koyuyorsun. Düsüklüyü indirdikten 20 dk sonra blendrdan geçiriyorsun oh mis.
Erişteyi de önce tereyağında kavurmak gerekiyor, rengini döndürdüğün erişteleri tavuk suyunda haşlayıp suyunu çektireceksin, üzerine de tavuk oarçaları oh mis :)
aslında yemek yapmayı sebmiyprım zorunluluktan yani birazYa ben valla bu devirde yemek yapamamayi anlamiyorum. Dediginiz gibi o makarnanın bile tuzuna kadar ölçülü, videolu tarifleri var her yerde. Siz de her yemegi kitabina uygun yapın. Ben ki ayri eve çıkana kadar cay demlemek disinda bir is yapmamistim ama simdi agirlayamayacagim misafir yok. E herhalde yetenek degil, allahın kısırını bile yaparken video izlerdim kac tanee ama öğrendim artik. Simdi goz karari yapabiliyorum ama 2 senedir bir yemek yapmadan önce kac tane tarif okur, yaparken de mutlaka video izlerdim.
Temizlik konusunda da ben de gunlere bolerek yaparim. Uyuşukluktan degil ama temizlik yapmayi sevmedigimden bir gune her seyi sigdirmak canimi sikiyor. Siz de oyle yapin. Bugun süpürge, yarin toz, obur gun camasirlar seklinde mesela.
ay biraz baktim o bayana gerçekten güzel amlatıyo detaylıca bundan sonra onu izleyeceğimGöz kararı yapamıyorsunuz demek ki elinizin ayarı yok. Youtube'ta çeşit çeşit video var, izleyerek yapın aynı anda. O soğan doğrarken siz de doğrayın pause ede ede gidin. Yapan kadınlar zaten ince ince detayına kadar anlatıyor. Ben yemek yapmaya yeni yeni başlarken Hatice Mazi diye bir kadını seyrederek yapıyordum, cidden çok detaylı anlatıyor kavuracağı dakikaya kadar söylüyor kadın. Zaten pratik yaptıkça el ayarı da oturuyor ve hızlanıyorsunuz.
Temizlik olayında da madem birine başlayınca bitiremiyorsunuz sadece bir yere odaklı yapın. Mesela Pazartesi sadece dolapları indirin atıyorum süpürgeye dokunmayın o gün ev süpürmeyin. Süpürmeyi de atıyorum Salı günü yapın.
4 aylık bebeğim var gece gümdüz çok uyumaz uyuyuncada nenyapacagımı sasırıyorumCahide sultan diye bir kadin var , onun hangi tarifini yaptiysam tutuyor. Biraz oradan bakip kendinizi gelistirebilirsiniz. Bu uyusuklugun sebebi olabilir ama , uykunuzu iyi alamiyor olabilirsiniz mesela ? Var mi boyle bir sorununuz ?