bebekler şu haftalarda yerleri bol olduğu için sıkça yer değiştirebilirmiş druma sordum 30 lu haftalarda belli olacakmış durumu şu an yan durması falan önemli değilmiş..
canım bana kalırsa normal doğumdan hiç korkma benim bi tane düşüğüm olmuştu ağrısı çok fena bir şeydi ama düşük doğumdan beter derler yani ben o acıya dayandıysam ki nerdeyse ölüyordum tansiyon 7.1 olmuştu Allahın izniyle çatır çatır doğururum bebişimi:sm_cool:
Biz yine iyiyiz eskiden millet tarlada kendi kendine doğurup bebeğin göbeğini taşla kesermiş çok şükür Allahıma rahatız yani :Saruboceq:
slm subat anneleri,sizin daha zamaniniz var bence stres yapmak icin erken...onumuzdeki ay aralik anneleri dogum yapicak,onlardan sonra sira biraz ocak annelerine gelicek...biz bile daha yeni yeni korkmaya basladik.....
bence bosuna stres yapmayin,daha zamaniniz var...hazir agriniz siziniz yokken bu donemin tadini cikarin derim ben...biz ocak anneleri ne uyuyabiliyoruz,ne de yemek yiyebiliyoruz agrilar basladi inceden inceden......bebekler agirlasti artik,o yuzden,,,
neyse Allah hepimizi de sag salim kavustursun bebislerimize.......
amin canım yaa.bakalım yarın sabah gidicem doktora ilaç istiycem.olmuyor çünkü .napıcamıda bilemiyorum.kusuyorum bide.hee birde sizi alttan muayeneler basladımı.kacıncı haftalarda baslıyo.
canım haklısın.ama benimde aşırı mide agrılarım var.bende yemek yiyemiyorum.özellikle 2 gündür aksam yemeklerinde ekmek hiç yiyemiyorum.aşırı agrıyor.belimde fazla agrıyor.bakalım ilerliyen zamanlarda napıcam.inşallah en kısa zamanda dogarlar artıkkafamçokkarıştı
benimde mide ağrısı bazende yanma problemim oluyor bende gaviscon şurubu hemen hemen her akşam alıyorum özellikle akşamüstü ve akşam başlıyor zaten bide ben test ettim ayva yiyorum geçiyor ayvanın mideye bi yararı varmı bilmiyorum ama sende dene istersen belki sanada iyi gelir
canim ben almanya dayim,ama bizim oacak annelerinden turkiye dekiler de daha baslamamis alttan muayene...galiba son 4 haftada basliyor...ben 16.haftama kadar vajinal ultrason oldum,sonra dr yine alttan bakti her gittigimde ama ultrasonu karnimdan bakti..her gittigimde once alttan bakiyor sonra ultrasonla karnimdan bakiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?